Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
nisam ni znao da to postoji. uravo probah. radi.
hvala!
jos mi promicu neke osnovne cake.
hvala!
jos mi promicu neke osnovne cake.
Ili jos jednostavije uzmi stavi saku sa strane na displaj i lagano povuci preko njega kao kada bi nekome zaljustio uzvratni samar i napravices screenshot.
mladen_bgd, na Play Store ima i masa nekih emulatora za prave kalkulatore (HP, TI i slicnih) koji racunaju sve zivo, imaju i graficke prikaze i ko zna sta sve jos. Da li imaju i widgete to treba sad proveravati svaki posebno, u opisu aplikacije. Mozda neki i imaju...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pazi da ne odlepis folijulesa0208 napisao:Ili jos jednostavije uzmi stavi saku sa strane na displaj i lagano povuci preko njega kao kada bi nekome zaljustio uzvratni samar i napravices screenshot.

Za ovo treba da su ukljuceni pokreti.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
lesa0208, ti imas iskustva sa uzvracanjem samara a
? E moj ti 
Salim se, samaranjem displeja se stvarno hvata sc, ali kao sto Baraba kaze, Motion mora biti upaljen

Salim se, samaranjem displeja se stvarno hvata sc, ali kao sto Baraba kaze, Motion mora biti upaljen
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Layne kako nemam jedan sa unutrasnjim delom sake u jedan obraz da se ne trudim levom rukom samo vratim u drugi obraz spoljnim koscatim delom sake 

Re:
Jel ima neko link za ovu aplikaciju? Na pp naravno.dragang napisao:Da li je neko isprobao novu aplikaciju prva drid koja je promovisana uz isti mts postpaid paket i kakva su iskustva. Gde se moze naci aplikacija i da li je dostupna za sve ili samo za korisnike istoimenog paketa
LG GT540, odem na Market i kad kliknem download posle 5 sekundi mi izbaci poruku ".... bla bla bla, error" .
Ne mogu ništa da skinem, pomagajte
Ne mogu ništa da skinem, pomagajte

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
jedno pitanje.
dakle imam igru koja je npr defender 2
i hoću d acelu prebacim na recimo tablet ali da mi ostanu podaci na tabletu znači lvl i ostalo .da li to radi neki app backup ili nešto slično?
dakle imam igru koja je npr defender 2
i hoću d acelu prebacim na recimo tablet ali da mi ostanu podaci na tabletu znači lvl i ostalo .da li to radi neki app backup ili nešto slično?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
VeNoM, probas sa titanijumom app+data .
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
lesa0208 da napomenem da mi mob nije rutovan...da li to ima neke veze sa obziron na obzir da je tit.backup tražio root
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Sep 2012. 08:48
- :: Samsung Galaxy Note
- :: II Titanium Gray
Ima veze jer koliko znam titanium backup trazi root da bi se instalirao...
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Treba mi neka aplikacija koja ce promeniti nacin javljanja na poziv. Dakle da ne bude na slide već samo zeleni i crveni kvadratić ili tako nešto a da ne zahteva rootovan telefon.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Da li moze da se igraju igrice sa facebooka na android telefonima i kako? Mislim npr na igricu Farm Vile 2. Ja sam probao preko mozzile i tel browsera i nisam uspeo
Note IV N9100 dual
Otvori ovu stranicu, GSMArena je predlozila neka tri programa pa probaj:wave napisao:Ljudi koji je najbolj anti theft program???
http://www.gsmarena.com/set_up_your_and ... 866p10.php
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Casting i dragang, pustite mi mejlove na PP pa cu vam poslati aplikaciju.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Da li postoji za android verziju 4.0.4 aplikacija koja je ekvivalentna JokiuSpot koja postoji na symbian belle OS-u?, znači aplikacija sa kojom mogu da napravim wifi hotspot od telefona i da na taj AP konektujem recimo svoj laptop?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
To postoji nativno na androidu,ne treba ti aplikacija.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Mozes da probas i fox fi, mada ima opcija i u samom tel za hot spot
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Instalirao sam Fox Fi, ali kada je otvorim i čekiram opciju Activate WiFi Hotspot odmah se ugasi aplikacija.Kako da to setujem preko urađene mogućnosti u androidu?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)