Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
mkvb, meni na kompu firefox odlicno funkcionise, i nikad ga ne bih menjao bilo cime drugim. opera mini mi nekako nije za desire uopste, gubi mi svrhu....Default browser je keva, kao sto rekoh.
Toliko svi pricaju o tom mixzing, da cu morati da ga probam, iako u poslednje vreme vise i ne slusam muziku na telefonu.
Toliko svi pricaju o tom mixzing, da cu morati da ga probam, iako u poslednje vreme vise i ne slusam muziku na telefonu.
Za one koji nisu koristili ili su ga koristili u nekoj starijoj verziji da predstavim jedan od svojih programa:
GpsG - Program za pomoć u gradskom prevozu Beograd-a.
app2sd omogucen.
Program sadrži rutiranje od početne do krajnje tačke gde vam program nudi do 30 ruta.
Rute su sortirane po ukupnom predvidjenom trajanju puta (vožnja, pešačenje do stanice i od stanice do odredišta, očekivano čekanje prevoza, u slučaju presedanja vreme za pešačenje ukoliko su stanice razdvojene i očekivano čekanje prevoza pri presedanju)
Icrtavanje predloženih linija sa stajalištima na kojima su posebno naznačena stajališta gde ulazite, izlazite i gde presedate.
Lociranje vašeg položaja GPS-om kao i praćenje vašeg kretanja tokom vožnje.
Pretraga ulica i objekata za unos početne ili krajnje destinacije.
Pregled detaljnih podataka o linijama gsp-a (stajališta, ulice kojima linija prolazi, intervali kretanja, iscrtavanje trase linije na mapi)
Pretraga linija, stajališta i ulica. Prikaz linija koje prolaze kroz određenu ulicu ili staju na određenom stajalištu.
Podaci o noćnim i školskim linijama, izmenama režima i informacijama (online direktno sa sajta Gsp-a)

Vise o programu na zvanicnoj strani
http://www.android.co.rs/program.jsp?pa ... ision.gpsg
Sve kritike, komentare i sugestije za unapređenje programa možete slati na office@android.co.rs
GpsG - Program za pomoć u gradskom prevozu Beograd-a.
app2sd omogucen.
Program sadrži rutiranje od početne do krajnje tačke gde vam program nudi do 30 ruta.
Rute su sortirane po ukupnom predvidjenom trajanju puta (vožnja, pešačenje do stanice i od stanice do odredišta, očekivano čekanje prevoza, u slučaju presedanja vreme za pešačenje ukoliko su stanice razdvojene i očekivano čekanje prevoza pri presedanju)
Icrtavanje predloženih linija sa stajalištima na kojima su posebno naznačena stajališta gde ulazite, izlazite i gde presedate.
Lociranje vašeg položaja GPS-om kao i praćenje vašeg kretanja tokom vožnje.
Pretraga ulica i objekata za unos početne ili krajnje destinacije.
Pregled detaljnih podataka o linijama gsp-a (stajališta, ulice kojima linija prolazi, intervali kretanja, iscrtavanje trase linije na mapi)
Pretraga linija, stajališta i ulica. Prikaz linija koje prolaze kroz određenu ulicu ili staju na određenom stajalištu.
Podaci o noćnim i školskim linijama, izmenama režima i informacijama (online direktno sa sajta Gsp-a)

Vise o programu na zvanicnoj strani
http://www.android.co.rs/program.jsp?pa ... ision.gpsg
Sve kritike, komentare i sugestije za unapređenje programa možete slati na office@android.co.rs
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Da li nbeko (ko zna) moze pojasniti problem sa WiFi konekciom i marketom ?
Naime, kada se spaja na WiFi, koliko sam svatio, sve funkconise normalno osim downloada na marketu. Problem se pojavljuje i na 1.6 verziji gdje se moze isti problem zaobici sa "podesavanjem" g-maila. medjtim, na 2.1 verziji u nekim slucajevima nikako en radi. Ne moze nista da se skida sa marketa, kao da download samo stoji, dok se preko "mobilne" internet konecije download odvija normalno.
To je ocito slucaj kod vise osoba pa me interesuje u cemu je fazon ?
Naime, kada se spaja na WiFi, koliko sam svatio, sve funkconise normalno osim downloada na marketu. Problem se pojavljuje i na 1.6 verziji gdje se moze isti problem zaobici sa "podesavanjem" g-maila. medjtim, na 2.1 verziji u nekim slucajevima nikako en radi. Ne moze nista da se skida sa marketa, kao da download samo stoji, dok se preko "mobilne" internet konecije download odvija normalno.
To je ocito slucaj kod vise osoba pa me interesuje u cemu je fazon ?
Ja sam trenutno na probnoj voznji sa Dolphin HD, svidja mi se tabbed browsing, stalni auto refresh (zgodno kad ne mogu da gledam trku F1, ne pipam refresh a on ipak prikazuje sta se desava iz kruga u krug), malo mi nije bas sjajan bookmarks widget jer je mali za nas ekran, i zanimljivo ne vidi se Dolphin kad dugo drzim Home, al zato reformatiranje teksta radi brze od defaulta, zoom radi besprekorno, default browser me je cimao na zoom - nadje on neki njegov "pocetak" kad uradim pinch to zoom i uvek cimne web stranicu na levo il desno kad zavrsim zoom. Poceo vrat da mi se koci:) Flash radi takodje besprekorno, pamti gde sam bio u svakom tabu, ima neki odlican add on za crtanje komandi po ekranu koji isto odlicno radi kad mu se skine default google, inace ga vuce i kad treba i kad ne treba... Probacu taj Skyfire, nervira me to skakutanje videa na Youtube.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
Neko je konacno skinuo haptic feedback sa dialera! Evo link
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost8585953
Radi na LeeDroid 2.1a odlicno
edit:
heh, pogresan topic, izvinjotina:)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost8585953
Radi na LeeDroid 2.1a odlicno
edit:
heh, pogresan topic, izvinjotina:)
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
OMG OMG OMG OMG OMG
Izasle Angry Birds za Android full verzija!!! Au, zivot kakav sam poznavao zavrsava se dok ne predjem sve :DDDD
http://www.rovio.com/index.php?mact=Blo ... eturnid=58

Izasle Angry Birds za Android full verzija!!! Au, zivot kakav sam poznavao zavrsava se dok ne predjem sve :DDDD
http://www.rovio.com/index.php?mact=Blo ... eturnid=58
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!