Pozdrav, aplikacija za kameru koja daje opcije pauziranja snimka kao i slikanja dok ide video snimak (dok se snima)?
Ovo sam imao po defaultu na S3, na Z2 nemam ove opcije i bas mi fale.
Da ne bih instalirao/deinstalirao aplikacije, jel moze neka preporuka.
Hvala!
Jel ima neko iskustva sa Google Drive, imao sam popunjeno 2,2 Gb sa fotografijama koje sam izbrisao ali mi i dalje pokazuje zauzetost 14%, kao da nije obrisano, zbog cega je tako?
Zato što ih drive drži jedno vreme u recycle bean. Folder otpad. Može se isključiti, ili da se isprazni. Samo sa desktop verzije, iz mobilne aplikacije ne vidi se taj folder.
Potrebna mi je app koja će samo jednoj aplikaciji (alrmu) zabraniti rotaciju ekrana, a da sve ostale ostanu kako je sad dok ja ne odlučim drugačije. Sve koje sam probao rade po principu svima je dozvoljeno ili zabranjeno pa ti podesi. xxdulexx mi je preporučio Tasker međutim ne mogu da ga podesim da radi samo za alarm. I ako napravim profil kao da ga ne vidi već primenjuje na sve aplikacije. Imam instaliran i xposed framework, nadao sam se da ću u njihovom repositoryju naći nešto. Znam da bih mnogo manje vremena potrošio da sam jednostavno podesio sve aplikacije ali nervira me da na androidu ne mogu da nađem nešto što je na symbianu radilo i ne bih da još neka app mora da sedi u ramu, pa da se nadam da neće sistem da je ugasi...
Snenad,da na tu aplikaciju. Napisao sam ti da apk poseduje opciju koja tebi treba,instaliraj je,pa vidi. Pogledaj u podesavanjima za rotiranje ekrana pa ce ti sve biti jasno
Meni je super radila,nadam se da ce i drugim clanovima pomoci ako budu zeleli isto
Aplikacija je zaista sjajna i ima pregrst funkcija.
Pro verzija ima i uslikavanje prednjom kamerom bez ikakve notifikacije za one koje vole krisom da bunare po telefonu
Meni je upload 1mbit,a cini mi se da mnogo brze prebacuje,probaj zemljace pa oceni.
Usput mi program sluzi kao web kamera tako da mi bas zavrsava posao
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.