Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Photo Safe v2.2.7
Requirements: Android
Overview: Photo Safe allows you to control the privacy of the photos on Android (TM) phone.

Slika

* You can hide photos from the regular gallery
* You can invoking the built-in Picasa (TM) photo uploader to upload a photo

neko je trazio ovakvu ili slicnu app.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 22:34

Post od IvanP »

Vlada Zem napisao: Svaka čast :) Da se nadovežem i pitam (hteo sam sličnu temu da postavim u "Kafiću" ali evo zgodne prilike).
To sa "buk riderima" je OK. Mada, s oproštenjem, toliko "buljiti" u ekran (pa ma koliki je) je po meni bezveze. Postoje "audio book" aplikacije (knjige u audio formatu - p.s, znam da bi i običan plejer mogao da ih "pusti") što je dosta zgodnije.
Pitanje - postoje li takve knjige za naše tržište?
pozz
Na srpskom? Pa ne znam, nisam još čuo za takvo nešto, a mislim da bi se čulo, nije u pitanju prosta konverzija teksta nego neko treba da sedne i pročita ceo prevod, ili već, knjigu na srpskom... ne liči mi baš da se neko kod nas time bavi. A na engleskom ja ne mogu da pratim, ipak nisu to američki filmovi... probao sam nekog P.K.Dick da odslušam I jako brzo odustao. Meni je čitanje neprevazidjena zabava, slušam muziku (i ženu, moram ). :)
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Сјајна ствар - Angel piano
http://www.youtube.com/watch?v=RThlv-Y4AFw
Слобода или смрт

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

IvanP napisao:...slušam muziku (i ženu, moram ). :)
+1 :lol: Svojevremeno sam malo tražio i na srpskom nisam našao, bilo je nešto na hrvatskom. To je zgodno, možeš milion drugih stvari da radiš i "slušaš" knjigu. U pravu si, jeste malo komplikovano, a i narator bi morao da bude baš "profi". Cenim da će se vremenom i to popularizovati kod nas, kao što je i sve ostalo za mobilne.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od IvanP »

Nisam siguran da ne odlazimo u off-topic ovde, al ajde jos jedan reply... Problem, po meni, nastaje u trenutku kad treba da se napravi cela ta stvar. Ne verujem da ce neko iz ljubavi prema knjizi da sedne i cita SATIMA, sve onako uzivljavajuci se, jel, sve to snimi i onda uploaduje. Za pare, da naravno, al ja ne poznajem ni jednog srbina koji ce da izvadi aj da kazemo 100 din za audio fajl pa nek sadrzi on poslednjeg Chuck Palahniuka, prevedenog od strane najboljeg naseg prevodioca sa bizarnog engleskog na srpski. Evo ja umem da citam, znam sva slova, i to i cirilicu i latinicu. Dajte pare da vam citam knjige!
Kako necete?
Internet je prs'o veceras, vracam se ja na moju knjigu. Pozz :)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

....mmm, da, moguće da je ovo off, pa da kažem nešto za kraj. Ja recimo ne poznajem ni jednog Srbina koji će da izvadi, aj'da kažem istih tih 100 din, za GPS aplikaciju ili dobru kartu za GPS. Što naravno ne znači da toga nema ili neće biti ili ne treba da bude. To je ta analogija - "ne poznajem ni jednog srbina". Kraj :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

IvanP, možeš da probaš i Aldiko, mnogo je dobar program za čitanje knjiga, a ja u zadnje vreme koristim i laputa book reader, možda nije toliko bogat opcijama, ali ima ono šmekersko okretanje strana kao na pravoj knjizi.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od IvanP »

Hvala za tip, nek stoji ovde na forumu za sad, mogu uvek da ga nadjem, al ostajem za sad na FBReader, bas je mlad... mozda za nedelju dve. A to, la_puta, za okretanje :) lepo me savetujes :)
Mozda su meni samo kvarne misli, ali cudno su ga krstili...

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

hahaha hteo si reci da su u imenu iskoristili omiljenu izreku Sinise Mihajlovica dok je igrao u Italiji? :lol: :lol: :lol:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Hungry Shark. Odlicna igrica za ubijanje vremena, poprilicno retardirana ideja, odlicna grafika (po mom misljenju). Na marketu se nalazi lite verzija, pa probajte. Full verzija je dosta bolja, i ima upravljanje pomocu zenzora, dok se na lite upravlja prstom.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ljudi kako mogu da ubacim mobilnisvet forum u Tapatalk,ne mogu tamo nigde da ga nadjem,pa reko da ga ubacim rucno..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

vanjuska, nikako, jer sajt mora da podržava tapatalk. Tako da dok mobilnisvet ne napravi podršku ništa od toga.

IvanP, samo su tebi kvarne misli :) Ne znam zašto se tako zove, mmožda ima neke veze sa Guliverom i letećim ostrvom.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

E da, izasao je i prvo MMO za Android zove se Pocket Legends
Slika
Da,i radi perfektno na XPeria X10 Mini.
Ali...kad bih samo malo vise vremena imao.... :dry:
Slika

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Ljudi treba mi neki Call Recorder koji radi, HITNO!!!
Probao sam sa marketa skoro sve, i onaj Ultimate Voice Recorder, ali ne rade na i5700(Spica) sa 2.1(zvanicnim). Ima neko neko drugo programce? :smutny:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Advanced Lie Detector v2.2.4 (freeware)
Requirements: Android
Overview: Computerized Voice Stress Analysis.

Slika Slika

* Critical Band based Teager Energy Operator autocorrelation envelope area algorithm (TEO-CB-Auto-Env).
* Works on slower phones (w/less accuracy)
* Based on NATO published research
* Experimental Neural Net feature.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Jedno pitanje za korisnike PowerAMP aplikacije. Skinuo sam full verziju koja se "leči" nekakvom dodatnom aplikacijom koja je kao unlock key, a instalira se normalno kao bilo koji drugi .apk

Međutim, iako dobijem poruku "thank you for getting a full version of....blabla", posle samo par sekundi dobijem info da moj key nije moguće potvrditi u bazi i ne mogu da koristim aplikaciju. kako ste vi ovo rešili? ima li još neko ovakav problem?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

araphel, mislim da nema rešenja...:( Postoje Apps koje nisu uspešno lečene i jednostavno su toliko dobro zaštićene tako da je nemoguće premostiti potvrdu registracije preko interneta... Kod takvih slučajeva jedino rešenje je regularna kupovina...:)

Usput, treba da znaš da je zabranjeno pisanje o "lečenim" aplikacijama kao i o problemima sa njima...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel, pa sad neznam jeli u skladu sa pravilima foruma da ti odgovorim na ovo pitanje ja imam full verziju na mom magicu i nisam je nista tako instalirao kao ti pisalo je da je full ja je install i ona extra funkcionise
Iphone 4s white clear install

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ninolina, to je izgleda novitet. Koliko se sećam, nekad je bio samo problem reklamiranja, tojest linkovanja istih? Ako je tako, onda je pola nas u problemu, počev od onog ko je prvi put izreklamirao PowerAmp :D

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Widget Locker – A powerful lock screen replacement

What can I expect from Widget Locker?
Widget Locker gives everyone the ability to place their favorite widgets on your Android lock screen, but it also presents us with other powerful customizations that include:
Accessible or hidden notification bar
Alternate wallpaper from your home screen
Back button, home button, camera button, and trackball unlock methods
Control of slider haptic feedback, lock, and unlock sounds
Custom shortcuts, screen timeouts, and multiple sliders
Portrait or Landscape mode
Voice Actions, HTC weather animations, and access to multitasking applications such as Power Strip and Quick Desk, all on your lock screen

SlikaSlika SlikaSlika

Slika SlikaSlika

Slika Slika
Slika

Edit:

http://htcdev.net/topic/192789-app-revi ... placement/
Poslednja izmena od Draco u Pet, 26. Nov 2010. 00:00, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori