Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ljudi kako da komentarisem na Android Marketu??? Uu daj widget locker izgleda jako dobro moram ga sad probati :)

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Draco, hvala za Widget Locker :o
Odlican je i toliko opcija i toliko skracuje vreme + izgleda savrseno, sjajno!
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

TeamViewer Mobile v6.0.100.beta
Requirements: TeamViewer 6 on remote computer
Overview: TeamViewer - the All-In-One Solution for Remote Access and Support over the Internet. TeamViewer connects to any PC or server around the world within a few seconds. You can remote control your partner's PC as if you were sitting right in front of it. Find out why more than 100 million users trust TeamViewer!

Slika

Kod: Obeleži sve

http://teamviewer.com/download/mobile.aspx
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Zanimljivo za WidgetLocker - steta sto nisam jos root-ovao telefon, ali moracu zbog ovoga... :oops:

E sada moj predlog - zelite malo vise kontrola nad kamerom u svom telefonu:
Camera 360
Odlican software, sa odlicnim efektima i kontrolama - pro verzija koja se placa ima samo par dodatnih opcija, ali free je sasvim dovoljna. Ne mogu sada da nadjem SS-ove, ali isprobajte je - ima cak HDR opciju za fotke, a fotke na auto podesavanjima su mnogo ostrije i cistije od default android aplikacije!!! :o
Ima je na Android marketu ;)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

n1tr0, Zašto bi rutovao telefon ako hoćeš da koristiš widget locker? Možeš ubaciti teme i bez rutovanja telefona.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

telep, video sam samo neko uputstvo na brzaka pa mi se ucinilo da mora biti root-ovan... Ne pogledah - jel ima free verzija i koja su ogranicenja ili moram da trazim narodnu verziju? :D

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

Potrazi narodnu, drug gugl ce ti pomoci, nema razloga za free cak i ako je ima :D

edit: ne znam da li je do aplikacije ili moje memorije,
cini mi se da malo usporava telefon, neka neko potvrdi ili pobije ovo bas me zanima.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

n1tr0, da li mislis da je Camera 360 bolja od Vignette aplikacije? Ne znam jeste probali mts centar app, dobra je ali samo kad oce da se konektuje... :lol:

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Мислим да МТС центар може само ако се повезујеш преко 3G, не може преко бежичне мреже.

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

Motoman napisao:n1tr0, da li mislis da je Camera 360 bolja od Vignette aplikacije?
Definitivno. Imas pregrst efekata(koji su btw. ODLICNI), ali najvaznije - vise kontrole nad kamerom. Slike su kvalitetnije(mozda radi manju jpeg kompresiju), ostrije. A sto se tice kontrola tu je nad fokusom(auto, beskonacno, macro mode), odlican anti shake - u slabim svetlosnim uslovima stvarno pomogne(opali fotku tek kada vam je mirna ruka), i jos dosta kontrola. Instaliraj sa marketa pa isprobaj - ako si advanced user(sto se tice podesavanja digitalca) odusevices se. ;)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Izasla Mozzila Firefox za Android operativni sistem.. Doduse beta jos uvek, ali ja se mnogo radujem ovome.. probao sam je i odlicna je ..

http://www.mozilla.com/en-US/m/beta
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Inace instalirao sam Launcher Pro (paid verziju ) i mogu reci da je dosta bolja od besplatne verzije (od super widgeta, nekako mi je i fluidnija i ne zapucava). Sve preporuke!

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

N-tchbl, мени мало сјецка приликом повлачења слајдера, при откључавању, иначе не успорава. С обзиром да је на Wildfireu, требало би да нешто значи :wink:

lepenica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:03

Post od lepenica »

Layne_Staley , Jel bolja od Opere i da li je vredi instalirati?

Sto se Launcher Pro-a tice,stvar je ukusa, ali meni se ne svidja uopste :D

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

Motoman napisao:Inace instalirao sam Launcher Pro (paid verziju ) i mogu reci da je dosta bolja od besplatne verzije (od super widgeta, nekako mi je i fluidnija i ne zapucava). Sve preporuke!
Posto sam i sam developer, a mislim da je Launcher Pro odlicna aplikacija i mislim da je developer zasluzio da mu platim - jel mozes dati malo vise informacija kako je uopste moguce iz Srbije platiti i dobiti full pro verziju?

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

n1tr0, nikako, ja se trudila nedeljama da nadjem nacina i platim,
a onda morala da pribegnem narodskim mehanizmima pribavljanja ProPlus verzije,
moguce je, ako se ne snadjes poseti mi inbox 8)

Draco, da, primetih da znacajno secka pri otkljucavanju i zahteva malo vise vremena,
obrisah da proverim koliko je znacajno to usporenje u odnosu na klasican Android unlock i..
..bez obzira na to sto je lepsi i korisniji - obrisah ga trajno, ipak mi je draza brzina i fluidnost :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

n1tr0, pronadji na Marketu App "Market Enabler".. Sa njom mozes da fake-ujes provajdera i da ti se na Marketu prikazu i Apps koje se placaju.. Treba ti samo neka kartica koja podrzava internet placanje.. Ja inace imam PayPal account ali isprobano mozes to isto i sa MasterCard..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

Ninolina napisao:Ja inace imam PayPal account ali isprobano mozes to isto i sa MasterCard..:-)
Jel moze i sa VISA? :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

n1tr0, da, ja inace imam visa Internet karticu i sa njom sam i otvorila PayPal account.. ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

n1tr0, ako imas visa electron trebalo bi da mozes da placas na internetu sa njom, a sa obicnom visom ne znam...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Odgovori