vanjuska, pa ja ne bih rekla da to sa Marketom i za Srbiju radi kako treba... Kad odem u deo Apps/ All applications/ Just in - meni market pokazuje samo Free apps... U delu Top paid mi pokazuje Paid apps ali u Just in - ne... Takođe sam primetila da nekih Paid apps nema čak ni preko pretrage... Na primer Wave Launcher... Kad ga tražim sa aktiviranim Market Enablerom ja je nalazim ali bez toga je nema...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina napisao:vanjuska, pa ja ne bih rekla da to sa Marketom i za Srbiju radi kako treba... Kad odem u deo Apps/ All applications/ Just in - meni market pokazuje samo Free apps... U delu Top paid mi pokazuje Paid apps ali u Just in - ne... Takođe sam primetila da nekih Paid apps nema čak ni preko pretrage... Na primer Wave Launcher... Kad ga tražim sa aktiviranim Market Enablerom ja je nalazim ali bez toga je nema...
To je zbog toga sto se te aplikacije mogu skidati samo iz odredjenih zemalja, ne iz Srbije. Nije vezano za placanje. S obzirom da MarketEnablerom slazes da si iz Usa pojave se. Slicno je i za neke aplikacije koje se ne placaju kao sto je Google Earth. Ne bacajte Enabler ako ga vec imate
Faster Fix. ne znam sta mu konkretno radi, ali znacajno poboljsava rad GPSa. Instalirao na Tab i na prvom testu za desetak sekundi lovi poziciju iz stana bez problema, na par metara od prozora
Prelistao sam od 50 do 100 strane, bas zato i pitam ako moze neko da mi preporuci neku dobru?Nasao sam dobre aplikacije al mozda neko ima nesto novo, ili mozda neko ima nesto sto neko nije stavio... :
Ronaldo po meni aplikacija treba da zadovolji neku potrebu a ne da ti mi preporucujemo aplikacije da bi ti shvatio da si uopste imao potrebu za njim. Kazi za sta ti treba app pa da ti predlozimo. Suvise ti je uopsteno pitanje.
Uopsteni odgovor bi bio npr FolderOrganizer i EsFileExplorer
Ispravka naglasio si da treba da su free onda appOrganizer ne zaostaje suvise za FolderOrganizer-om koji se placa.
cubrovic, Nemam nista odredjeno, predlozite mi nesto sto moze da bude korisno...Da ne bude zajenbancija neka, po tebi nesto sto mislis da je dobro i korisno
Imam folder Organizer
E ljudovi, jel ima neko link ili .apk za HTC-ovu 'ime' tastaturu, prepravljenu ma 480x800 pixxxxx.... Ne mogu da kucam po ovoj fabrickoj Dell-ovoj uzasna je... Hvala unapred... Ako se krsti sa pravilima foruma, PP sluzba je na raspolaganju uvek...
pa nije losa, ali je premala za moj ekran... jbg fajv inc....
a i volim kod sense tastature sto ima shortcut na svakom slovu... mnogo mi je lakse da kucam tako..
ova mi zauzme samo jednu cetvrtinu ekrana... bas nekako, njeeh mislim da desire i jos par modela furaju istu rezoluciju pa valjda nije tesko prepraviti to, na Wildfire-u sam uglavnom furao sense tastaturu i aosp rom.... to mi je maximalno odgovaralo....
pa mala, ne znam sto... u visinu ima odokativno, izmedju 1.5 i 2 cm.... pa vidi u odnosu na 5 inca, koliko je to, bas je nekako..... neodgovarajuca...
sad koristim neku iPhone sa marketa, al opet... ona HTC-ova ubi koliko mi je dobra pa mi sad izgleda ne valja ni jedna druga....
ako neko nadje nesto nek javi, ja sam guglao, al nista...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.