Najkorisnije aplikacije za Android OS
					Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
	Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Pera Detlic
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
trazim vec duze vreme aplikaciju koja ce sa telefona direktno da skida klipove sa YouTube-a i da ih konvertuje u .mp3 format..... jer cesto nemam pristup kompu na duze vreme, pa skidam tako pesme... prekopotreban mi je takav program... a bio je neki pa su ga skinuli sa marketa a ne znam kako se zove...  ili u krajnjem slucaju, 2 aplikacije, jedna koja ce da skida klipove, druga da konvertuje....  molim vas ako neko zna da napise...   

Samo nek se rolaju....sarme.
						- Pera Detlic
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Zamolio bih bilo koga ko ima Beogsp i B92 aplikaciju da mi ih pošalje (apk ekstenzija) na mejl ekonomac@mail.com
Obe aplikacije su besplatne, nije nikakva piraterija, samo zbog menjanja ROM-ova više mi se te aplikacije ne prikazuju u Marketu...
hvala puno!

Obe aplikacije su besplatne, nije nikakva piraterija, samo zbog menjanja ROM-ova više mi se te aplikacije ne prikazuju u Marketu...
hvala puno!
Nabacio sam Handcent sms i podesio kao default ali me nervira jedna stvar: Kada mi dodje sms oglase se dva zvuka jedan za handcent, a jedan za default sms program i pročitam ja sms u handcent, ali mi notifikacija stoji da imam 1 nepročitanu poruku... kako to naštelovati a da ne moram brisati default program ?

Nokia Lumia 820
						Postavicu pitanje ovde, jer mi je logicnije nego da otvaram posebnu temu: da li je jos neko primetio da se nakon update-ovanja Twitter aplikacije na najnoviju verziju, nenormalno cesto pojavljuje onaj znak za sinhronizaciju podataka u system tray? pocelo je da me zabrinjava i plasio sam se da mi nesto u pozadini sinhronizuje ko zna sta, ali sam cackanjem utvrdio da je Twitter u pitanju. Iako je automatska sinhronizacija podesena na svaka 4 sata, ona se sinhronizuje na otprilike sat vremena, ili cak i cesce, ne uspevam nikaakle, ima li jos nekog da je ovo primetio, ili sam ja jedini?

- 
				sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol 
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Koristan link za pitanja bezbednosti - How to be safe, find trusted apps, & avoid viruses - A guide for those new to Android
Warez diskusija je ovde naravno zabranjena, ali ovo to nije - Dakle, iako autor tvrdi, cit: "Warez. Don't be fooled by these sites, and do NOT download these files and load them to your phone..."
 - Dakle, iako autor tvrdi, cit: "Warez. Don't be fooled by these sites, and do NOT download these files and load them to your phone..."
Tone skinutih app itd za Android i nitijedan "malware" ili sl, niti bilo kakve vrste "silovanja" od dotičnih sajtova. Ne kažem da nema toga. Preporuka je tu uvek najbitnija, kako čovek reče - " The community is your best anti-virus app."
pozz

Warez diskusija je ovde naravno zabranjena, ali ovo to nije
 - Dakle, iako autor tvrdi, cit: "Warez. Don't be fooled by these sites, and do NOT download these files and load them to your phone..."
 - Dakle, iako autor tvrdi, cit: "Warez. Don't be fooled by these sites, and do NOT download these files and load them to your phone..."Tone skinutih app itd za Android i nitijedan "malware" ili sl, niti bilo kakve vrste "silovanja" od dotičnih sajtova. Ne kažem da nema toga. Preporuka je tu uvek najbitnija, kako čovek reče - " The community is your best anti-virus app."
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
						Da li je još neko danas iskusio sledeći problem: ništa ne može da se skine sa Marketa, i nijedan klip ne može da se pusti sa YouTube? Ja sam isprobao i preko mreže i preko wifi na nekoliko različitih Android uređaja i svi imaju isti problem? I Market i YT se otvaraju, ali download aplikacija i puštanje klipova se samo vrte do besvesti, i onda market prijavi "download paused" a YT "problem while playing video"

Ceftriaxone, probao sam i mvideo i nece da mi ucita prevod!:( verovatno je do mog prevoda,hvala u svakom slucaju...
Ceftriaxone, probao sam i mvideo i nece da mi ucita prevod!:( verovatno je do mog prevoda,hvala u svakom slucaju...