Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Imam HTC HD2 (android KK 4.4.2) trebalo bi mi kao podsetnik kada treba da popijem lek koji pijem svaki drugi dan,koristim "alarm clock" koji mi svira svaki dan pa me to malo nervira i treba da razmisljam da li sam ga juce popio ili trebam danas,ali ako ima neki koji moze da se podesi za svaki drugi dan bilo bi super.Ovaj moze da se podesi po danima ali mi jednom pada ponedeljak a sledece nedelje je to utorak pa onda ne moze da mi odradi posao.
Ubacio sam ovaj "Smart Alarm Free" pa da vidim kako ce da se pokaze.
Hvala svima.
Ubacio sam ovaj "Smart Alarm Free" pa da vidim kako ce da se pokaze.
Hvala svima.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Naravno da moze, pa zato sam ti ga i predlozio
evo obrati paznju na ovu prvu sliku pa ces videti da mozes staviti alarm samo u odredjene dane:

evo obrati paznju na ovu prvu sliku pa ces videti da mozes staviti alarm samo u odredjene dane:
Android 12
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
alex1974, za takve stvari ja koristim Life Reminders. Imas ga na Google Play-u. A postoji i gomila aplikacija za podsecanje za lekove tako da potrazi na Play-u. Pre svega probaj sa Life Reminder-om. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ja sam obrisao ove datume sa ove slike i onda "kalendarski" podesio svaki drugi dan pocevsi od danasnjeg,mislim da bi to trebalo da je to?
Ninolina,ubacio sam i Life Reminders pa da probam

Ninolina,ubacio sam i Life Reminders pa da probam

Poslednja izmena od alex1974 u Ned, 30. Mar 2014. 13:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Kako se moze podesiti da Youtube svira u pozadini dok sam aktivan u nekom drzgom programu ili dok je ugasen displej?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Može sa ovom aplikacijom: https://play.google.com/store/apps/deta ... a.YTplayer
Zvanična youtube app nema tu opciju.
Zvanična youtube app nema tu opciju.
Napisao sam pa prelistaj malo forum! Ovde svakom pojedincu moras nanovo da pises sta i kako. Bez ljutne ali ovo je forum i sluzi da se iscita malo. A app se zove pvstar
Hvala Nennade. 
@Android83
Forum služi za dopisivanje i pomaganje.
Već nekoliko puta sam ti brisao poruke zbog tvog arogantnog stava i zbog bezobrazne i uvredljive sadržine.
Trenutno nemam prilike da listam desetine stranica, pa sam zato i pitao.
U svakom slučaju hvala lepo na odgovorima.

@Android83
Forum služi za dopisivanje i pomaganje.
Već nekoliko puta sam ti brisao poruke zbog tvog arogantnog stava i zbog bezobrazne i uvredljive sadržine.
Trenutno nemam prilike da listam desetine stranica, pa sam zato i pitao.
U svakom slučaju hvala lepo na odgovorima.
Da li se još nekom dešava da neće da se apdejtuju pojedine aplikacije na GP, jer nema dovoljno mesta? Mesta naravno ima, ali ipak to ispiše. Dešava se nasumično i na dva različita telefona.
Ima li neki drugi (bolji) program od TuneIn za slušanje online radija? Ovaj često ima svoje neke probleme: teže se otvara, ponekad neće da pusti radio po sat vremena, secka prečesto... Wifi stabilna veza. Najčešće slušam Index radio, ako nešto znači.
Još mi se desilo da dok sam slušao TuneIn, imao sam poziv od 15 minuta, a kada sam završio, radio je bio ugašen, ne pauziran. Morao sam ponovo otvarati program, nije ostao otvoren.
Ima li neki drugi (bolji) program od TuneIn za slušanje online radija? Ovaj često ima svoje neke probleme: teže se otvara, ponekad neće da pusti radio po sat vremena, secka prečesto... Wifi stabilna veza. Najčešće slušam Index radio, ako nešto znači.

Još mi se desilo da dok sam slušao TuneIn, imao sam poziv od 15 minuta, a kada sam završio, radio je bio ugašen, ne pauziran. Morao sam ponovo otvarati program, nije ostao otvoren.

- Ninolina
- Moderator
vla-do, verovatno koristiš app Lucky Patcher? Ako je tako, onda ti ona pravi problem.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, ne znam ni šta je to.
Ne koristim nikakve pečeve, ili slično.
Dalje.

Dalje.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS

Da li znate u cemu je problem jer mi ne radi sinhronizacija kontakata, a sve ostalo se normalno sinhronizuje? Do sada nisam koristio opciju sinhronizacije kontakata pa sam se odlucio da je probam i napravio sam backup kontakata manuelno i taj fajl kopirao na komp i usao sam na gmail pa u kontakte i uvezao sam sve moje kontakte na google. Nisam obracao paznju da li radi sinhronizacija do danas kada sam uneo novi kontakt pa sam usao na gmail kompom i usao sam u kontakte i video da se nije sinhronizovao taj novi kontakt koji sam ukucao u tel. Onda sam video da mi ne radi sinhronizacija kontakata, a vidite i vi na ovoj slici koju sam okacio
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
toda81, jesi li taj novi kontakt u opcijama stavio da bude gmail kontakt? Po ovome sto si napisao kao da je kontakt sacuvan u telefonu a ne na gmailu. Jesi li zamrzao neki sistemski proces?
- toda81
- Prijatelj foruma
Ninolina, kada sam unosio taj novi kontakt stavio sam da ga snimi na gmail, ali na zalost nece da sinhronizuje taj kontakt
Sto se procesa tice, nisam nista cackao

Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nesto si cacnuo sto nisi trebao ili je do roma.
Najjednostavnije resenje ti je da obrises gmail nalog pa ga ponovo uneses i onda ce sinhronizacija raditi.
Najjednostavnije resenje ti je da obrises gmail nalog pa ga ponovo uneses i onda ce sinhronizacija raditi.
- toda81
- Prijatelj foruma
Azimuth, ipak je bio problem do samog google naloga pa sam ga obrisao i ponovo ukucao podatke i sinhronizovao je kontakte, a posle sam probao da unesem nov kontakt i naravno odabrao da se snimi na gmail-u i sinhronizovao se
Konacno radi! Hvala puno druze! Zamalo da opet odustanem od cuvanja kontakata na google. Samo mi nije jasno zasto nije htela da funkcionise sinhronizacija dok nisam obrisao i ponovo ukucao gmail nalog. Bitno mi je da znam u cemu je bio problem. Sumnjam da je problem sto ja uvek prilikom ubacivanja nekog roma iskljucim sinhronizaciju kontakata pa se mozda zbog toga google zaludi pa kada posle pokusam da stikliram sinhronizaciju kontakata nece da funkcionise. Mozda idem glupom logikom, ali mi nista trenutno ne pada na pamet

Note IV N9100 dual
Da li imate prpblema sa Vajberom danas?
Ja od nekih 17h ne mogu da se konektujem i nece da mi salje i prima poruke.
Internet konrkcija postoji (i wifi i mts net) ali u Vajberu ne funkcionise.
Ja od nekih 17h ne mogu da se konektujem i nece da mi salje i prima poruke.
Internet konrkcija postoji (i wifi i mts net) ali u Vajberu ne funkcionise.
Da.. Connecting... Disconnected .. Connecting.. Disconnected
Poslednja izmena od ag.kgb u Uto, 01. Apr 2014. 20:11, izmenjeno 1 put ukupno.
E baš to.
Čitavo poslepodne se nećka.
Čitavo poslepodne se nećka.

Isto i kod mene.Ste ga reintalirali? Ne bih da izgubim poruke ako ne moram.