Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vanjuska, pa ja ne bih rekla da to sa Marketom i za Srbiju radi kako treba...:( Kad odem u deo Apps/ All applications/ Just in - meni market pokazuje samo Free apps... U delu Top paid mi pokazuje Paid apps ali u Just in - ne...:( Takođe sam primetila da nekih Paid apps nema čak ni preko pretrage... Na primer Wave Launcher... Kad ga tražim sa aktiviranim Market Enablerom ja je nalazim ali bez toga je nema...:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne radi ova leak-ovana verzija baš najbolje, ako hoćete da kupujete aplikacije ostavite staru verziju, tamo sve radi kako treba što se toga tiče.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Neću, hvala, a i ova nova mi je više eyecandy :D
Thx for the link.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Ninolina napisao:vanjuska, pa ja ne bih rekla da to sa Marketom i za Srbiju radi kako treba...:( Kad odem u deo Apps/ All applications/ Just in - meni market pokazuje samo Free apps... U delu Top paid mi pokazuje Paid apps ali u Just in - ne...:( Takođe sam primetila da nekih Paid apps nema čak ni preko pretrage... Na primer Wave Launcher... Kad ga tražim sa aktiviranim Market Enablerom ja je nalazim ali bez toga je nema...:(
To je zbog toga sto se te aplikacije mogu skidati samo iz odredjenih zemalja, ne iz Srbije. Nije vezano za placanje. S obzirom da MarketEnablerom slazes da si iz Usa pojave se. Slicno je i za neke aplikacije koje se ne placaju kao sto je Google Earth. Ne bacajte Enabler ako ga vec imate :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Faster Fix. ne znam sta mu konkretno radi, ali znacajno poboljsava rad GPSa. Instalirao na Tab i na prvom testu za desetak sekundi lovi poziciju iz stana bez problema, na par metara od prozora :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

araphel, to je onda veoma korisna app.Probacu je obavezno cim ubacim ovaj novi rom Cool-Sensation-v6 :wink:
Note IV N9100 dual

Ronaldo7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2011. 17:50

Post od Ronaldo7 »

Jel moze neko da mi preporuci nekoliko dobrih aplikacija, koje mogu da se skinu na free...I da nisu trial verzija? Hvala u napred :)))

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ronaldo7, Prelistaj tred od početka ima baš dosta aplikacija, a i pojam nekoliko aplikacija je suviše apstraktan.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ronaldo7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ronaldo7 »

Prelistao sam od 50 do 100 strane, bas zato i pitam ako moze neko da mi preporuci neku dobru?Nasao sam dobre aplikacije al mozda neko ima nesto novo, ili mozda neko ima nesto sto neko nije stavio...:) :

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od cubrovic »

Ronaldo po meni aplikacija treba da zadovolji neku potrebu a ne da ti mi preporucujemo aplikacije da bi ti shvatio da si uopste imao potrebu za njim. Kazi za sta ti treba app pa da ti predlozimo. Suvise ti je uopsteno pitanje.
Uopsteni odgovor bi bio npr FolderOrganizer i EsFileExplorer

Ispravka naglasio si da treba da su free onda appOrganizer ne zaostaje suvise za FolderOrganizer-om koji se placa.

Ronaldo7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ronaldo7 »

cubrovic, Nemam nista odredjeno, predlozite mi nesto sto moze da bude korisno...Da ne bude zajenbancija neka, po tebi nesto sto mislis da je dobro i korisno :)
Imam folder Organizer :)

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od cubrovic »

Ronaldo7, kad imas folderorganizer najbitnije si resio, ostalo je samo da skidas to sto ces da organizujes.

Meni najbitniji programi ti nista ne znace ako se ne bavis razvojem sajtova i android aplikacija.
Ali evo nekih koji su mi takodje bitni :)

Evernote - Organizovane beleske o svemu i svacemu. Moze pristup i sa Pc-a web ili window aplikacija

MySettings za lepo uredjena podesavanja

Beautiful Widgets - za razne precice podesavanja na glavnom ekranu

PowerAmp - Odlican muzicki plejer

Tapatalk - aplikacija za forume koji imaju podrsku za ovaj program

TuneIn Radio - slusanje radija na telefonu

WikiMobile - Vikipedija za android

Vecina su poznati ali nesto ce ti valjda barem biti novo i korisno :)

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

Zna neko kako radi watchdog task manager? Da li treba vrednost da se poveca ili da se smanji da ubije ranije app? Vredi li?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

E ljudovi, jel ima neko link ili .apk za HTC-ovu 'ime' tastaturu, prepravljenu ma 480x800 pixxxxx.... Ne mogu da kucam po ovoj fabrickoj Dell-ovoj uzasna je... Hvala unapred... Ako se krsti sa pravilima foruma, PP sluzba je na raspolaganju uvek... :D
Samo nek se rolaju....sarme.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pera Detlic, probaj sa marketa keyboard from android 2.3

meni je ona ubedljivo najugodnija za korišćenje.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

pa nije losa, ali je premala za moj ekran... jbg fajv inc.... :)
a i volim kod sense tastature sto ima shortcut na svakom slovu... mnogo mi je lakse da kucam tako..
ova mi zauzme samo jednu cetvrtinu ekrana... bas nekako, njeeh :dry: mislim da desire i jos par modela furaju istu rezoluciju pa valjda nije tesko prepraviti to, na Wildfire-u sam uglavnom furao sense tastaturu i aosp rom.... to mi je maximalno odgovaralo.... :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Kako bre mala? Meni se na Tabu razvuce na 7 inca sasvim normalno :ohmy: :o

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

pa mala, ne znam sto... u visinu ima odokativno, izmedju 1.5 i 2 cm.... pa vidi u odnosu na 5 inca, koliko je to, bas je nekako..... neodgovarajuca...
sad koristim neku iPhone sa marketa, al opet... :uhuh: ona HTC-ova ubi koliko mi je dobra pa mi sad izgleda ne valja ni jedna druga.... :D
ako neko nadje nesto nek javi, ja sam guglao, al nista...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Pera Detlic, probaj better keyboard, ja sam jako zadovoljan njome .

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

ili smart keyboard. mozes podesiti visinu tastature iznad donje ivice ekrana. namestis da od dole ima 1 cm prostora pa ti gore ostane manje. probaj. :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Odgovori