WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: What's App ili Viber?
Ja poslao sa drugarovog telefona pozivnicu sa vibera na moj mail i tako sam ga skinuo jednostavno.
Ma samo instalirate TunnelBear i vidite sve kao neko iz amerike, kanade, ili uk-a
http://www.tunnelbear.com/

http://www.tunnelbear.com/
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ja sam sad skoro, kada sam uzeo Nexus 4, bez problema instalirao Whatsapp.. Viber necu iz principa da koristim.. Desavalo mi se da, kada mi stigne sms, ode u Viber a ne u MMS.app, i ne vidim sms poruku... Nikad vise Viber
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Mnogima poruke hoce da stignu i na Viber i kao sms.Mene to nervira i retko ga koristim,ugl.pricam sa drugaricom kad se smorim,i to je to
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Drugoaricom
Sala
Ma.. Kad mi bude trebao, instaliracu ga preko sideloada.. Ovako mi ne treba stvarno 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Nneemmaanjnjaa
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 01. Dec 2011. 03:20
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia N95
More, settings, pa odcekiraj Free reply with Viber. I vise nece stizati.Behemoth napisao:Mnogima poruke hoce da stignu i na Viber i kao sms.Mene to nervira i retko ga koristim,ugl.pricam sa drugaricom kad se smorim,i to je to

Odg: What's App ili Viber?
DA li ima neko nekakvo rjesenje za govorni poziv na viberu za huawei y300 odnosno jelly bean?
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Jos uvjek nema rjesenje za taj problem...sad ne znam ima li koji kuvani rom pa da probas sa njim
P.s. izasao viber za pc...probajte extra je.
P.s. izasao viber za pc...probajte extra je.
Odg: What's App ili Viber?
Viber za pc odmah probao i radi, mada kvalitet videa nije na nekom nivou. Sto se tice vibera za tel ina rjesenje u temi o telefonu. Radi savrseno.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Rješenje za huawei ima i ja sam ga isprobao i perfektno radi. Postavio sam link za skidanje verzije koja radi u temi za taj telefon. Pozdrav
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Kako da namestim da mi slike koje mi stizu preko whats upa ne idu u galeriju,tj da se ne mesaju sa slikama koje sam ja slika?
Kako to mogu da odvojim
?
Kako to mogu da odvojim
?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Koji telefon je u pitanju? Kod mene na S3 idu u galeriju ali u poseban folder "Whatsapp Images".
-
- Mobil fan
Sony Acro s ,Sa anjnovijim updateom(ako to nesto znaci) Jelly bean ...Ne znam kako da namestim ..
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
nema sanse da ti mjesa slike sa dcim folderom, to si ti pobrko loncice jer ih u galeriji vidis sve na jednom mjestu
-
- Mobil fan
PA to i kszem..u galeriji su sa ostalim slikama..a ja to ne bih...znaci kad mi stigne preko wats upa,NECU DA MI SMESTA U GALERIJU SA OSTALIM SLIKAMA...kako to da uradim?
Može li bilo koji od ova 2 programa da radi bez SIM kartice?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam,mozda Viber moze,jer mi je jednom bio aktivan u XS iako nije bila kartica u fonu.Whatsapp ne moze provereno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja koristim samo Whatsapp pošto više šaljem poruke nego što pričam, a super je i mogućnost slanja multimedija sadržaja. Ne znam da li to ima na viber-u...
instagram.com/irreversible92