Kasnim ali evo odgovora
Najbolje i najlakše rečeno OCR office lensa je za jednu generaciju najpredniji od cam scannera i sličnih... Koristio sam i ja cam scanner do pre par meseci i to pro verziju ali od kada sam video ovo microsoftovo čudo dileme nemam
Jedina mana je što za skladištenje sve osim slika traži one drive... I baš za to imaju najviše prigovora u Google grupi
Pozdrav, treba mi dobra aplikacija za citanje vesti ali da lepo ocitava tekst i slike i da sve to bude u samoj aplikaciji a ne da me salje na sajt. Trenutno koristim google newsstand ali nesto cesto ne pokazuje sav sadrzaj.
Motoman napisao:Pozdrav, treba mi dobra aplikacija za citanje vesti ali da lepo ocitava tekst i slike i da sve to bude u samoj aplikaciji a ne da me salje na sajt. Trenutno koristim google newsstand ali nesto cesto ne pokazuje sav sadrzaj.
Ni sa S5 nije kompaktibilna.
Pre bih bacio G3 sa sve tom app. M8 je telefon za G3, ne puca, ne treba da se popravlja, baterija odlicna, zvuk perverzija...Telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.