Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Neznam jeste li vec probali Raging Thunder verzija za tattoo ubija bar se meni svidja nemam pri sebi screenshot da postavim ali igrica ubija
Iphone 4s white clear install

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Još malo o Skyfire, stvarno dobar browser iako beta v, brz, video pregled radi bez problema (Youtube), nažalost "filehosting" (Rapidshare, itd) download nije moguć, ipak je potrebna "prava" flash podrška. Najzahtevnija app po pitanju RAM koju videh na androidu. Za jednostavan pregled (mobile view) je i dalje Operamini5 bolja po meni.

eBlue system widget, 14 "all in one", "one tap" widgets: Airplane mode, Alarm volume, Bluetooth, Brightness, Music volume, Notification volume, Orientation, Ringer volume, Screen timeout, Silent mode, System volume, Vibrate, Voice call volume, WIFI.
Profile, manipulate your phone's volume controls all in one.
Slika Slika
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Još dve stvarno odlične igre za Android,
Raging Thunder 2, "senzor" upravljanje i dalje teško, sve ostalo :) Pažnja, pri pokretanju zahteva download podataka (na MC) od oko 20MB. I naravno, "kida" RAM, ali nikakav problem.
Slika Slika
Winds Of Steel, 3D World War II air combat game, odlično "senzor" upravljanje, probajte, lepo bre :)
Slika Slika

2 new browsers for Android, Skyfire 2.0 & Firefox Mobile (Fennec) "preAlpha", (Phonescoop), Youtube,
>New Android Browsers<
pozz

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

yoker86, Cit:
"Jedno pitanje, koristim na Tattoou Sprite Backup, koji je veoma dobar backup app, medjutim na njemu nece da mi radi shedul backup, da li neko ima ideju o cemu se radi, ili da li neko moze da mi preporuci dobar sms i contact backup program na kome shedul opcija dobro radi..."
Koristim isti i sve je OK, ali "schedule" opciju nisam probao. Ako ti već ne radi, možda da probaš,
MyBackupPro, Backup (schedule option) to our online secure server, or SD card, your Applications, Contacts, Call log, Bookmarks, SMS\MMS, Calendar, Settings, Home Shortcuts, Alarms, Dictionary, Music Playlists, and more...
Slika
pozz

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vlada Zem, Winds of Steel je stvarno odlicna, a Raging Thunder ne mogu da instaliram, prijavljuje mi nedovoljno memorije. Kontam da mi je interna memorija prezauzeta, ali nemam sta da obrisem trenutno od aplikacija. Vidim da joj treba oko 20 mb, pa mogu da zmislim da je prilicno dobro uradjena.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

araphel, oko 4,5mb zauzima .apk fajl na internoj memoriji, ovih naknadnih 20mb se skida pri prvom pokretanju igre (data) i ide na m.karticu. Dobra, ali baš se teško upravlja za razliku od Winds :wink:
pozz

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vlada Zem, hmmmmmm....ja poskidao sa nekog foruma, i teska je 20 mb. I nece da je instalira, prijavljuje nedovoljno memorije.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Poslaću ti na pp pa probaj, nisam je nešto igrao samo sam probao da li radi na prepotopnom 1.5.
pozz

smargelj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Apr 2010. 15:51

Post od smargelj »

ja isto nasao tu od 20 mega na nekom forumu pa nece...
aj ako moze i meni na pp vlada zem...
a moze i ta winds...
hvala unapred....

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

jel moze neko da mi posalje na PP uputstva za instalaciju, i linkove za download IGO navigacije.... bio bih jako zahvalan.... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Moj program
Android Srbija (android.co.rs)
katalog srpskih programa za android
objavljena verzija 1.7
Dodati novi programi
omoguceno filtriranje po kategorijama kao i fitriranje vec instaliranih aplikacija.
Omoguceno sortiranje aplikacija po rejtingu ili imenu.

Ako vam je 4Mb puno a ne trebaju vam screenshot-ovi programa
na raspolaganju vam je
Android Srbija Lite

china_town
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13

Post od china_town »

Pera Detlic napisao:jel moze neko da mi posalje na PP uputstva za instalaciju, i linkove za download IGO navigacije.... bio bih jako zahvalan.... :wink:
Ako neko moze meni isto da uradi, bio bih puno zahvalan :) I ako ima neko linkove za "lecene" aplikacije i igre. Izvinite sto trazim ovako ali tek sam kupio Legend i pokusavam da se snadjem... Pozdrav

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 22:06

Post od ozazi »

Poslao sam vam linkove... :) pogledajte na tom sajtu, ima jos toga... inace meni na Legendu radi savrseno... pozdrav...
HTC Legend

china_town
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13

Post od china_town »

Hvala na trudu, ali nemam ni jednu poruku?! Mora da se nesto zabagovalo. Ako ti nije frka posalji mi na mail nenad-jankovic@hotmail.com. Hvala unapred i izvini na cimanju

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Meni malo nedostaje mogućnost da sređujem poruke po folderima.
Da li neko zna za aplikaciju koja može tako nešto?
Ili, makar da ih arhivira negde na telefonu za kasniji pristup?
Ako imate neko drugo rešenje za organizaciju SMS-ova, otvoren sam za predloge.
Desire.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

m@c|-|oR, nadam se da će ti neko pomoći konkretnom app, ja sam samo koristio SmsBox Pro - arhiviranje SMS i liste poziva u "online" databazu + još neke opcije.
Backbreaker Football v1.0, 16,9mb, acc + tač upravljanje, fina grafika, i naravno, "kida" ram.
Slika Slika
pozz

mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 22:04

Post od mackicavs »

Cao svima,od nedavno posedujem tatoo i posecujem ove postove. Pomogli su mi u mnogome,ali imam i po neko pitanje :) tj. Vlado gde da skinem Raging Thunder 2? Hvala

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

mackicavs, poslato, probaj, baš me zanima da li radi na Tattoo.
Quick App Clean Cache, za "oslobađanje" interne memorije. Šta radi - daje vam listu (podesivo, po količini) app koje zauzimaju "cash" i "onetouch" pristup za brisanje iste. Skraćuje tapkanje i "buljenje" u aplikacije tipa "da li imaju cash?". Dobro za NErutovane Androide, za rutovane verujem postoji moćnija app za to :)
pozz

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Pošto nisam uspeo da pronađem aplikaciju za filtriranje poziva, da li neko može da mi preporuči jednu, koja će da radi posao ?!
Isprobao sam do sada 3:

- "aFirewall" - ne radi ništa !!!
- "Call Filter" - ne radi ništa !!!
- "Call Blocker" - kad ga podesim da blokira jedan kontakt; on ga uspešno blokira ! Kad probam da zovem sa nekog drugog broja, koji nije na "crnoj listi" , on i to blokira !!! Faktički, on blokira sve žive pozive, a to nije to !!! :x

Takođe, nisam uspeo na pronađem dobru aplikaciju za snimanje razgovora... Pokušao sam sa "Total Recall" (koji ništa ne radi) i "Ultimate Voice Recorder" , koji snima sve što treba, ali ako se razgovor snimi kao MP4, to se ne može reprodukovati, a ako se snimi kao 3GPP, nešto može da se reprodukuje (zvuk je previše tih!!!), a na većem broju snimaka se ništa ne čuje !!! :x

Moram samo da napomenem, da sam "prelistao" svih 16 stranica ovde i da nisam našao to što će da obavlja posao valjano !!! :o
HTC Desire + MIUI 0.11.12

Luka-70-
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33

Post od Luka-70- »

Vlada Zem, evo ja da ti kazem...raging thunder 1 je savrseno radio na tattoo i presao sam ga celog..ali dvojka... :\ baguuje strasno...na svake 2 sekunde nesto se dogodi ...npr kliknes na new game..i nakon 2 sekunde on skapira da si kliknuo i polako ulazi...verovatno je preslab za tako zahtevne igre... :(

Odgovori