Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Quadrant Advanced v1.1.1

Requirements: Android (The application may not work correctly on devices with no GPU (Spica, HTC Tattoo))
Overview: Quadrant is a CPU, I/O and 3D graphics benchmark. This edition should not be used for commercial purposes.

Slika
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Postavljena malo usminkana verzija rubikove kocke (Rubikon) na market

Vise na

http://www.android.co.rs/program.jsp?pa ... sion.rubic

Slika

Slika
Poslednja izmena od cubrovic u Uto, 26. Okt 2010. 01:22, izmenjeno 1 put ukupno.

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

Svaka cast na postavljanju novih aplikacija, samo mećite, da vidimo sta sve novog i zanimljivog ima za nase androide.

eldar2604
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 23:28

Post od eldar2604 »

imam problem nekoliko zadnjih dana...neke aplikacije ne mogu da skinem nikako s marketa...kliknem download...i samo pise Download unsucsesful....nekoliko puta tako i nista...jel neko imao slicnih problema...

rilazi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Apr 2006. 14:03

Post od rilazi »

ima problema sa android marketom, nije samo kod tebe nego je world wide problem. verovatno puno dawnload istovremeno

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

mVideoPlayer

Requirements: Android
Overview: mVideoPlayer is what I would say the best video player replacement application available for Android, with a lot of useful and handy features and a nice and clean interface it greatly improves on Android's built-in video player.

Slika

The application is freely available on the Android market, so make sure you check it out if you have a burning interest in watching movies and TV-series.

Some of the key features included in mVideoPlayer are:
Support for external subtitles in the following formats:
SubRip(.srt)
Sub Station Alpha(.ssa)
Advanced Sub Station Alpha(.ass)
MPL2(.mpl/.txt)
MicroDVD(.sub/.txt)
SubViewer2.0(.sub)
PowerDivX(.psb/.txt)
TMPlayer(.txt)
SAMI(.smi/.sami)
Support for subtitles in MKV files, but you will need a phone that supports playback of mkv.
On-screen information such as time and battery.
Responsive, intuitive controls.
Built-in subtitle search powered by OpenSubtitles.org, download and pair a subtitle with a video in less than 10 seconds.
Video library with movie posters & inbuilt poster search.
Imdb.com search, view information about your movie fast and easy directly within the app.
A lot of options for you to tweak to make the app fit your needs perfectly.

Astrid Task/Todo List

SlikaSlika

Astrid is the much loved open source todo list / task manager designed to help you get stuff done. It features reminders, tags, sync, a widget and more. visit weloveastrid.com for more info or to help make Astrid better

Latest version: 3.5.0 (Google Tasks sync beta, fixes for force close issues) (for all Android versions)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Thinkfree Office v2.0

Slika

Overview: ThinkFree Office Mobile v2.0
-Microsoft Word/Excel/Powerpoint compatible
-View/Create/Edit docs
-View Adobe PDF
-Send/View email attachments
-Seamless integration with ThinkFree Online
-Support Google Docs

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

S obzirom da je Nokia N97 veceras, konacno, otisla u "penziju", bar sto se mene tice, sada mi treba preporuka za neki dobar i pouzdan alarm za budjenje.. :-) Da li vi koristite defaultni alarm clock ili neki dodatni? N97ica me je budila pouzdano i glasno, ali mi Desire bas i ne uliva neku sigurnost na tom polju jer sam vec imala problema sa njim.. Pa, kakva su vasa iskustva? Nasla sam na Marketu neki Alarm Clock - bas se tako zove.. Jel ga neko probao? Ima i neki Klaxon.. Kazu da je veoma poznat za Win pa je ovo preradjena verzija za Android.. :-) Ajd, pomozite kako bih i sutra na vreme ustala za posao.. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ninolina,najsigurniji nacin ti je da posaljes nekome clanu :roll: svoj broj telefona na P.P.,i tada ces biti sigurna da ces ustati na vreme za posao... :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Ninolina, mene budi fabricki kalendar ili program iz mog predhondog posta Astrid Task/Todo List. cini mi se da je malo glasniji od kalendara :) ima dosta korisnih podesavanja. probaj.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ninolina, Ja već godinu dana koristim klaxon i svaki dan me budi, samo ga staviš u task manageru u exception i nikakvih problema nećeš imati.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Hvala svima na brzim odgovorima.. (i onim ne bas konstruktivnim.. :-) :-) :-)

Sad cu da isprobam ove koje ste mi preporucili.. :-) TNX.. :-)

A da li ima neki koji trazi da ukucas neku sifru ili resis nesto kako bi iskljucio zvono alarma? To sam imala na 97ici u Nice Alarmu.. Navikla sam se na to posto nikad ne ustajem na prvo zvono, i uvek koristim "snooze" vise puta.. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Мислим да се зове Crazy alarm, мораш да одиграш "змију" и покупиш 11 поена, и не постоји други начин да се угаси :blinky: :D

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Evo umesto šifre rešavanje jednostavnih matematičkih operacija http://www.appbrain.com/app/math-alarm-clock/com.av.mac
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

telep, hvala.. :-) Instalirala sam ga.. :-) Isprobavam ga upravo sada.. :-)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Folder Organizer v3.0.4
Requirements: Android
Overview: Group items according to labels and create fully customizable folders and widgets. You can organize apps, bookmarks, contacts and shortcuts
Click this bar to view the full image.

Slika

+ Change folder icon, icon pack support
+ Sort folder items any way you like
+ Make app shortcuts with custom icons and names
+ Put items in notification bar
+ Scrollable widgets

Latest version: 3.0.4: Items in label customization, Bug fixing, 3.0: New ui, search panel (for all Android versions)

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Da li mi mozete preporuciti neku, da kazem provjerenu, "To do" aplikaciju? Treba mi za Samsung Spica-u (320x480), bitno mi je da ima da se podesi alarm za svaku stavku. Ima ih milion na marketu pa ne znam koju bih izabrao u masi?

Presao sam na Android sa Symbian-a, a tamo sam imao razradjen sistem unosa podataka Kalendar-To do-Notes.
Nasao sam Notepad za Notes potrebe, To do trazim, a Boga mi ne mogu jos dobro da se snadjem sa fabrickim Google kalendarom...

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Da li postoji neki nacin, izuzev PayPal-a, da se pazari LauncherPro Plus sa svim onim perverznim pogodnostima?! :o Nadjoh neki .apk na netu koji se tako zove ali ocigledno da nije istina jer me App Manager upozorava da to vec imam i daje opciju jedino za uninstall i launch pa me zanima da li postoji neki drugi nacin. Verovatno ce biti korisno jos i za neke aplikacije :)
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

N-tchbl, to za Lopncher Pro Plus i mene interesuje pa ako saznas ili neko drugi...javljajte obavezno :)
Evil_Zo, ako mislis na ono da za svaku stavku tj unos stavis alarm, ja koristim ColorNote kao defoultnu aplikaciju. Nekako mi je najlogicnija i najjednostavnija.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Jel neko isprobao, ali mislim bas isprobao ovaj ThinkFree Office? kakav je u odnosu na Docs To Go? Bolji, losiji? Imali potrebe menjati Docs To Go sa ThinkFree?

Odgovori