Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

primus, GPS navigacija, to ti je tema u kojoj bi trebao da postaviš pitanje o navigaciji.
Ps: smanji pretragu na manje reči ili jednostavno ukucaj igo pa zatim tvoju rezoluciju ekrana.... Potrudi se malo na google-u :P
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

Problem sa GO lockerom se rijesio sa verzijom 1.07. Sada vise nema duplog zakljucavanja.
Samo jos onaj problem sa GO sms pro i Handcentom ostaje. Procackao sam podesavanja, nista opet. Jos malo cackanja mi ne gine... :D

Ma nabacio bi ja drugi rom, ali nesmijem zbog garancije. Pricekacu jos neko vrijeme.

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Baraba napisao:...
Мени најприближнију прогнозу реалној приказује Animated Weather мада ни њу не користим јер ми се не допадају неке друге ствари код ње. Покушај.

Маркет линк:
https://market.android.com/details?id=c ... LmZyZWUiXQ..

Izmenio tomas.hokenberi: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Draco, probaću. Go Weather isto prikazuje približno, dosta podešavanja i personalizovanja nudi :)

ljupco503
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Dec 2011. 22:52

Post od ljupco503 »

Ancient
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2011. 12:24

Post od Ancient »

Pozdrav svima......posto sam vec izgubio zivce trazeci neki program za filter poziva, a koji ima mogucnost da onome ko me zove odgovori kao automat da sam trenutno nedostupan, voleo bih ako neko zna takav program da mi navede ime tog programa......Hvala unapred

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ancient, jesi pokusavao na merketu da kuckas "call blocker" ili prosto "call" pa ce ti izbaciti gomilu aplikacija od kojih je jedna i "total recall"? Ja licno nisam nesto zadovoljan sa tim aplikacijama, svakoj nesto fali pa sam ih sve eleminisao iz telefona.

Ancient
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2011. 12:24

Post od Ancient »

Azimuth, hvala na odgovoru.....tražio sam i na marketu i ima gomila kojekakvih programčića za blokiranje poziva ali baš nijedan nisam našao da ima mogućnost automatskog odgovora da sam nedostupan, jel ipak ne želim da neko pomisli da mu namerno blokiram pozive, već da mi je isključen telefon ili sam bez signala:)

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

hm cini mi se da neka od aplikacija za pozive ima opciju da preusmjeris pozive na drugi broj...a tu kupis neku karticu koja ce ti biti aktivna ali ugasena i na nju preusmjeris i kad god te zovu ice pozivi na nju a to je odmah nedostupno..mislim da samo tim mozes da rjesis inace to sto si zamislio nepostoji
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od talnay »

Meni trenutno GO weather dobro sluzi, dosta vjerne podatke daje, a i dosta podesavanja. Probaj.

Juce sam nasao TVOut kabl od nokie CA-75U koji su i na dosta foruma preporucili i da izvrsno radi na ovom mob. I malo da probam, nikako nisam uspio napravit, jedva da i sliku pokazuje al s velikim smetnjama. Jel ko ovaj problem imao i eventualno rjesio? Bilo je kasno da probam kod nekog drugog, da nije slucajno to TV-a...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Drugari evo vam ako hocete da dobijete 50GB Box-a

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1397890

Ovo je za telefone koji nisu LG i SE

d27
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 16:50

Post od d27 »

talnay, ja sam povezivao Galaxy S i TV sa CA-75U kablom. Slika na TV-u je bila daleko losija nego na telefonu. Sada koristim CM 7.1 i on ne podrzava TV-Out.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od talnay »

hm, na klipovima koje sam vidio, slika je izgledala sasvim OK. Sad posto je kod mene S plus, ali mislim da to ne igra neku ulogu, posto su identicni osim brzeg CPU-a.

Sad nasao sam ovo,

http://forum.xda-developers.com/showthr ... 999&page=2

ali je pitanje isplati li se to, ili da trazim drugi kabl.

btw, onaj problem sa handcentom sam rjesio, u pitanju je bilo da u GO SmS ugasim zabranu drugih remindera. :)

Radmajster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38

Post od Radmajster »

pozdrav, jedno malo pitanje :oops:
instaliran mi je app2sd ali kad ga pokrenem on aplikacije prebacuje na internu sd karticu a ne na eksternu. pa mi je sad memorija u telefonu skoro puna. u pitanju je galaxy s plus.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Radmajster, na internu SD karticu?!? Kakva je to kartica? Imaš Internu memoriju na koju bi telefon po defaultu trebalo da instalira aplikacije, možeš imati ext particiju na SD kartici koja služi za instaliranje aplikacija kada to ROM koji imaš podržava i možeš imati SD karticu koja ide u telefon i ona predstavlja eksternu memoriju...:) A kako si instalirao app2sd? Da li ROM koji si instalirao ima taj script u sebi ili si instalirao neku aplikaciju sa Marketa?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ninolina
Тако је код Самсунг андроид телефона са већом количином интерне меморије. Интерна видљива меморија је подељена на телефонску и интерну "картицу". Нпр. код мене је 4гб подељено на 400мб системске којој се не може приступити + 1.6гб телефонска меморија+ 2гб интерна картица.

Radmajster
Уради замену интерне и екстерне картице.
Имаш упутство овде. :wink:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1301384
Слобода или смрт

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bestboy, eto ti ga sad? Nisam to znala...:( Nisam koristila Samsung android telefone pa mi je to novo...:) Hvala za info...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

isto je i kod mene sa LG Optimus 2x 8GB.Prilikom instalacije mi nudi opciju prebacivanja na karticu,a nemam je ,osim njegovih 8.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Radmajster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38

Post od Radmajster »

@ bestboy tako je i kod mene na s plus samo sto imam 8 gb na telefonu koji su izdeljeni na 4 gb operativne i 4 gb interna sd.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ja sam se odusaevio grafikom na ovoj igrici, svako sa boljim telefonoom trebalo bi da proba Hogworld Gnart's Adventure

Odgovori