Skidao sam par programa za mail ali ni na jednom nece da mi radi outgoing tj smtp. provajder mi je sbb..(odmah da kazem nece ni preko wi fi-a koji je sbb-ov. molim vas ako moze neko da pomogne

Hvala na pojasnjenju!antec napisao:Nandroid backup pravi kompletne "slike" sistema od cache do system particija, znaci bukvalno sve. Da bi napravio backup treba ti neki od aktuelnih recovery modova.
Baraba napisao:Da li je probao neko Belgrade NightLife:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .nightlife
lovra napisao:Da li postoji aplikacija za android koja je kao ona sto je baraba trazio za ios tj da telefon kada je zakljucan radi samo na 2G mreži i da može da primi notifikacije i mail a da kada se otključa da automatski pređe na brzi net?
Samo za cyanogen mod (uz malo ceprkanja i za druge). Post #3435.Baraba napisao:Nisam našao, ako ima neko neka podeli sa nama. Prvi put sam video za iOS i veoma je korisna za bateriju, prosto mi je bilo neverovatno da ne znam za android i pitah. Još za android nisam našao da može da me obaveštava o propuštenim pozivima i porukama blicem. Telefon spustiš ekranom na sto, pozadi blinka blic ako imaš propušten poziv ili sms (a za ovo ne treb app, ima fabrički u iOS-u). Naravno, androidi koji imaju led lampicu napred i tako signaliziraju njima ne treba.