primus, GPS navigacija, to ti je tema u kojoj bi trebao da postaviš pitanje o navigaciji.
Ps: smanji pretragu na manje reči ili jednostavno ukucaj igo pa zatim tvoju rezoluciju ekrana.... Potrudi se malo na google-u
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Problem sa GO lockerom se rijesio sa verzijom 1.07. Sada vise nema duplog zakljucavanja.
Samo jos onaj problem sa GO sms pro i Handcentom ostaje. Procackao sam podesavanja, nista opet. Jos malo cackanja mi ne gine...
Ma nabacio bi ja drugi rom, ali nesmijem zbog garancije. Pricekacu jos neko vrijeme.
Pozdrav svima......posto sam vec izgubio zivce trazeci neki program za filter poziva, a koji ima mogucnost da onome ko me zove odgovori kao automat da sam trenutno nedostupan, voleo bih ako neko zna takav program da mi navede ime tog programa......Hvala unapred
Ancient, jesi pokusavao na merketu da kuckas "call blocker" ili prosto "call" pa ce ti izbaciti gomilu aplikacija od kojih je jedna i "total recall"? Ja licno nisam nesto zadovoljan sa tim aplikacijama, svakoj nesto fali pa sam ih sve eleminisao iz telefona.
Azimuth, hvala na odgovoru.....tražio sam i na marketu i ima gomila kojekakvih programčića za blokiranje poziva ali baš nijedan nisam našao da ima mogućnost automatskog odgovora da sam nedostupan, jel ipak ne želim da neko pomisli da mu namerno blokiram pozive, već da mi je isključen telefon ili sam bez signala:)
hm cini mi se da neka od aplikacija za pozive ima opciju da preusmjeris pozive na drugi broj...a tu kupis neku karticu koja ce ti biti aktivna ali ugasena i na nju preusmjeris i kad god te zovu ice pozivi na nju a to je odmah nedostupno..mislim da samo tim mozes da rjesis inace to sto si zamislio nepostoji
Meni trenutno GO weather dobro sluzi, dosta vjerne podatke daje, a i dosta podesavanja. Probaj.
Juce sam nasao TVOut kabl od nokie CA-75U koji su i na dosta foruma preporucili i da izvrsno radi na ovom mob. I malo da probam, nikako nisam uspio napravit, jedva da i sliku pokazuje al s velikim smetnjama. Jel ko ovaj problem imao i eventualno rjesio? Bilo je kasno da probam kod nekog drugog, da nije slucajno to TV-a...
talnay, ja sam povezivao Galaxy S i TV sa CA-75U kablom. Slika na TV-u je bila daleko losija nego na telefonu. Sada koristim CM 7.1 i on ne podrzava TV-Out.
hm, na klipovima koje sam vidio, slika je izgledala sasvim OK. Sad posto je kod mene S plus, ali mislim da to ne igra neku ulogu, posto su identicni osim brzeg CPU-a.
pozdrav, jedno malo pitanje
instaliran mi je app2sd ali kad ga pokrenem on aplikacije prebacuje na internu sd karticu a ne na eksternu. pa mi je sad memorija u telefonu skoro puna. u pitanju je galaxy s plus.
Radmajster, na internu SD karticu?!? Kakva je to kartica? Imaš Internu memoriju na koju bi telefon po defaultu trebalo da instalira aplikacije, možeš imati ext particiju na SD kartici koja služi za instaliranje aplikacija kada to ROM koji imaš podržava i možeš imati SD karticu koja ide u telefon i ona predstavlja eksternu memoriju... A kako si instalirao app2sd? Da li ROM koji si instalirao ima taj script u sebi ili si instalirao neku aplikaciju sa Marketa?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina
Тако је код Самсунг андроид телефона са већом количином интерне меморије. Интерна видљива меморија је подељена на телефонску и интерну "картицу". Нпр. код мене је 4гб подељено на 400мб системске којој се не може приступити + 1.6гб телефонска меморија+ 2гб интерна картица.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.