de.marko, 'serbian keyboard' instaliras kao i ostale .apk app, i selektujes (settings - locale...). Stvari tipa Astro file m.bolje skidaj 'full' sa neta nego Marketa.
pozz
Mirko BGD, није ми фрка, него после updatea на Froyo сам сконтао да ми недостаје Skype, и не могу да га нађем на Маркету.
Сачекаћу, релативно касно је изашао и за Eclair.
tolero, за 2.2?
За 2.1 је изашао, и имао сам га, али након преласка на 2.2 више не могу да га пронађем на Маркету па претпостављам да га не подржава још увијек...
Poslednja izmena od Draco u Pet, 24. Dec 2010. 01:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Imao sam ga na modaco romu , evo malopre sam ga probao i instalirao ponovo , sad sam na wildpuzzle novom romu. Ali ne znam da li ga ima na marketu ne skidam sa marketa ovaj sam na netu nasao.
@banana, imas program koji se zove 3g wachdog. u njemu postavis u setovanju koliko imas interneta za koliko vremena i ima s opciju da preko jednog od dva druga programa (apndroid ili juicedefender) 3g wachdog ti ugasi net kada potrosis zadane mb.
Uspelo mi je ovo za srebian keybord samo udjem u poruke kliknem na prazno polje gde se pise tekst i zadrzim i izadje mi opcija i tu izaberem serbian imam i cirilicu i latinicu.Super.Nesto me zeza skype skidao sam ga vec 3 puta i nikako da ga vidim u instaliuranim aplikacijama.On ga instalira posto ga skine ali ga nigde ne vidim .da li je iko imao ovakav problem i kako ga resiti? Imam jos jedno pitanje kako da napravim folder u meniju aplikacija pa da rasporedjujem slicne aplikacije u 3-4 foldera zbog lakseg snalazenja?Da li to uopste moze? Hvala svima.
de.marko Ne mozes da pravis foldere u meniu i organizujes, skini app organiser ili folder organizer i koristis ga na nekom od ekrana kao widget ili shorcut, a u njemu razvrstas aplikacije po folderima.
Zna li neko postoji li neki Photo Editor u kojem mogu da, izmedju ostalog, crop-ujem fotografiju i da joj smanjim rezoluciju (i jos kada bi moglo da se uradi neka vrsta ostrenja kao u Photoshop-u to bi bilo to) ???
Posto se bavim fotografijom, navikao sam na sve blagodeti Adobe Photoshop-a na kompjuteru te sam se grdno razocarao kada sam instalirao verziju za Android. Ne zato sto nema neke napredne filtere vec zato sto nema po meni osnovne stvari. Neki moj standardni workflow za uslikane fotografije je Crop-Levels-Resize-UnsharpMask, kada bih nasao nesto za android sto moze bar solidno da odradi Crop+Resize, bio bih vise nego zadovoljan...
Mozda da probas PicSay pro, nisam ga koristio ali mislim da moze da radi otprilike takve stvari, znam da mozes da radis neke efekte dark& white menjas saturation, brightness. A imas i neke app kao sto su pictures resizer i image resizer.
@tolero hvala na odgovoru.Imam jedno pitanje da li je moguce da sam zamo za jedan dan tj za 4-5 sati skinuo sa neta 270mb a radio mi je samo update vremenske prognoze i mail-a i skinuo sam 20 aplikacija sa marketa.Posto imam karticu od pre 4 dana ne mogu da proverim kredit i ostale troskove na paketu u mts-u navodno treba par dana da se sistem aktivira...Bice opasno ako sam za 2 dana potrosio svu kolicinu MB za ovaj mesec .
Sve sam ih isprobao i stvari vam stoje ovako: PicSay Pro - to je to!
Ova aplikacija je najkompletnija i slobodno mogu reci najbolji izbor za fotografa sa Androidom.
da li neko zna neku aplikaciju koja bi poboljsala kvalitet fotografija (mutne fotografije previse blede...itd) na htc,konkretno wildfire. Davno je "belimedved" pisao o tome da je nasao app CAMERA ZOOM 1.9 (nije camera zoom fx) nisam uspeo da nadjem ovu app na netu. Unapred hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.