Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

steta za to posto ima samo nekoliko tema za locker a nisu nesto posebno.Inace svidja mi se sto u meniju moze da se napravi folder,i sto mogu razne teme da se stave

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

LittlePrince, ti imas optimusa koji iako je star ima adreno 200 gpu (valjda) sto je sasvim dovoljno za animacije. Htc Hero nazalost stuca kod tih animacija. Slazem se da je go launcher sa svim temama super izbor.

ducka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 12:00

Post od ducka »

Da li postoji neka aplikacija za android koja bi izvela neku od ove dve stvari:
Na nokia telefonu sam imao mogucnost da okretanjem telefona ugasim ton dolaznog poziva. Drugo, na HTC telefonu postoji opcija da se zvuk melodije dolaznog tona skoro potpuno utisa kada se telefon uzme u ruku. Da li je moguce nekim aplikacijama izvesti ovo?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ducka, za koji telefon ti ovo treba? Možda na nekom može a na nekom ne pa bi valjalo da budeš precizniji... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ducka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 12:00

Post od ducka »

@Ninolina - SE Xperia pro - NE rootovan je u pitanju.
vidim da ima nekih aplikacija sa "flip" u nazivu, a bas iz razloga koje navodis, rekoh bolje da prvo pitam nekoga ko je vec koristio ili probao.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

ducka, ja sam koristio flip4silence i upravo je radio to što kažeš! ;)
Mada sam ga obrisao jer više puta mi se zvono isključilo jer sam bio u pokretu, ili u kamionu... Probaj pa javi i tvoje utiske :)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Vec sam pitao ovo,ali cu pitati ponovo jer se mozda nesto promenilo u medjuvremenu ;) Interesuje me da li postoji program koji omogucava da se snima sve ono sta se radi na telefonu?
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da, i ja sam isprobao istu tu aplikaciju i slicni problemcici su se javili, ako je telefon u dzepu ili torbi i ako ne stoji gotovo idealno stalno salta sa silenta na defoltni profil. A i ne vidim nesto preveliku potrebu za tom aplikacijom kad vec imas opciju da utisas telefon jednim klikom svaki put kad pozvoni... :|

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

toda81, ne sećam se da sam videla da si to pitao, ali odavno postoje aplikacije koje ovo omogućavaju...:) Ja koristim Screencast (ima ga na Marketu i Free i Paid) ja imam Paid pa ne znam kako radi Free verzija ali Paid je extra i stalno je poboljšavaju...:) I neke aplikacije za ScreenShot imaju ovu opciju, ali ScreenCast je, čini mi se, najbolji...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, hvala ti puno.Odavno zelim da imam takav program.Pokusacu da pronadjem tu full verziju ako postoji
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

toda81, ja sam je kupila preko Marketa, mada verujem da ima i izlečena verzija da se nađe...:) Mislim da treba podržati Developere koji prave aplikacije koje svakodnevno koristim ili mislim da su super...:)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, slazem se sa tobom,videcu sta valja ciniti ;) Reci mi smao d ali postoji app koja moze da se koristi kao web cam? Imam ja web cam kod mene kuci,ali kod burazera nemam,a mozda mi zatreba.Znam da se moze iskoristiti skype na telefonu,ali bilo bi lepo da postoji aplikacija kao sto postoji za moj nikad neprezaljeni symbian :)
Note IV N9100 dual

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 07:10

Post od stefgi »

Ljudi jedno potpuno prosto pitanje...ima li neki widget koji za funkciju ima jednu najprostiju radnju a to je da pritiskom na isti ugasi SVE ali BUKVALNO SVE tonove na telefonu? Muka mi je od posebnog gasenja melodije,poruka,alarma,media zvukova itd.

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

Za one koje traze app kao webcam, tu je DroidcamX, odlicna aplikacija.. preporuka...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

talnay, hvala na preporuci,sada cu da je skinem.Nadam se da pored videa ima podrsku i za audio jer mobilola web cam na symbianu ima podrsku samo za video.
Ninolina, pronasao sam izlecen ScreenCast i odusevljan sam kako funkcionise.Hvala ti puno sto si mi rekla za tu aplikaciju
Note IV N9100 dual

SkySashluh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34

Post od SkySashluh »

https://market.android.com/details?id=c ... andhbGwiXQ..

Može neko da instalira sebi ovu aplikaciju i proba da downloaduje wallpapere? Meni izbacuje force close svaki put kad pokušam download, ali mogu da postavim bilo koji wallpaper...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

stefgi, ima takvih widgeta na Marketu, tipa "Silent Toggle Widget", ali da li ce bas SVAKI ton da utisaju, to ne znam, isprobaj...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Moze li neko da mi objasni kako da povezem DroidcamX sa kompom ?Nikako ne uspevam da je povezem
Note IV N9100 dual

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

toda81, skines apk za mob i client za komp, pokrenes jedno i drugo, ja sam preko wifia povezao i sve je sljakalo.

za svaki slucaj evo ti gdje ces skinut client za komp.
http://www.dev47apps.com/droidcam/windows/

pa probaj..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

talnay, uspeo sma d aga povezem preko wifi-a,ali mi je zvuk ocajan,tj kada sam rado test zvuka na skype samo se cula prva rec koja je odzvanjala kao da sam u buretu
Note IV N9100 dual

Odgovori