Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ljudi jel ima neko resenje kako da na chrome aktiviram preklapanje teksta uzasno me nervira kad nesto citam pa moram da skrolujem levo desno da procitam celu recenicu.Opera mi je za to bila mama ali pocela u zadnje vreme opasno da mi ide na zivce i resio sam da je vise ne koristim.
Settings > Accessibility > Text scaling
Ako bi da podesiš za ovaj forum, neće baš raditi onako kako želiš. Probaj čitati u landscape mode.
Ako bi da podesiš za ovaj forum, neće baš raditi onako kako želiš. Probaj čitati u landscape mode.
- KingNS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 22. Jul 2015. 13:54
- :: Samsung S4mini DualS
Pozz momci e sad neznam dal je bilo vec pitanje al treba mi pomoc ako neko zna(nadam se da sam u dobroj sekciji) dobru aplikaciju za pracenje gradskih kamera tipa BG i NS
Unapred hvala svima [emoji4]
Unapred hvala svima [emoji4]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Odlično pitanje, i hvala gos'n Ivanu za odgovor.
PS: obavezno pročitajte komentare ispod aplikacije.

PPS: jedno pitanje od mene - možda je glupo, pa se unapred izvinjavam: šta znači oznaka PEGI 3 koju često viđam ispod naslova aplikacija?

PS: obavezno pročitajte komentare ispod aplikacije.

PPS: jedno pitanje od mene - možda je glupo, pa se unapred izvinjavam: šta znači oznaka PEGI 3 koju često viđam ispod naslova aplikacija?

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
PEGI 3: The content of apps with this rating is considered suitable for all age groups. Some violence in a comical context (typically cartoonlike - Bugs Bunny or Tom & Jerry - forms of violence) is acceptable. A child should not be able to associate the character on the screen with real life characters, they should be distinctly fantasy. The app should not contain any sounds or pictures that are likely to scare young children. No bad language should be heard.
https://support.google.com/googleplay/a ... 8189?hl=en
https://support.google.com/googleplay/a ... 8189?hl=en
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- KingNS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 22. Jul 2015. 13:54
- :: Samsung S4mini DualS
Nije losa al je kako kazu budjav lebac poslednji apdejt je bio u 2013g. Neke kamere su off... ali hvala "Baraba" u svakom slucaju [emoji6]
Mozda se pojavi neki program Ili ovaj bude azuriran.
Mozda se pojavi neki program Ili ovaj bude azuriran.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Žile, hvala za pojašnjenje. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Imam jedan problem koji me izludjuje. Nikako ne uspevame da resim problem sa paljenjem aplikacija. Poruke mi ne stizu jer koristim aplikaciju koju sam naknadno instalirao, ne stizu mi poruke na viberu i whatsappu, ne pokrece mi se power toogle, ne pokrece mi se My profiles i ko zna sta jos pored toga se ne pokrece i ne radi u pozadini, a treba da radi. Sve mi je to lepo radilo kada sam imao 4.4.2 system, a na 5.1.1 nista ne radi. Uopste mi nije jasno kako da resim taj problem. Ulazio sam u Podesavanja-aplikacije-dozvole za aplikacije i kada kliknem na njih sve opcije su ukljucene.
EDIT: Resio sam problem "Pametnim managerom" gde se udje u opciju RAM pa se tu nalazi opcija AUTO RUN APPS i tu se podesi.
Ne razumem zasto su ovo ovoliko zakomplikovali na lilippopu
EDIT: Resio sam problem "Pametnim managerom" gde se udje u opciju RAM pa se tu nalazi opcija AUTO RUN APPS i tu se podesi.
Ne razumem zasto su ovo ovoliko zakomplikovali na lilippopu
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koja app može da meri koliko sam poruka i minuta potrošio i da stopira mogućnost pozivanja i slanja sms poruka kada dosegnem određeni broj?
Dakle treba mi app gde ću postaviti određenu vrednost, npr 300 poruka i 500 min, kada dođem do te brojeke da app onemogući slanje sms poruka i pozivanje uz upozorenje da sam potrošio mesečni paket.
Dakle treba mi app gde ću postaviti određenu vrednost, npr 300 poruka i 500 min, kada dođem do te brojeke da app onemogući slanje sms poruka i pozivanje uz upozorenje da sam potrošio mesečni paket.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
Neka mi neko predlozi neku aplikaciju za glavnu kameru ali da ima bruka dobre efekte i filtere
hvala 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
simbijanac, ako već nisi, probaj ovu:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e.snapseed
Moja sestra sa J5 pravi perverzije sa njom. Ja na Asusu i ne baš, možda jednostavno ne umem da se snađem.
https://play.google.com/store/apps/deta ... e.snapseed
Moja sestra sa J5 pravi perverzije sa njom. Ja na Asusu i ne baš, možda jednostavno ne umem da se snađem.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Probaj dok ne nađeš bolje :znemanja napisao:Koja app može da meri koliko sam poruka i minuta potrošio i da stopira mogućnost pozivanja i slanja sms poruka kada dosegnem određeni broj?
"Track It - Call, sms, data minitor" na play store
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
simbijanac napisao:Neka mi neko predlozi neku aplikaciju za glavnu kameru ali da ima bruka dobre efekte i filterehvala

- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
Baraba, баш ти хвала,диван си дечко
и Фејсбук сам изгасио прошле године,само ми Инстаграм треба.Evindzer, сад ћу да пробам,хвала на предлогу,увијек си од користи 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
bacom hvala na predlogu, probaću app.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Ako te smara onda nemoj pecovati svaki program, ja samo kazem da je to bolji program.acamatic napisao: "lucky"(i sada ali ne za to) al realno smara, mora svaku aplikaciju ponaosob da pečujem. Pa gledam dal će proći ili ne. Pa mi tako prođe nemam par dana pa se opet pojavi.
A i ovo što kaže kutija je potpuno tačno. Zato" Adaway" je zakon, jednom i amin.
Sada sam uradio jedan eksperiment, ubacio sa. Adaway i on je izmenio host fajl, napravio je 2.0MB i otvorio preko mozille ovaj sajt i dobio sam reklame, znaci nista nisam dobio.
Zatim sam ga obrisao Adaway i preko Lucky-a isto to uradio, sa njime je host veci za 200Kb sto je jedna podeblja knjiga.
on mnogo vise linkova blokira, a plus moze se njime pecovati programi i raditi jos korisnih stvari.
Adaway ne uradi nista osim sto izmeni host i to losije nego Lucky, mozemo da se kladimo

Android 12
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Ako već koristiš Firefox, ubaci ublock ekstentenziju. Radi isto kao i na desktopu. Iznenadim se svaki put kad sednem za tuđi komp na poslu i vidim kako neki sajtovi u stvari izgledaju
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
snenad,
Imam adblock ubaceno i na kompu i na telefonu ali nece uvek da blokira na ovom sajtu (na telefonu samo), nekada reklame probiju dok na kompu mogu i rucno da ubacujem filtere pa bolje radi.
Steta sto i na telefonu ne mogu podesavati adblock
Imam adblock ubaceno i na kompu i na telefonu ali nece uvek da blokira na ovom sajtu (na telefonu samo), nekada reklame probiju dok na kompu mogu i rucno da ubacujem filtere pa bolje radi.
Steta sto i na telefonu ne mogu podesavati adblock
Android 12
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Zato i nisam napisao adblock nego ublock. Drugačije funkcionišu. Kod adblocka sve reklame se skinu, izrendaju i samo se ne prikažu na kraju. Ublock blokira reklame na serveru i tako štedi bandwidth i vreme renderovanja stranice. Kao što sam već napisao ne sećam se kad sam video reklame.