duze jel moze tako da se zakljucaju aplikacije tako da mogu samo ja da ih otvorim i vidim, to me interesuje, traze svi programi neki root, ili tako nesto, sta je to?telep napisao:Instaliraj apex ili nova launcher, oni imaju opciju u sebi da sakrivaju aplikacije.
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 16. Feb 2013. 00:19
- :: Huawei
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pristupanje sistemskim fajlovima i onda telefon nudi mnogo vise mogucnosti.
To je posao od pola minuta.
To je posao od pola minuta.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ima li neko link za Nova Prime koji radi,ja ubacio neki ali mi kaze neku gresku da playstore nesto ne prepoznaje bla bla...Nadam se da je neko shvatio sta sam hteo da kazem 

4pda je resenje za sve vase probleme.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 16. Feb 2013. 00:19
- :: Huawei
kako to da izvedemBehemoth napisao:Pristupanje sistemskim fajlovima i onda telefon nudi mnogo vise mogucnosti.

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Koji telefon imas?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Meni neće da radi tunnelbear. Instalirao ga, pokrenuo, kao konektovan, ukucam za primer angry birds jer mi za naše tržište prikazuje samo AB Friends, kad ono ista stvar. Prikazuje mi sve isto kao i pre tunnelbear-a.
Probao isto na kompu i tamo radi. Prikazao mi sve dostupne angry birds igrice sa marketa.
Ima li neko sličan problem?
PS. Angry birds mi je samo primer programa, jer za tu igru znam da ima na marketu.

Probao isto na kompu i tamo radi. Prikazao mi sve dostupne angry birds igrice sa marketa.
Ima li neko sličan problem?
PS. Angry birds mi je samo primer programa, jer za tu igru znam da ima na marketu.
Jesi obrisao cache Marketa?
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Narode pitanje jedno...kad se kupi app da li je ona onda slobodna za instalaciju svaki put sa tog gmail naloga ili se prilikom svake zamjene roma ona mora opet kupovati...zna li neko da mi odgovori posto bi htio hard reset da uradim a imam preko 10 app kupljenih... hvala
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Jel to vazi i kad zamjenim telefon da app je opet tu ...ok hvala na info...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Po meni bi bilo logicno da bude vezano za mail adresu, mada s druge strane sta ako npr imas 3 andoid telefona, da li se moze ubaciti ista email adresa... Mislim da to nije moguce
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
PedjaBL, kupljene aplikacije se vezuju za mail adresu. Kad resetujes tel ili kupiš nov i u njega ubacis mail sa kojim si kupio aplikacije, na marketu ces samo ponovo download-ovati te app bez da ih ponovo plaćaš a bice obelezene sa "purchased" umesto da bude cena na tom mestu.
Takodje, ako imate vise telefona i u svaki ubacite isti mail, moci ćete na svakom od njih da koristite iste placene aplikacije.
Takodje, ako imate vise telefona i u svaki ubacite isti mail, moci ćete na svakom od njih da koristite iste placene aplikacije.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
Ninolina, to je stvarno dobra stvar sto se na vise tel moze koristiti ista mail adresa i sve kupljene app
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
toda81, ja to odavno koristim. Evo i sad imam isti mail unet i u S3 i u ARC S i iste placene aplikacije koristim na oba tel. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
To je odlicno! Nisam znao da je to moguce i da google play dopusta da se na vise razlicitih uredjaja koristi ista mail adresa
Note IV N9100 dual
Skoro svaku aplikaciju koju sam kupila koristim barem na 3 android uređaja
- toda81
- Prijatelj foruma
Dobra je to mogucnost sto se ne vezuju za imei telefona nego za email koji se moze koristiti na vise uredjaja
Note IV N9100 dual
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ninolina, kako si uspela da postignes da mozes da kupujes app? tj da vidis placene app na marketu ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Ninolina
- Moderator
Layne_Staley, od nedavno nemam ni ja tu mogućnost a nisam uspela ni sa jednim novim načinom to da aktiviram. Ovde sam mislila na aplikacije koje sam nekad kupila kad je to moglo. Inace koristim prastari Market v2.3.6 i na njemu vidim sve aplikacije koje su nekad bile kupljene i mogu i da ih updatujem bez problema, a i ponovo da instaliram one koje sam nekad kupila pa uninstalirala.