Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
nand backup
da li neko moze da mi kaze kako da napravm nand backup na htc desire? da li treba neki poseban program instalirao sam rom manager ili nema uopste opciju za backup.
napalm death, mozes preko root explorera da kopiras aplikacije u /system/app folder pa da podesis rucno "permisions" (pogledaj kako su namestene na drugim aplikacijama koje se vec nalaze u folderu). Zadrzi prst na apk fajlu pa onda na "permisions". A mozes i da ih gurnes sa ADB-om pa onda da petljas sa "permisions" ali mislim da je prvo jednostavnije.
srkicom, da li si rutovao telefon i ubacio recovery image?
srkicom, da li si rutovao telefon i ubacio recovery image?
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
narode postoji li aplikacija kojom se sa racunara moze upravljati androidom? nekad me mrzi da zjakam po telefonu a lakse mi je na racunaru da oradim vecinu stvari ....znam da je offtopic al moram da pitam ovde jer ej tema i9000 mrtva....javite mi na pp koji rom radi najbolje na i9000.
LP
LP
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Mislio sam na sim, ali sam nasao da exportujem na sd sto sam i uradio.
Najvise me nervira sto nemam pojma da li su mi kontakti vec na sim ili na fonu. Nema nigde opcija da se vidi na CM 7.0.3. 2.3.3. Bar ja nisam nasao.
Edit: skinuo sam nesto za kopiranje na sim kao sto si rekao i odradio sam. Hvala!
Najvise me nervira sto nemam pojma da li su mi kontakti vec na sim ili na fonu. Nema nigde opcija da se vidi na CM 7.0.3. 2.3.3. Bar ja nisam nasao.
Edit: skinuo sam nesto za kopiranje na sim kao sto si rekao i odradio sam. Hvala!
Evo preporuka za jedan file manager, još je u beta fazi . Koristim ga već neko vreme i odličan je .
Ne znam da li se govorilo o njemu FX File Explorer (Beta)
https://market.android.com/details?id=n ... cHAuZngiXQ..
Trenutno je aktuelna verzija 0.82
Ne znam da li se govorilo o njemu FX File Explorer (Beta)
https://market.android.com/details?id=n ... cHAuZngiXQ..
Trenutno je aktuelna verzija 0.82
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Не знам да шта ви користите и да ли користите друге екране за закључавање али мени се много допала апликација компаније ГО (као и већина њихових апликација)... Такође да нагласим да изванредно ради, без икаквог баговања и сударања са стандардном апликацијом за закључавање што није случај са неким другим апликацијама које сам пробао.
За сада нема много тема али верујем да ће се то веома брзо променити али и ово што има је сјано
Go locker

За сада нема много тема али верујем да ће се то веома брзо променити али и ово што има је сјано

Go locker

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
System Tuner https://market.android.com/details?id=c ... cxLnBtdyJd
mnogo bolji nego SmartCPU (za clockovanje). U ostalim domenima kida aplikacija.. Naravno, PRO verzija je bolja 100 puta, ali ne mozemo da platimo aplikaciju na Marketu, jos uvek..
mnogo bolji nego SmartCPU (za clockovanje). U ostalim domenima kida aplikacija.. Naravno, PRO verzija je bolja 100 puta, ali ne mozemo da platimo aplikaciju na Marketu, jos uvek..

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Nije los ovaj FX browser, bas ga testiram sada. Ipak ne znam da li bih menjao Total Commander, izuzetno je funkcionalan zbog dva prozora.
E da, probajte Winamp 1.2 PRO verziju, ubacili su ekvilajzer i jos ponesto. Ne znam da li je bolji Power Amp ili Winamp? Sta mislite? Power Amp mi nekako utisa zvuk kada petljam po ekvilajzeru.
E da, probajte Winamp 1.2 PRO verziju, ubacili su ekvilajzer i jos ponesto. Ne znam da li je bolji Power Amp ili Winamp? Sta mislite? Power Amp mi nekako utisa zvuk kada petljam po ekvilajzeru.
Baraba, da znam za to, to je u stvari neki preamp, ali mnogo se gubi na kvalitetu zvuka kada se to uradi. Cuju se svakakve distorzije i sta sve ne, previse vestacki, pogotovo bas. Na Winampu mi je nekako prirodniji zvuk, cak i sa preampom, ili se to meni samo cini. Ti imas SGS2, sumnjam da je njemu potreban bilo kakav dodatni plejer, obicno to Samsung sam nabudzi. Ja pokusavam da skrpim nesto pristojno sa mojim Herojem ali nesto kljakavo ide
, nije bas neki izvodjac
.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Igrao sam se sa Power amp veceras. Posle dosta isrobavanja mogu reci da uopste nije los, moze da bude glasan kao fabricki (mozda za nijansu slabiji, ali i na fabrickom mi nije nikad do kraja pojacano da ne ogluvim, mozda sto su i dobre sluske). U fabrickom kada izvadim sluske dok svira zacuje se glasno muzika na sekund pa se pauzira i minimajzuje, u gornjem levom uglu stoji ikonica play. Kada vratim sluske automatski se pali i nastavlja gde je stao da svirula. U Power amp to je malo lepse, nema tog glasnog zvuka od 1sek sto me je nerviralo kada izvucem sluske, manipulacija listama i folderija je bolja, mnogo vise opcija. Isprobacu i winapm. Muzikom na sgs2 sam veoma zadovoljan, pre njega a nekad i sad za trcanje koristim N86 (koji ima dobar zvuk), bas se primecuje razlika u korist sgs2.