Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Корисници I9000 Galaxy S 2.1 ће морати мало да причекају док не избаце исправку за Skype. Они који су инсталирали Froyo бета могу изгледа да користе исти.

За све остале:

http://www.skype.com/intl/en/get-skype/ ... m_mmc=m104

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Da li postoji neki program za upravljanje telefonom preko racunara za android telefone?(Nesto slicno kao smart remoote,sysopen digia na symbian uredjajima)?
LG G2 Black,16GB

scele
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 10:13

Post od scele »

Najbliže tome što sam našao je PAW server. Možda postoji nešto bolje od toga, našao sam gomilu nekih notification programa ali bez upravljanja...
HTC Desire

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 22:34

Post od IvanP »

Uz neke jeftine in-ear slušalice i MixZing player, konačno čujem muziku kako treba. Simpa aplikacija, ima neke dobre fore u settings...
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Probao Firefox beta. uninstall pao posle par minuta. Teska, zahtevna za memoriju, smara sa skidanjem plugin-ova, Flash ne radi, dok se ne skine plugin WTF :blinky: ?

Sve u svemu, i dalje je fabricki browser majka za sve ostale.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Znaci isto kao i na kompu :)

Opera Mini radi posao za sve pare, makar meni, probao sam ovaj MixZing player, odlican je stvarno, obradovao sam se ekvilajzeru, jedino malo smaraju reklame ali sta da se radi.
Lock screen mi se posebno svidja
HOX Titanium gray

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

mkvb, meni na kompu firefox odlicno funkcionise, i nikad ga ne bih menjao bilo cime drugim. opera mini mi nekako nije za desire uopste, gubi mi svrhu....Default browser je keva, kao sto rekoh.

Toliko svi pricaju o tom mixzing, da cu morati da ga probam, iako u poslednje vreme vise i ne slusam muziku na telefonu.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sta znam, od pre par dana koristim Dolphin HD i prilicno lepo sljaka. Nisam primetio neke probleme...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Да добар је Dolphin! Користим и Skyfire, сабија флеш видео тако да могу да гледам јутјуб без застајкивања и када нема 3г мреже. 8)
Слобода или смрт

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Za one koji nisu koristili ili su ga koristili u nekoj starijoj verziji da predstavim jedan od svojih programa:

GpsG - Program za pomoć u gradskom prevozu Beograd-a.

app2sd omogucen.
Program sadrži rutiranje od početne do krajnje tačke gde vam program nudi do 30 ruta.
Rute su sortirane po ukupnom predvidjenom trajanju puta (vožnja, pešačenje do stanice i od stanice do odredišta, očekivano čekanje prevoza, u slučaju presedanja vreme za pešačenje ukoliko su stanice razdvojene i očekivano čekanje prevoza pri presedanju)
Icrtavanje predloženih linija sa stajalištima na kojima su posebno naznačena stajališta gde ulazite, izlazite i gde presedate.
Lociranje vašeg položaja GPS-om kao i praćenje vašeg kretanja tokom vožnje.
Pretraga ulica i objekata za unos početne ili krajnje destinacije.
Pregled detaljnih podataka o linijama gsp-a (stajališta, ulice kojima linija prolazi, intervali kretanja, iscrtavanje trase linije na mapi)
Pretraga linija, stajališta i ulica. Prikaz linija koje prolaze kroz određenu ulicu ili staju na određenom stajalištu.
Podaci o noćnim i školskim linijama, izmenama režima i informacijama (online direktno sa sajta Gsp-a)

Slika

Slika

Slika

Vise o programu na zvanicnoj strani
http://www.android.co.rs/program.jsp?pa ... ision.gpsg

Sve kritike, komentare i sugestije za unapređenje programa možete slati na office@android.co.rs

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Da li nbeko (ko zna) moze pojasniti problem sa WiFi konekciom i marketom ?

Naime, kada se spaja na WiFi, koliko sam svatio, sve funkconise normalno osim downloada na marketu. Problem se pojavljuje i na 1.6 verziji gdje se moze isti problem zaobici sa "podesavanjem" g-maila. medjtim, na 2.1 verziji u nekim slucajevima nikako en radi. Ne moze nista da se skida sa marketa, kao da download samo stoji, dok se preko "mobilne" internet konecije download odvija normalno.

To je ocito slucaj kod vise osoba pa me interesuje u cemu je fazon ?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pojma nemam. Meni nomalno radi skidanje sa markta i preko browsera sa wifi na 2.1.
Nego, sta koristite za skidanje torenta? Neka preporuka?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Od malopre imam pitpuno funkcionalan tel i sada sam konacno PREZADOVOLJAN U SVAKOM POGLEDU.Sada mogu i java app da koristim i super rade.To mi je bilo bitno i konacno sada mogu i u java app da uzivam.Azimuth, ja sam skinuo neki AndTorrent,ali ga nisam jos uvek isprobao
Note IV N9100 dual

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od IvanP »

Ja sam trenutno na probnoj voznji sa Dolphin HD, svidja mi se tabbed browsing, stalni auto refresh (zgodno kad ne mogu da gledam trku F1, ne pipam refresh a on ipak prikazuje sta se desava iz kruga u krug), malo mi nije bas sjajan bookmarks widget jer je mali za nas ekran, i zanimljivo ne vidi se Dolphin kad dugo drzim Home, al zato reformatiranje teksta radi brze od defaulta, zoom radi besprekorno, default browser me je cimao na zoom - nadje on neki njegov "pocetak" kad uradim pinch to zoom i uvek cimne web stranicu na levo il desno kad zavrsim zoom. Poceo vrat da mi se koci:) Flash radi takodje besprekorno, pamti gde sam bio u svakom tabu, ima neki odlican add on za crtanje komandi po ekranu koji isto odlicno radi kad mu se skine default google, inace ga vuce i kad treba i kad ne treba... Probacu taj Skyfire, nervira me to skakutanje videa na Youtube.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Azimuth, probaj program aBTC, skroz kul program za skidanje torenta. JA sam ga koristio par puta i nije bilo nekih problema...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Sad sam skinuo MIxZing nije los program, dobro je sto ima lock screen widget ali ne znam koliko ce trajati posto je probna verzija :dry: Ali zato ekvilajzer radi svoje :D

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od IvanP »

Neko je konacno skinuo haptic feedback sa dialera! Evo link
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost8585953
Radi na LeeDroid 2.1a odlicno

edit:
heh, pogresan topic, izvinjotina:)

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Postoje li programi za android tipa Symbian programa Black list ili Mcleaner :blinky: ?Gde moze da se skine tako nesto?
Nokia N95 8gb Black

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Imas dosta app tipa black liste i imas ih na market-u. .
Note IV N9100 dual

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

OMG OMG OMG OMG OMG :o :o :o :o :o

Izasle Angry Birds za Android full verzija!!! Au, zivot kakav sam poznavao zavrsava se dok ne predjem sve :DDDD

http://www.rovio.com/index.php?mact=Blo ... eturnid=58
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Odgovori