WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Dejan
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 15:27
- :: iPhone 8 Plus
- :: Nikon D750
- Kontakt:
Re: WhatsApp ili Viber?
Meni se nista ne svidja i sta cemo sad?
[emoji23]
[emoji23]
Jesi li probao sms? Nova tehnologija, nije loša 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
^ Nije nova, stara je, ali je većini nepoznata, nikako da zaživi, pa svi misle da je nova.

Od poslednjeg apdejta na Whatsapp na iOS-u, više nema zvuka o dospeloj poruci ako si u aktivnom četu sa istom osobom. Baš bezveze. Moram buljiti u ekran, jer mi možda stigne poruka (ne smem skrenuti pogled jer nema zvučnog obaveštenja), ili da nonstop izlazim iz aplikacije.
Zna li neko hoće li se ovo vraćati na staro (normalno)?
Zna li neko hoće li se ovo vraćati na staro (normalno)?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako nemas? Pa imas u settings > notifications > in app notifications. Sve je tu od starih opcija, ali su dodate neke nove 

Azimuth, sve je upaljeno kod mene. Nisam ništa dirao, samo je odjednom nestao zvuk prispele poruke od osobe sa kojom sam u aktivnom četu. Čini mi se da je nedavno bio neki apdejt za whatsapp, pa sam sa tim povezao.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Bio je pre neki dan, dodate neke opcije tipa da sad ne moras da ulazis u svaku pojedinacnu konverzaciju da bi video da li je poruka isporucena/procitana i sl, ali zvuk i vibracija rade kod mene. Doduse, ja to inace drzim ugaseno, ali sam probao kad si ovde napisao
Uradi bekap konverzacija, obrisi pa instaliraj ponovo aplikaciju, trebalo bi da proradi

Uradi bekap konverzacija, obrisi pa instaliraj ponovo aplikaciju, trebalo bi da proradi

WhatsApp ili Viber?
Ne znam u čemu je problem. Imao sam različit ton za pojedinačni i grupni čet. Sad sam se setio da sam to promenio. Stavio sam isti ton, pa ću videti da ga nije to zbunjivalo. [emoji3]
Edit: Uradio reinstal programa, nije pomoglo. I dalje nema zvuka pristigle poruke od osobe iz aktivnog četa. Ipak mislim da je do trenutne verzije programa, samo možda ne pogadja sve korisnike.
Edit2: Pročitao sam u komentarima od aplikacije da se još njih žali da im je nestao zvuk i vibracija u aktivnom četu. Pošto nisam jedini, sad ima šanse da isprave ovo. [emoji846]
Edit: Uradio reinstal programa, nije pomoglo. I dalje nema zvuka pristigle poruke od osobe iz aktivnog četa. Ipak mislim da je do trenutne verzije programa, samo možda ne pogadja sve korisnike.
Edit2: Pročitao sam u komentarima od aplikacije da se još njih žali da im je nestao zvuk i vibracija u aktivnom četu. Pošto nisam jedini, sad ima šanse da isprave ovo. [emoji846]
Stigao apdejt, rešeni problemi sa zvukom. [emoji846]
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
vla-do, kakav je problem sa zvukom bio ? Bar ja nisam imao.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Juče postavih pitanje u pogrešnoj temi, pa ga danas citiram u pravoj:
Hvala.
Dakle, postoji li takvo nešto za Votsap i Vajber? Ja u podešavanjima nisam našao.Evindzer napisao:Braćo, jedno pitanje: postoji li mogućnost u podešavanjima za Android i WP namestiti da se ne vidi kad sam on-line?
Hvala unapred.
Hvala.

Jesi li probao za viber podesavanja/privatnost/deli status na mrezi da odstikliras, to bi trebalo da bude to.
A za whatsapp podesavanja/nalog/privatnost/pa stavis da li zelis da budes vidjen.
A za whatsapp podesavanja/nalog/privatnost/pa stavis da li zelis da budes vidjen.
Postoji Evindzer, u podešavanjima privatnosti i za seen i za last time online.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Braćo, hvala, uz vašu pomoć sam se snašao na oba telefona i obe platforme. 

Baraba, pročitaj šesti post iznad tvog, da ne cititiram sam svoj ceo post. [emoji3]
- Baraba
Da, ali ovo je Android deo, whats nema problem, sa zvukom.
Baraba, jbg, nisam obratio pažnju, jer sam ulazio preko tt. [emoji4] Video sam da se ovde pisalo za sve platforme (ili sam i to prevideo [emoji51]), pa sam zato tu pitao. Ali, u moju odbranu, napisao sam na iOS-u. [emoji846]
- Baraba
Na ios sada može da se ugasi zvuk prilikom slanja poruke?
Na Whatsapp da, na Viberu ne.
- Baraba
Pu majku mu i viber i iphone prokleti.