Slazem se da je TV Vodic dobra aplikacija, lepo uradjena, mada ima par gresaka koje su se potkrale autoru, nadam se da ce to da ispravi u nekim narednim verzijama. Sto se tice korisnosti te aplikacije, pa i nije preterano korisna jer ima gomila drugih boljih nacina da se sazna tv program, bar je to moje misljenje, a i vecine ljudi koje znam.
Red letenja je takodje dobra aplikacija, svidja mi se GUI, mada takodje mislim da i nema neku veliku primenu kod nas!
Taxi aplikacije su smor, ono sto je prosle godine bio parking ove godine su taxi aplikacije
Ja bih preporucio Mapka da pogledas, mada je meni iskreno zao sto ljudi ovde nisu zainteresovani da upoznaju grad u kome zive i ostatak Srbije (istoriju, kulturu). Krivo mi je sto vise stranci cene ono sto mi imamo nego mi sami. Skini aplikaciju i videces, stvarno pruza puno toga, ali nekima je draze da sede u kuci po ceo dan pred TVom, nego da ustanu da se prosetaju i nauce nesto korisno!
Plus koliko sam video aplikaciju je napravila neka riba, u fazonu sve sami likovi i ona jedino zensko, interesantno!
Video sam jos jednu super aplikaciju, ne znam dal' je napravljena za Android izazov ali je bas profi zove se Mala biblioteka, najbolji GUI koji sam video za sada!