Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Danas sam uzeo LG GW620 Android. Samo me zanima, da li ikonica E koja mi se nalazi u vrhu moze znaciti da se telefon moze sam spojiti na internet ? Gledao sam status informacije telefona i izmejdu ostalog stoji "Mobile network type: EDGE".
Broj mi je na pretplati pa ne bi zelio da se konektuje bez mog znanja.
Broj mi je na pretplati pa ne bi zelio da se konektuje bez mog znanja.
- napalm death
- Mobil manijak
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Mislis na kontrolu protoka?
Svaka aplikacija koja ima potrebu za konektovanjem na NET(vremenska prognoza,mail,FB,Twitter,News i jos masa drugih),u 99% slucajeva ima i opciju Interval koji sam odredjujes.
Znaci osvezavanje na 1h;2h;3h;...30min.15min...nebitno i manual opciju.
Moja preporuka ti je da za pocetak installiras applikaciju NetCounter,pomocu koje ces imati potpunu kontrolu protoka.(imas je na market-u,free)

Svaka aplikacija koja ima potrebu za konektovanjem na NET(vremenska prognoza,mail,FB,Twitter,News i jos masa drugih),u 99% slucajeva ima i opciju Interval koji sam odredjujes.
Znaci osvezavanje na 1h;2h;3h;...30min.15min...nebitno i manual opciju.
Moja preporuka ti je da za pocetak installiras applikaciju NetCounter,pomocu koje ces imati potpunu kontrolu protoka.(imas je na market-u,free)

- napalm death
- Mobil manijak
Zna li neko za neki odlican (po mogucnosti besplatan) englesko-srpski recnik? Nesto poput SlovoEd recnika za Symbian telefone...
Preturio sam celu temu, ali nisam nasao, mozda sam i preskocio...
Google Translator je ok, ali necu za svaku trazenu rec da se kaci na internet. Hvala unapred svima koji izadju u susret
Preturio sam celu temu, ali nisam nasao, mozda sam i preskocio...
Google Translator je ok, ali necu za svaku trazenu rec da se kaci na internet. Hvala unapred svima koji izadju u susret

- napalm death
- Mobil manijak
Sjecam se SlovoED aplikacija koja je pisana (ako se dobro sjecam) u Javi. Fino je sto su nastavili i na Android platformi.
Nego, skino sam 2-3 programčića za screen shot. Ne rade. Jedan ne zeli da se pokrene jer trazi telefon koji koristi ili sta vec ROOT dok drugi kada uslika pise : Error on fb0.
Dal i neko zna u cemu je problem te da li moze preporuciti koju screen shot aplikaciju da skinem. (GW620 Android v1.5)
Nego, skino sam 2-3 programčića za screen shot. Ne rade. Jedan ne zeli da se pokrene jer trazi telefon koji koristi ili sta vec ROOT dok drugi kada uslika pise : Error on fb0.
Dal i neko zna u cemu je problem te da li moze preporuciti koju screen shot aplikaciju da skinem. (GW620 Android v1.5)
- napalm death
- Mobil manijak
Pogledaj ovde šta piše za root http://en.wikipedia.org/wiki/Superuser Screenshot možeš odraditi pomoću Android SDK.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- napalm death
- Mobil manijak
Skini SDK, pribodi telefon na kompjuter, pokreni ddms iz android sdk / tools http://i27.tinypic.com/5x7vhv.jpg http://i29.tinypic.com/2hclsoy.jpg
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak