Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Da li postoji neka aplikacija za android koja bi izvela neku od ove dve stvari:
Na nokia telefonu sam imao mogucnost da okretanjem telefona ugasim ton dolaznog poziva. Drugo, na HTC telefonu postoji opcija da se zvuk melodije dolaznog tona skoro potpuno utisa kada se telefon uzme u ruku. Da li je moguce nekim aplikacijama izvesti ovo?
Na nokia telefonu sam imao mogucnost da okretanjem telefona ugasim ton dolaznog poziva. Drugo, na HTC telefonu postoji opcija da se zvuk melodije dolaznog tona skoro potpuno utisa kada se telefon uzme u ruku. Da li je moguce nekim aplikacijama izvesti ovo?
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
ducka, ja sam koristio flip4silence i upravo je radio to što kažeš!
Mada sam ga obrisao jer više puta mi se zvono isključilo jer sam bio u pokretu, ili u kamionu... Probaj pa javi i tvoje utiske

Mada sam ga obrisao jer više puta mi se zvono isključilo jer sam bio u pokretu, ili u kamionu... Probaj pa javi i tvoje utiske

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, i ja sam isprobao istu tu aplikaciju i slicni problemcici su se javili, ako je telefon u dzepu ili torbi i ako ne stoji gotovo idealno stalno salta sa silenta na defoltni profil. A i ne vidim nesto preveliku potrebu za tom aplikacijom kad vec imas opciju da utisas telefon jednim klikom svaki put kad pozvoni... 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
toda81, ne sećam se da sam videla da si to pitao, ali odavno postoje aplikacije koje ovo omogućavaju...
Ja koristim Screencast (ima ga na Marketu i Free i Paid) ja imam Paid pa ne znam kako radi Free verzija ali Paid je extra i stalno je poboljšavaju...
I neke aplikacije za ScreenShot imaju ovu opciju, ali ScreenCast je, čini mi se, najbolji...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
toda81, ja sam je kupila preko Marketa, mada verujem da ima i izlečena verzija da se nađe...
Mislim da treba podržati Developere koji prave aplikacije koje svakodnevno koristim ili mislim da su super...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ninolina, slazem se sa tobom,videcu sta valja ciniti
Reci mi smao d ali postoji app koja moze da se koristi kao web cam? Imam ja web cam kod mene kuci,ali kod burazera nemam,a mozda mi zatreba.Znam da se moze iskoristiti skype na telefonu,ali bilo bi lepo da postoji aplikacija kao sto postoji za moj nikad neprezaljeni symbian 

Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34
https://market.android.com/details?id=c ... andhbGwiXQ..
Može neko da instalira sebi ovu aplikaciju i proba da downloaduje wallpapere? Meni izbacuje force close svaki put kad pokušam download, ali mogu da postavim bilo koji wallpaper...
Može neko da instalira sebi ovu aplikaciju i proba da downloaduje wallpapere? Meni izbacuje force close svaki put kad pokušam download, ali mogu da postavim bilo koji wallpaper...
toda81, skines apk za mob i client za komp, pokrenes jedno i drugo, ja sam preko wifia povezao i sve je sljakalo.
za svaki slucaj evo ti gdje ces skinut client za komp.
http://www.dev47apps.com/droidcam/windows/
pa probaj..
za svaki slucaj evo ti gdje ces skinut client za komp.
http://www.dev47apps.com/droidcam/windows/
pa probaj..