WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: WhatsApp ili Viber?
Jesam, na Androidu ima more opcija. App za ios kasni godinu dana sa update za Android om.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Vratio bi ja tebe malo na WP (da se podsetiš muka), pa bi onda taj iPhone dizao u nebesa.Baraba napisao:Pu majku mu i viber i iphone prokleti.

- Baraba
E, symbian je minimum na koji se vraćam, WP je ispod crte 

Ja i imam plan da se vratim na e72 il čak n95 pošto sam nju želeo da imam.
Radi whatsapp na njima i meni dosta
Radi whatsapp na njima i meni dosta

Radice samo do kraja 2016. Nakon toga whatsapp postojace samo za ios, android i wp.
AAAAAAAAAAA
Meni je e72 prelep telefon i tačno bi mi na njemu od ovih današnjih čuda... trebao samo whatsapp jer mi je prioritet fizička tastatura i trajanje baterije.

Meni je e72 prelep telefon i tačno bi mi na njemu od ovih današnjih čuda... trebao samo whatsapp jer mi je prioritet fizička tastatura i trajanje baterije.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Čitao sam o tome nešto malo, valjda gase podršku za Android ispod 4.x, Simbijan, WP7 i Blekberi, ako sam dobro zapamtio. E sad, da li to znači da ti sistemi neće dalje dobijati ažuriranja, ili će na njima već instalirana verzija prestati sa radom, nemam pojma - ili sam zaboravio, ili nisam stigao do tog dela teksta.staff napisao:Radice samo do kraja 2016. Nakon toga whatsapp postojace samo za ios, android i wp.

U svakom slučaju, krajem ove godine prave rez.

- Baraba
Verujem da će prestati da rade novije verzije app, ostaće na trenutnoj u tom momentu, jer dosta uređaja vrti još android v4.
Tih bre znaci tacno te teraju da koristis nove uredjaje. Ja se taman ponadao da sr vratim na e72 kad prccc
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Izgleda da će i stariji smart telefoni postati dumb fon... Posle nekog vremena...
Huawei
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Android 4.x će i dalje biti podržan, gase podršku za verzije starije od njega.Baraba napisao:Verujem da će prestati da rade novije verzije app, ostaće na trenutnoj u tom momentu, jer dosta uređaja vrti još android v4.
Upravo to je i izjavio neki portparol Votsapa u tom članku koji sam čitao. Parafraziram: Svima koji imaju modele sa sistemima koji više neće biti podržani, savetujemo da pređu na novije uređaje.9R94 napisao:Tih bre znaci tacno te teraju da koristis nove uredjaje.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vratis datum na telefonu i samonda puca hahahastaff napisao:Radice samo do kraja 2016. Nakon toga whatsapp postojace samo za ios, android i wp.
Slicno kao sa starom autodatom na kompu

Note IV N9100 dual
Ihhh pa to se radilo sa sertifikovanjem aplikacija 
Sumnjam da ce raditi, mislim da ce i ugasiti servere za bb os, symbian i gingerbread

Sumnjam da ce raditi, mislim da ce i ugasiti servere za bb os, symbian i gingerbread
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pročitah to juče na netu. Nije loše, ako im je verovati da je baš tako, ipak je to FB-ovo vlasništvo. 

Još kad bi neko verovao Amerikancima.
Kao kad ste pisali da Telegram ne može da se prisluškuje a sve ostale aplikacije mogu, lol.
Kao kad ste pisali da Telegram ne može da se prisluškuje a sve ostale aplikacije mogu, lol.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Auuuu šta napricase kao da su nešto revolucionarno izbacili. Telegram je od samog početka imao secret chat, Self destructive poruke, a da ne pominjemo desktop verziju, neograničeno slanje sadržaja (siže) kao i većine formata, koje je whatsapp naknadno dodao.
Festina lente.
Samo korisnike nije imao.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Coni,
.
Kakva je sad situacija sa Telegramom po pitanju broja korisnika?

Kakva je sad situacija sa Telegramom po pitanju broja korisnika?