Android GPS softver i alati
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Android GPS softver i alati
Potrebna mi je pomoc oko navigacije!
Koja je bolja i koja bi najvise odgovarala za samsung galaxy i5500?
Hvala
Koja je bolja i koja bi najvise odgovarala za samsung galaxy i5500?
Hvala
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Re: Garmin ili IGO
Ja koristim CoPilot Live Premium Europe 9.1.0.269.
Lak za instalaciju.Sasvim zadovoljavajuć.
Lak za instalaciju.Sasvim zadovoljavajuć.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Da li se to mozda dogodilo a da ja nisam obavesten da za android postoji garmin???
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
ja mozda nisam upucen
com.navigon.navigator_checkout_eu40.23_2
moj prijatelj ima u nekom samsungu i savrseno radi pokusao da instalira kod mene u galaxy i 5500 ali nece da je pokrene
com.navigon.navigator_checkout_eu40.23_2
moj prijatelj ima u nekom samsungu i savrseno radi pokusao da instalira kod mene u galaxy i 5500 ali nece da je pokrene
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
druze nemoj da brkas babe i zabe
) koji OS je na tom samsungu, moras malo vise infa da das da bi mogao neko da ti pomogne...

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Samsung I5500 Galaxy 5 je android 2.1 tako da mozes samo iGO da ubacis, a ako teba pomoc tu smo
Note IV N9100 dual
hirurg, slabo si i ti upucen
. Garmin navigacija postoji za Android ali radi samo na Asus Garmin telefonima ne radi ni na jednom drugom telefonu koji nije Garmin-Asus 

- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Znam to brate,nego ja sam mislio samo na aparate gsm koji vecina nas koristi...nismo se razumili, ali hvala na dopuni. Ovaj post napisah cisto da kazem da nisam neupucen. 

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam svuk'o Navigon sa blekmarta i radi dosta dobro... Skinuo mi je nekih 500MB fajlova + 9MB za mapu Srbije i cini mi se da je ok.
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
I jedna i druga odlična, i vrlo je prosto za android ide igo a za simbian garmin i to je to, ako te interesuje gde sam ja poskidao sve mape i kako se ubacuje igo mogu ti pustiti u pp sajt sa koga sam sve to uradio a ako ti je smaranje to da radis vidim po oglasima ljudi prodaju po 500 kinti sve sa karticom 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sad pojma nemam da li i sta ce se desavati sa ovom temom jer postoji ona matora o GPS-u u Kafani...
Elem, ivandj, skini za odgovarajucu rezoluciju tvog telefona, sam .apk fajl prekopiras na root kartice, isto uradis sa IGO folderom. Skines telefon sa kabla i kompa, udjes u neki file explorer koji vec koristis i instaliras tu aplikaciju tj kliknes na taj .apk fajl.
Nije to kvantna fizika ili ne znam sta, vrlo je jednostavno. "Problem" ti moze predstavljati samo da nadjes verziju koja radi na rezoluciji koja ti treba. Kad sve to pozavrsavas (5min posla), onda lepo krenes da trazis mape, poi, reljefe, zgrade itd itd. i to isto copy/paste u odgovarajuce foldere.
Elem, ivandj, skini za odgovarajucu rezoluciju tvog telefona, sam .apk fajl prekopiras na root kartice, isto uradis sa IGO folderom. Skines telefon sa kabla i kompa, udjes u neki file explorer koji vec koristis i instaliras tu aplikaciju tj kliknes na taj .apk fajl.
Nije to kvantna fizika ili ne znam sta, vrlo je jednostavno. "Problem" ti moze predstavljati samo da nadjes verziju koja radi na rezoluciji koja ti treba. Kad sve to pozavrsavas (5min posla), onda lepo krenes da trazis mape, poi, reljefe, zgrade itd itd. i to isto copy/paste u odgovarajuce foldere.
-
- Sertifikovani Trol
A sta je sa ovim Navigonom? Malo sam ga probao kroz NS i okolinu i deluje mi dosta dobro? Je l' ga jos neko probao?
- bojanra
- Redovni učesnik
Iskreno rečeno ja nisam ni čuo za tu, na kojoj platformi radi druže, kojoj je najsličnija od ove dve što raspredamo 

-
- Sertifikovani Trol
Ma kontam da je to Garmin za Android jer kad pokrenem napise mi "Navigon (a GARMIN company)"... To sam sad tek video. 

- bojanra
- Redovni učesnik
Sad si me malo zainteresovao
probaću da je nadjem negde pa da uporedim sa igom, pa javljam utiske 

I go za zte racer 2
Pozz forumasi kako da skinem i instaliram i go navigaciju za ovaj telefon
Novajlija sam sto se tice Android OS pa bi vam bio puno zahvalan da mi objasnite
)) Hvala unapred 

- bojanra
- Redovni učesnik
Re: Android GPS softver i alati
Šibnuo bih ti ovde sajt odakle sam ja skinuo al je zabranjeno reklamiranje drugih
imaš u pp pa udri 

Re: Android GPS softver i alati
da li postoji igo za rezoluciju 1280x720, treba mi za galaxy s3... hvala unapred...