samir, probaj LBE privacy guard ili DroidWall (ovaj drugi mislim da ti je bolje resenje) https://market.android.com/details?id=c ... LmZyZWUiXQ.. Baraba, nema na cemu mada mi je FX i dalje nekako lepsi i pregledniji pa sam ga zato i zadrzao / Cekam Noviju verziju gde ce raditi pristup root i multiselect.
Posto je tema poprimila pozamasne dimenzije, pa da ne bi tragao kroz vise od 100 stranica, postavicu ovde pitanje - da li postoji aplikacija koja omogucava telefonu da se automatski zakaci na APN nekoliko puta u toku dana, radi ucitavanja mailova, osvezavanja prognoze i sl.? Npr, podesim da se na svakih pola sata zakaci na mobilni net i da pokrene data sync, obavi to, i nakon toga se diskonektuje... Unapred hvala na odgovorima.
AJde da ne lisam svih 111 stranica, odmah da pitam da li postoji program za bilješke nešto kao notes.
Da i ako bi neko bio ljubazan da okači spisak aplikacija koje koristi ne one koje je samo instalirao.
Nemam puno vremena za istraživanje pa sam prinudjen da ovako pitam.
Unapred se zahvaljujem
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo pa sve zavisi od tvojih potreba, a na marketu samo ukucaj notes i izbacice ti tonu aplikacija, medju prvima su ti uvek najbolje!
Zar dosad niko nije spomenuo aplikaciju iris, to bi bio odgovor na apple-ov siri! Ova aplikacija ume da bude veoma zanimljiva jer ipak se ne sporazumevamo najbolje pa tu bude raznih glupih pitanja i odgovora...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
napalm death, i meni se ovo desava u zadnjih par dana a isto imam mesta i pre toga sam sve lepo skidao i instalirao sa marketa. I onda drugar uzme i skine neku igricu i ona radi... E sad nisam pokusavao posle toga da instlairam nesto ja sam da proverim da li to znaci da se vise ne pojavljuje ili je on samo imao srece
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Ne znam kako je kod Vas,ali kod mene Android Market zadnjih dana radi katastrofalno.Cekam i po minut na ucitavanje.
Ni update na poslednju 3.3.11 verziju nije nista pomogao.
Da napomenem i to da je u isto vreme ukinuta i nasa valuta.
Baraba napisao:
Poslao sam onaj dan, što se vidi sa slike ispod:
Jesi al ja sam ocekivao mail pa nisam ni gledao PP na forumu.
I btw, tvoj krek je prso posle 2 sata i opet nije htelo, ali gosim hirurg mi je dao instalaciju koja radi perfektno. Svejedno, PlayerPro mi se vise svidja.
Pero, tisina :)
cale napisao:Ne znam kako je kod Vas,ali kod mene Android Market zadnjih dana radi katastrofalno.Cekam i po minut na ucitavanje.
svi kojima je market spor (preko verzije 3) a imaju rutovan telefon problem rese sa 2 klika
skinete sa marketa Set DNS aplikaciju (plava ikonica)
kad instalirate podesite OpenDNS
Jorda napisao:
Jesi al ja sam ocekivao mail pa nisam ni gledao PP na forumu.
I btw, tvoj krek je prso posle 2 sata i opet nije htelo, ali gosim hirurg mi je dao instalaciju koja radi perfektno. Svejedno, PlayerPro mi se vise svidja.
Pero, tisina :)
player pro je dobar al malo bagovit..jedino full radi ok...al opet slabo je to...ima dobar dsp menadzer koji se skine za njega s marketa tu se bass dobro da postimati...ali power je zmija
motoe770 napisao:
svi kojima je market spor (preko verzije 3) a imaju rutovan telefon problem rese sa 2 klika
skinete sa marketa Set DNS aplikaciju (plava ikonica)
kad instalirate podesite OpenDNS
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.