Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Mislim da je za LEd notifikacije najbolji Light Manager.. Nema toliko wakelockova kao light flow (osim ako ga ne podesite u alternative mode)...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ninolina, hvala mlada damo, uštedi mi vreme 
Obično u opisu takvih app akcenat je na LED, a meni baš treba zvuk...

Obično u opisu takvih app akcenat je na LED, a meni baš treba zvuk...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Najkorisnije aplikacije za Android OS
naravno da moze, ima i programa za to, ali sad necu da vam kazem koji suVlada Zem napisao:Ne moze "tapom" da se javlja na poziv koliko znam, sto je i logiicno..

Dobro je da može... Koliko je to korisno, pošto je ovo tema "Najkorisnije aplikacije..."
Što se mene tiče ni ne moraš da kažeš koje su... hint - situacija "vadiš telefon iz džepa"
Što se mene tiče ni ne moraš da kažeš koje su... hint - situacija "vadiš telefon iz džepa"

Za mene najbolja app je Missed call/SMS Alert,App je u obliku trougla...Ono sto je meni bitno, a ova app ima,je:Obavestenje za sve,glasna i mozes da je podesis da ti u odredjenom vremenskom itervalu bude iskljucena.Naprimer od 22h-07h ili kako kome odgovara.Vlada Zem napisao:Ne moze "tapom" da se javlja na poziv koliko znam, sto je i logiicno.
Da li neko zna, jel postoji app za zvucno obavestevanje - za propustene poziive, sms, email....
Btw TV Vodic jeste OK app ali ne radi na ICS i dalje....
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Поздрав, да ли неко има народну верзију тастатуре SlideIT, 5 или 5,1?
Користите ли уопште свајп тастатуре и шта мислите о њима?
Користите ли уопште свајп тастатуре и шта мислите о њима?
rafaelo, hvala za preporuku, i Light Flow što je Nina pomenula takođe ima tu "sleep" opciju, prilično kompletna app.
pozz
pozz
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Vlada Zem, e pa drago mi je da sam ti pomogla. Prati kako se ponaša baterija od kad si poceo da koristiš Light Flow. Jesi li probao Light Manager? On bi trebalo da troši bateriju malo manje. Mada mislim da to zavisi od telefona do telefona. Meni neke app na ARC S-u nisu trosile nista a na S3 mi ubijaju bateriju. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ja sam sestri na nexus stavio light flow i nesto smesno trosi bateriju, par posto.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Inace, taj Light Flow sam i ja imao i ubio mi je bateriju cak i posle brisanja aplikacije. Ajd sto mi bateriju sad jedu ti neki repovi koji su verovatno ostali, veci problem mi je sto mi je teleofn ocajno spor. Sreca pa je neko izmislio nand bekap...
Sve u svemu, moja ocena za tu aplikaciju bi bila u minusu.

da li postoji neka aplikacija tipa iblacklist na ios-u da je za android i da je pouzdana?znaci blokada poziva i sms 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Isti naziv bez i.
Taj LightFlow, nisam primetio (a nadao sam se
) da crpi bateriju, ali sasvim ok, otprilike kao što Telep reće... E sad, po samoj instalaciji je radilo sve full. Deinstalirana (obrisan i folder sa SD, hmmm ti "repovi" ostali ako ih ima), i ponovo install = LED uopšte ne radi, zvuk sve OK radi
. Eto to je moj "info", telefon je Xperia Active na ICS ako znači, i ne zamerite da se pohvalim ovde sa najmanjim na Forumu 
I jedna simpatična i korisna (ko voli da kuva) app, Jamies20MinuteMeals,, naslov sve govori, detaljna objašnjenja, foto, ima video ali mora "streaming"naravno

I jedna simpatična i korisna (ko voli da kuva) app, Jamies20MinuteMeals,, naslov sve govori, detaljna objašnjenja, foto, ima video ali mora "streaming"naravno

- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Koja je dobra aplikacija za crnu listu kontakata?
Da mogu da stavim npr. neke brojeve u blacklist i kada me ti brojevi zovu ili posalju poruke da mene ne obavestava.
Znam da sam na iPhone-u imao iBlacklist, odlicna je aplikacija bila. Da li ima tako nesto i za android i kako se zove?
Da mogu da stavim npr. neke brojeve u blacklist i kada me ti brojevi zovu ili posalju poruke da mene ne obavestava.
Znam da sam na iPhone-u imao iBlacklist, odlicna je aplikacija bila. Da li ima tako nesto i za android i kako se zove?

Probaj call master, po meni najbolja. Možda je malo teže da se setuje ali je the best 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Neka aplikacija preko koje ne mora da se telefon otkljucava (zakljucava) na power dugmeta,vec nekom drugom cakom? (tipa preko home dugmeta,ili back dugmeta,volume up,ili volume down dugmeta,tako nesto)
Odlično, samo mi nije jasno jel su programi besplatni do 31.03 ili su ti osnovni kanali uvek ovako dostupni?
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Koliko sam ja skapirao biće bespaltni za sve do tog datuma, a posle će moči da koriste samo oni koji imaju njihovu kablovsku. Slično kao i SBB samo za njih verovatno neće biti potreban njihov internet kao kod SBB-a što je mnogo bolja varijanta, a i kvalitet je bolji.
Preporučite neki weather + clock widget a da nije BW ili Go weather....
Preporučite neki weather + clock widget a da nije BW ili Go weather....
Poslednja izmena od jerkann u Sub, 19. Jan 2013. 13:55, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
jerkann, Transparent Weather...