Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Јел неком познато зашто не раде више програми за чет на фејсбуку?
Од три програма сви показују да немам ни једног пријатеља на мрежи а има их бар десет. :dry:
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

bestboy, mene muci skype na nimbuzz-u. probao sam fring i im+ ali neradi. skype.app mi isto nesto neradi. facebook radi na nimbuzz-u, ali malo sporije osvezava online listu.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

bestboy, malopre sam probao da se konektujem na FB preko "Go!Chat" i radi savršeno :wink:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

wucinac Harthouse
Ево сад ради икод мене без проблема :wacko:
Таман сам хтео ресет да му ошинем, овако нема потребе. :D
Слобода или смрт

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

sto se tice chat-a to je vise do njih nego do nasih telefona meni na go chat radi extra
Iphone 4s white clear install

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Moze li neko da mi preporuci program koji telefon pretvara u web cameru i da se moze koristiti na Skype-u?

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

IP Webcam ali ti treba wi-fi konekcija da bi radio.
Zna li neko kako da mi proradi data network? flashovo sam custom rom. Da li bi mi pomoglo da flashujem modem?

Da li neko koristi Swype na srpskom i ako da kako da ga ubacim u telefon? Nezgodno je u busu kuckati poruku, sa Swypom je malko lakse :)

lepenica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:03

Post od lepenica »

Kad instaliram handcent SMS onda mi stize ruka 2 puta tj ostaje da radi i ona default aplikacija koja je bila kada sam kupio telefon. Da li mogu ja tu aplikaciju da iskljucim nekako?!

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Da, ides u opcije te default aplikacije i tamo negde imas da iskljucis notifikaciju koja se pojavljuje kada dobijes poruku.

Ljudi, kako da na 2.1 koristim obican internet tj. od operatera? Jel treba da se zove ili posalje neka poruka? Posto na 1.6 nisam nista uradio a mogao sam koristiti net.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ajde, iako nije u pravoj temi... Motoman, probaj zvati operatera da ti daju podatke za mrezni data protok. Ne znam da li oni jos uvek salju te podatke putem sms-a pa da ih automatski sacuvas i konfigurises telefon, ali i pokusaj naci parametre za tvoju mrezu pa ih unesi manuelno.

gica_komandos, za tebe takodje ovo isto... cini mi se isti problem :)

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

sto se tice chata, skinite trillian, odlican chat client.
Slika
Pool break pro - odlican bilijar koji Open GL optimizovan(moze i online multiplayer)
Slika
Reckless racing - fantasticna arkadna trka
Slika

E da, izasao je i prvo MMO za Android zove se Pocket Legends
Slika

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

homescreen 3D v1.0b
Requirements: Android
Overview: Visually dynamic 3D Home Screen replacement app in OpenGL using cubes for icons.

Slika

- Fluid 3D motion
- Fully customizable
- 2, 3, and 4 column mode
- Texture quality settings
- Various interesting visual settings
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Apps Organizer

Odlican program za organizovanje aplikacija. Da lako dodjete do aplikacije koja vam treba u dva klika.

Organize your Android applications using labels

You can create a label shortcut (or a widget) with a custom icon on Android home (long touch on home and select shortcut)

http://www.android.co.rs/program.jsp?pa ... sorganizer

Slika

Slika

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Musical Pro v5.1.2
Requirements: Android
Overview: Musical Pro for Android is a pocket toolkit for musicians, songwriters, singers, recording artists, and people who just love music.

Slika

* Metronome
- 40-200 BPM metronome
- Animated metronome
* Pitch Pipe
* Piano
- Scrolling grand piano
- 2-octave stacked piano keyboards
- Play-along "light-up" piano
- 128 GM instruments
- MIDI piano (WiFi to PC)
- Record to MIDI or ringtone
* Drums
- 8 piece drum kit
* Multitouch piano/drums (most phones)

Recent changes:
- Fixed piano graphical glitch on Galaxy Tab
- Fixed Android 2+ multitouch bug

mozda je neko od nas muzicar, pa ce mu dobro doci :)

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 22:34

Post od IvanP »

Ja bih samo najkrace da prenesem svoje odusevljenje FBReader-om, dugo sam se mucio sa citanjem sa svog Desire, al sad stvarno uzivam, genijalan softver. Sta je dobro?
Knjige za probu mogu da se nadju preko opcije Network Library u Meniju, ima svasta, vecina je na engleskom ali ima i drugih jezika. Ne, nema srpski. Ja sam odma' dovatio nekog Cory Doctorow-a, mozda ga znate sa Boing Boing bloga, ili sa XKCD, gde sam ja cuo za njega. Fantastike na engleskom koliko 'ocete, naravno free... Format koji FBReader koristi pravi jako male fajlove, meni na 1Mb/sec download knjige traje neverovatnih 5 sekundi. Jednom downloadovanu knjigu naci cete u Meni/Library, a ako napravite folder Books na SD, sam ce da ukljuci sadrzaj tog foldera u Library.
Knjige su organizovane u stranice, text reflow je odlican, radi pomocu zoom, i trenutno se promeni broj reci na stranici/broj stranica automatski. Ovo radi u vrlo sitnim koracima, tako da svako moze da nadje svoju dioptriju :)
Ima pod Meni opcije Day/Night. Day daje crna slova na beloj ili sivkastoj pozadini, zavisi od kolicine svetla. Night daje bela na crnoj, ili siva na crnoj pozadini, zavisi od toga koliko je mrak. Ovo radi fantasticno, vidljivost sjajna bez obzira na to gde ili kad citate, dostupno na jedandva.
Volume dugme radi kao change page. Down=forward. Udobno da nema gde, nema potrebe za dodirivanjem (mozda obrisanog) ekrana ili d-pada.
Na kraju, jako je ekonomican prema bateriji, verovatno zahvaljujuci pametnom izboru pozadine/osvetljenja. Ko ima Amoled, bice mu drago zbog crne pozadine, mnogo manje trosi struju... Nisam jos provalio sve, za konvertovanje svih vrsta teksta u njegov format koristi se takodje free software Calibre (za Win, Linux, Mac OS), to sam skinuo al jos nisam instalirao, posto Network Library ima neke zanimljive naslove.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li neko zna neku full app tipa Core playera na symbianu?Koristim Rock Player,ali mi se ne svidja jer nije full,a i nece da mi pusti svaki video flv koji skinem sa youtube.Dok sam imao symbian tel Core player je bio savrsen program jer je pustao bukvalno svaki video bez obzira na format i rezoluciju
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Probah ovaj Reckless racing, i odlicna je igrica! Jedino sto ako se navadim, ima da mi traje baterija celih 2 sata :lol:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

IvanP napisao:Ja bih samo najkrace da prenesem svoje odusevljenje FBReader-om...
Svaka čast :) Da se nadovežem i pitam (hteo sam sličnu temu da postavim u "Kafiću" ali evo zgodne prilike).
To sa "buk riderima" je OK. Mada, s oproštenjem, toliko "buljiti" u ekran (pa ma koliki je) je po meni bezveze. Postoje "audio book" aplikacije (knjige u audio formatu - p.s, znam da bi i običan plejer mogao da ih "pusti") što je dosta zgodnije.
Pitanje - postoje li takve knjige za naše tržište?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ovo je bas zanimljivo pitanje i bas bih voleo i ja da cujem odgovor nekog upucenog .
Note IV N9100 dual

richpe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 13:37

Post od richpe »

Imam Lg gt540 i moram reci da je odlican tel,androidom sam odusevljen. Sve mi je jasno sem jednog. Ovi nesretni operateri zaokruzuju na 1min.. Da li postoji aplikacija koja 'pisti' na svakih 50,55 sekundi. Video sam da postoje na nekim telefonima fabricki da se podesi,ali da li neko zna aplikaciju koja radi posao? Pozdrav i hvala unapred..

Odgovori