Instalirao sam preporuceni program ali ne vidim mogucnost da se kreira nekoliko brojeva sa liste (bela lista).Ima mogucnosti kao i vecina drugih aplikacija da se odrede brojevi za blokiranje (na pr.trebao bi 300 brojeva blokirati,staviti u crnu listu a pet ostaviti da me mogu uvek dobiti).To je neprakticno a inace je aplikacija odlicna.
Zelim aplikaciju koja na kratko,sat dva blokira sve osim nekolicine pa bi trebalo da je prakticna za ukljucivanje i iskljucivanje.
artifex napisao:'Free and easy mp3 downloas'(kruzna ikonica crne boje sa belim notama unutar kruga), ja koristim ovu i vrlo sam zadovoljan. Sve pesme koje sam trazio sam i nasao
artifex,hvala bas cu da da ga probam.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
AnGeL oF LoVe,
Ne znam koji android imas, ali na 4.4.2 imas tu opciju u samom sistemu pa vise ne koristim druge dodatne programe.
Mozes staviti od koliko do koliko sati da blokira sve brojeve plus skrivene, a da propusta ono sto si dodao na belu listu.
El Laki, hvala za predlog. Znam za pro verziju (imam je čak na G drive ), ali ga ne koristim toliko često da moram da je imam
Ono, kad ga koristim i kad vidim vodeni žig, onda mi zasmeta, ali me brzo prođe.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Aha, i kod mene je slična situacija. Mada uštedeo sam dosta novca koji bi inače dao za kopiranje i skeniranje milion stvari za faks. Ovako sve preko telefona sredim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.