Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
toda81, pretpostavljam da koristiš verziju koja nije legalno kupljena ili se mozda varam? Mozda je nisu dobro odradili. Ja imam legalnu verziju i nemam tih problema. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ninolina, moja verzija je narodna
Na sgs plus sam prvo imao isti problem jer nije takodje snimao ton uz video, ali sam posle instalirao neku drugu verziju gde je sve radilo kako treba. Na desire-u uopste nisam imao problema ovim programom i snimao je i video i audio

Note IV N9100 dual
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ima li neka vremenska prognoza koja bi stajala preko celo ekrana sa animacijom u zavisnosti kakvo je vreme?Koristim Go Weather,ali tek kad pritisnem na njen widget se prosiri preko celog ekrana.Voleo bih da je tako u startu,a ne vidim opciju da to uradim kod nje.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Imas fancy widget on ima tu opciju
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- toda81
- Prijatelj foruma
Ja ga koristim od jos kada sam imao desire 

Note IV N9100 dual
Pre neki dan sam postao vlasnik Huawei G300 Android pa nikako da se priviknem "sve mi smeta" Čuo sam da postoji aplikacija o propuštenim pozivima sa fixne telefonije da prepoznaje korisnika odakle je upućen poziv, ne znam ima li takva aplikacija i drugo pitanje je da li je neko video aplikaciju sa časovnikom odnosno vremenskim zonama pa recimo da može to da prikaže. Svojevremeno sam imao Samsunga koji je imao na displeju časovnik sa dve vremenske zone.
Hvala
Hvala
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Frajeru prelistaj temu...necemo svakom pojedincu ponavljati....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Listao sam nisam pronašao, verovatno mi je promaaklo tako da ovo moje pitanje može moderator i obrisati.Snalaziću se.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Pogledaj - Digital World Clock Widgetili The World Clock Free(na Marketu)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Zahvaljujem se na pomoći, bar da imam orijentir za neki početak.
siera, Aplikacija da prepozna ko te zove sa fiksnog vise ne radi zato sto je telekom menjao sistem, tako da nista od toga za sada.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Hvala na pomoći zaista se ne snalazim u samom startu sa ovakvim sistemom i aparatom, čuo sam za to ali nisam siguran da li je to stvarno aktuelno. Još jednom se zahvaljujem na pomoći.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Ne znam da li je ovo prava tema za moje pitanje ali postavicu ovde.Imam probleme sa go sms app:
prvi problem kada kucam u prostoru gde se pise ime kome zelim da posaljem poruku.Ovako npr http://clip2net.com/s/2kaQZ ,znaci kada god pritisnem razmak on ovako razdvaja.
drugi problem:kada okrenem telefon na stranu posto mi je tako laske da kucam,isto kada kucam kome zelim da posaljem poruku ne izbacuje mi ispod uopste listu kao kada je telefon uspravno postavljen,nego moram da idem na onaj + pa tu da trazim kontakte.
Ako neko zna sta je resenje neka mi posalje na pp ili ovde odgovori,hvala u napred.
prvi problem kada kucam u prostoru gde se pise ime kome zelim da posaljem poruku.Ovako npr http://clip2net.com/s/2kaQZ ,znaci kada god pritisnem razmak on ovako razdvaja.
drugi problem:kada okrenem telefon na stranu posto mi je tako laske da kucam,isto kada kucam kome zelim da posaljem poruku ne izbacuje mi ispod uopste listu kao kada je telefon uspravno postavljen,nego moram da idem na onaj + pa tu da trazim kontakte.
Ako neko zna sta je resenje neka mi posalje na pp ili ovde odgovori,hvala u napred.
- toda81
- Prijatelj foruma
maverick88, ja sam samo probao go sms, ali mi se vise svidja handcent sms pa ti preporucujem njega da probas
Note IV N9100 dual
-
- Redovni učesnik
Ma ok je i Handcents ali ja na go sms koristim neke dodatke koje nemaju na hendcent app,tipa individualne notifikacije,brojanje poruka isl
- toda81
- Prijatelj foruma
maverick88, kod mene na handcent sms-u postoji brojac koliko sam ukupno poruka poslao
Note IV N9100 dual
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
maverick88, sve nabrojano imaš na Handcent SMS. Ne favorizujem ga, ali sam se navikao na njega, pa ga smatram izuzetno dobrom aplikacijom. Podržava i srpski jezik, a sa temama i fontovima pruža velike mogućnosti personalizacije.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Redovni učesnik
Ma meni je sve jedno koja app samo su mi jako bitne individualne notifikacije kao i mesecno brojanje poruka sa notifikacijom kada predjem limit jer koristim paket sa besplatnim porukama.Ja iskreno nisam video da to ima handcent :S
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
maverick88, Kad ti je to važno, mogao bi da probaš Call Meter NG, on ima to mesečno brojanje? A i neki naši operateri imaju app koje prate stanje na androidima (znam sigurno za Telenor i m:ts).
Šta misliš pod "individualne notifikaije"?
Šta misliš pod "individualne notifikaije"?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Redovni učesnik
pa za odredjenu grupo kontakta da imam jednu notifikaciju za poruke,a za drugu grupu drugu notifikaciju,ako razumes.Ma probao sam Call Metar al mi nekako nije tacan,ovo na go sms mi je najtacnije za to bilo.A te za te app za telenor i mts moras da imas gprs a ja nemam.