Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
TeamViewer Mobile v6.0.100.beta
Requirements: TeamViewer 6 on remote computer
Overview: TeamViewer - the All-In-One Solution for Remote Access and Support over the Internet. TeamViewer connects to any PC or server around the world within a few seconds. You can remote control your partner's PC as if you were sitting right in front of it. Find out why more than 100 million users trust TeamViewer!

Requirements: TeamViewer 6 on remote computer
Overview: TeamViewer - the All-In-One Solution for Remote Access and Support over the Internet. TeamViewer connects to any PC or server around the world within a few seconds. You can remote control your partner's PC as if you were sitting right in front of it. Find out why more than 100 million users trust TeamViewer!

Kod: Obeleži sve
http://teamviewer.com/download/mobile.aspx
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Zanimljivo za WidgetLocker - steta sto nisam jos root-ovao telefon, ali moracu zbog ovoga...
E sada moj predlog - zelite malo vise kontrola nad kamerom u svom telefonu:
Camera 360
Odlican software, sa odlicnim efektima i kontrolama - pro verzija koja se placa ima samo par dodatnih opcija, ali free je sasvim dovoljna. Ne mogu sada da nadjem SS-ove, ali isprobajte je - ima cak HDR opciju za fotke, a fotke na auto podesavanjima su mnogo ostrije i cistije od default android aplikacije!!!
Ima je na Android marketu

E sada moj predlog - zelite malo vise kontrola nad kamerom u svom telefonu:
Camera 360
Odlican software, sa odlicnim efektima i kontrolama - pro verzija koja se placa ima samo par dodatnih opcija, ali free je sasvim dovoljna. Ne mogu sada da nadjem SS-ove, ali isprobajte je - ima cak HDR opciju za fotke, a fotke na auto podesavanjima su mnogo ostrije i cistije od default android aplikacije!!!

Ima je na Android marketu

Definitivno. Imas pregrst efekata(koji su btw. ODLICNI), ali najvaznije - vise kontrole nad kamerom. Slike su kvalitetnije(mozda radi manju jpeg kompresiju), ostrije. A sto se tice kontrola tu je nad fokusom(auto, beskonacno, macro mode), odlican anti shake - u slabim svetlosnim uslovima stvarno pomogne(opali fotku tek kada vam je mirna ruka), i jos dosta kontrola. Instaliraj sa marketa pa isprobaj - ako si advanced user(sto se tice podesavanja digitalca) odusevices se.Motoman napisao:n1tr0, da li mislis da je Camera 360 bolja od Vignette aplikacije?

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Izasla Mozzila Firefox za Android operativni sistem.. Doduse beta jos uvek, ali ja se mnogo radujem ovome.. probao sam je i odlicna je ..
http://www.mozilla.com/en-US/m/beta
http://www.mozilla.com/en-US/m/beta
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Posto sam i sam developer, a mislim da je Launcher Pro odlicna aplikacija i mislim da je developer zasluzio da mu platim - jel mozes dati malo vise informacija kako je uopste moguce iz Srbije platiti i dobiti full pro verziju?Motoman napisao:Inace instalirao sam Launcher Pro (paid verziju ) i mogu reci da je dosta bolja od besplatne verzije (od super widgeta, nekako mi je i fluidnija i ne zapucava). Sve preporuke!
n1tr0, nikako, ja se trudila nedeljama da nadjem nacina i platim,
a onda morala da pribegnem narodskim mehanizmima pribavljanja ProPlus verzije,
moguce je, ako se ne snadjes poseti mi inbox
Draco, da, primetih da znacajno secka pri otkljucavanju i zahteva malo vise vremena,
obrisah da proverim koliko je znacajno to usporenje u odnosu na klasican Android unlock i..
..bez obzira na to sto je lepsi i korisniji - obrisah ga trajno, ipak mi je draza brzina i fluidnost
a onda morala da pribegnem narodskim mehanizmima pribavljanja ProPlus verzije,
moguce je, ako se ne snadjes poseti mi inbox

Draco, da, primetih da znacajno secka pri otkljucavanju i zahteva malo vise vremena,
obrisah da proverim koliko je znacajno to usporenje u odnosu na klasican Android unlock i..
..bez obzira na to sto je lepsi i korisniji - obrisah ga trajno, ipak mi je draza brzina i fluidnost

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
n1tr0, pronadji na Marketu App "Market Enabler".. Sa njom mozes da fake-ujes provajdera i da ti se na Marketu prikazu i Apps koje se placaju.. Treba ti samo neka kartica koja podrzava internet placanje.. Ja inace imam PayPal account ali isprobano mozes to isto i sa MasterCard..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***