ZA j3 mi treba aplikacija koja pokazuje propustene pozive poruke itd...kakvo je sada stanje sa onim alveis in amoled kako se vec zove,znam da je mnogo trosio bateriju,da li ima neki bolji program?
Da li postoji neka aplikacija koja će gasiti jednu od sim kartica u telefonu? Nije mi toliko bitno da li to radi automatski ili moram peške. Bitno je samo da mogu da ugasim jednu od dve kad ne želim da budem dostupan.
9R94 napisao:Zar za to već ne postoji po defaultu u sim settings ako je već dual sim?
Postoji, ali ne vidim način da izvučem prečicu. Jedina opcija mi je kroz settings da idem... A tu ima 3-4 koraka, pa sam to mislio da skratim nekako ako je moguće
Ne moze ni na jednom telefonu koliko znam da se izvuce precica za tu opciju, vec moras uvek kroz meni da podesavas... Barem nema u widget-u ta opcija. Mozes jedino da probas preko ove aplikacije da sam napravis opciju quick shortcut maker zuta ikonica na marketu i preko nje mozes da napravis bez rutovanja precicu...
Azimuth napisao:
Postoji, ali ne vidim način da izvučem prečicu. Jedina opcija mi je kroz settings da idem... A tu ima 3-4 koraka, pa sam to mislio da skratim nekako ako je moguće
Ahaaa, na to si mislio.
Može preko aplikacije More Shortcuts.
Јел користи неко 3D Wallpaper Paralax апликацију ? Наместим позадину али после неког времена престану 3D ефекти и постане само обична позадина. Како да избегнем ово ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.