Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Mislim da ne, jer to nije opcija u telefonu. Tebe neko zove i on time usostavlja vezu sa operaterom, zatim operater usostavlja vezu sa tobom i u momentu kad ti dignes slusalicu vi ste direktno povezani, tako da ne moze tvoja aplikacija da utice na konekciju i operaterovu vezu. Jedino sto mozes je da stavis neki od hiljadu blacklistova i tog nekog u listu i kad te taj broj zove tebi nece zvoniti a njemu ce zvoniti. Ista stvar je i sa porukama, blacklist moze da ti ih filtrira tako sto ce ti porukq stizati ali ce je on sam brisati bez da tebe o tome obavesti, osnosno ne mozes nikome da zabranis da ti salje poruke ali mozes da ih ne procitas......
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Imas na marketu easy filter opciju, zabrane poruka i poziva, kod poziva bude ton zauzeca....a poruak ti nikad ne dodje, takodje imas u ovoj aplikaciji da vidis statistiku ko te zvao i kada od tih sto su blokirani kao i njihove sms poruke koji su slali...znaci imas brojcanik za todaske napisao:Da li postoji aplikacija,da kad me neko zove,da pokazuje zauzece? Ista prica za poruke,da ne primam poruke sa nekog broja?
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
E ovako, juče sam skinuo tom cat 2 sa marketa i aplikacija je zanimljiva kao i prva verzija samo sa boljom grafikom.... I naravno to je free verzija, a pošto je google dobar prijatelj pronađoh i pro verziju. Posle instalacije, pri pokretanju aplikacija izbacuje poruku (zaboravio sam kako tačno glasi) kako nemože da verifikuje da je app kupljena sa marketa....
Ovo mi se nije dosad dešavalo, i da li to developeri staju na put pirateriji? Ima li kakvog rešenja, ako ima i ako se moje pitanje kosi sa pravilima foruma ideje mogu na pp!

Ovo mi se nije dosad dešavalo, i da li to developeri staju na put pirateriji? Ima li kakvog rešenja, ako ima i ako se moje pitanje kosi sa pravilima foruma ideje mogu na pp!

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ekstra aplikacija za pravljenje widgeta - sat, datum, alarm, baterija, prognoza, memorija, sve moze da se strpa u koje hocete dimenzije. Mozete da podesite koju cete aplikaciju da otvorite klikom na widget (pa recimo ako vam se svidja vremenska prognoza na htc-u, ili clock aplikacija, mozete da nastavite njih da koristite kao i do sada).
Dopadljivo izgleda sto je najvaznije.
Make Your Clock Widget
Dopadljivo izgleda sto je najvaznije.
Make Your Clock Widget
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Danas sam malo isprobavao Honeycomb Launcher (Free na marketu) i mogu reci da sam odusevljen s obzirom da je jos uvek Beta verzija (bar tako kazu). SGmini nije bas nabudzen telefon ali je lancer trcao bez i malo lagovanja. Interfejs je odlicno odradjen i lepo izgleda cak i na ovako niskoj rezoluciji. E sad, problemi na koje sam naisao su sledeci: sat je malo pomeren u desno tako da su vidljivi samo sati, ne i minuti i relativno cesto izbacuje FC. Naravno, ako je verovati developerima, u pitanju je Beta tako da je i vise nego dobar lancer. Jedva cekam potpuno funkcionalnu verziju. 

- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Potrebna mi je neka aplikacija o pracenju i planiranju troskova nalik ovoj za iPhone:
http://itunes.apple.com/hr/app/toshl-fi ... 83725?mt=8
Jedino na sta sam naletio da krenem je ovo, probacu:
https://market.android.com/details?id=c ... .easymoney
Ako neko koristi nesto slicno i zadovoljan je, molim da kaze koju
http://itunes.apple.com/hr/app/toshl-fi ... 83725?mt=8
Jedino na sta sam naletio da krenem je ovo, probacu:
https://market.android.com/details?id=c ... .easymoney
Ako neko koristi nesto slicno i zadovoljan je, molim da kaze koju

- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
Lesa,ovo radi kao zmaj i nema nikakvih ogranicenja. https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
Nicin, verovatno je iGo navigacija najbolja, to svi koriste.
Evo moje preporuke za programe, bez ovoga ne koristim telefon:
Total commander - fajl menadzer
Power amp - muzicki plejer (ili Winamp ako ne mozes da se snadjes za placenu verziju)
MX video player - video plejer
Opera mini i Opera mobile - pregledaci za internet (mini koristim za citanje foruma i slicno jer prilicno stedi megabajte, a mobile za detaljniji prikaz stranica
eBuddy - za dopisivanje (objedinjuje mi fb chat, msn, talk i jos sto djavola)
Advanced Task Killer - task menadzer (zgodan zbog kill all widget-a koji koristim kad mi se slogne telefon)
Beautiful Widgets - sat, vremenska prognoza, precice za wifi bluetooth... u formi widgeta
Kaiten - email klijent
Titanium Backup - program za bekap aplikacija, podesavanja itd.
AdFree - prebacuje dosadne reklame iz aplikacija u settings
Od igrica iRunner, Alien Invasion, Scooter Hero, Angry Birds itd.
Evo moje preporuke za programe, bez ovoga ne koristim telefon:
Total commander - fajl menadzer
Power amp - muzicki plejer (ili Winamp ako ne mozes da se snadjes za placenu verziju)
MX video player - video plejer
Opera mini i Opera mobile - pregledaci za internet (mini koristim za citanje foruma i slicno jer prilicno stedi megabajte, a mobile za detaljniji prikaz stranica
eBuddy - za dopisivanje (objedinjuje mi fb chat, msn, talk i jos sto djavola)
Advanced Task Killer - task menadzer (zgodan zbog kill all widget-a koji koristim kad mi se slogne telefon)
Beautiful Widgets - sat, vremenska prognoza, precice za wifi bluetooth... u formi widgeta
Kaiten - email klijent
Titanium Backup - program za bekap aplikacija, podesavanja itd.
AdFree - prebacuje dosadne reklame iz aplikacija u settings
Od igrica iRunner, Alien Invasion, Scooter Hero, Angry Birds itd.