Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Pitanje za nekog ko je imao slican problem. Posle rutovanja (Htc desire), instalirao sa Rom Oxygen, 2.3.2, funkcionisao le i funkcionise sve, ali sam danas primetio da kamera ne radi, tj. ne moze se pokrenuti snimanje, vec slika stoji zamrznuta??? - Da li je neko imao slican problem ili da se vracam na Sense 2.2.
Hvala, Pozz
Hvala, Pozz
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
Tacty, preteče me sa pitanjem.........
dejane može da se nađe krekovana verzija ali inače nije besplatan.
Traži TeleAtlasove mape i videćeš koliko je detaljan i jednostavan za upotrebu, a ovde ide diskusija o aplikacijama koje nemaju posebnu temu od oko 140 strana
dejane može da se nađe krekovana verzija ali inače nije besplatan.
Traži TeleAtlasove mape i videćeš koliko je detaljan i jednostavan za upotrebu, a ovde ide diskusija o aplikacijama koje nemaju posebnu temu od oko 140 strana

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Moze li mi neko reci kako da pokrenem ADW Launcer na HTC Tattoo???
Kada sam ga prvi put instalirao nije mi se pojavila ikonica u meniju, jednostavno sam na "home" mogao da biram da li cu launcher ili htc standardnu temu. Medjutim slucajno sam stisnuo da mi zapamti tu htc i sada ne znam kako da prebacim na launcher.
Brisao sam ga, pa instalirao opet i ista je situacija. U marketu stoji da je instaliran ali ono "open" sto stoji iznad je sivo, ne moze da se pokrene...
Koristim fabricki 1.6 android.
Kada sam ga prvi put instalirao nije mi se pojavila ikonica u meniju, jednostavno sam na "home" mogao da biram da li cu launcher ili htc standardnu temu. Medjutim slucajno sam stisnuo da mi zapamti tu htc i sada ne znam kako da prebacim na launcher.
Brisao sam ga, pa instalirao opet i ista je situacija. U marketu stoji da je instaliran ali ono "open" sto stoji iznad je sivo, ne moze da se pokrene...
Koristim fabricki 1.6 android.
HTC Tattoo
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Marko.85, mozes to da resis na 2 nacina:
1. da odes u settings/ aplications/manage applications/all i tu nadjes htc sence.. kad to nadjes idi na clear default i kad kliknes na home taster pitace te koji launcher hoces
2. mozda ce ti biti jednostavnije da sa Marketa instaliras Home Switcher aplikaciju i preko nje izaberes ADW launcher..
1. da odes u settings/ aplications/manage applications/all i tu nadjes htc sence.. kad to nadjes idi na clear default i kad kliknes na home taster pitace te koji launcher hoces
2. mozda ce ti biti jednostavnije da sa Marketa instaliras Home Switcher aplikaciju i preko nje izaberes ADW launcher..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11