Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Moram da pohvalim novu verziju you tube aplikacije,bas sam pre par dana apdejtovao i testirao i stvarno drasticno su je popravili,mnogo manje zapucava,jako lepo radi,ucitava video u napred sto bi i trebalo da radi,a nije bio slucaj sa starom verzijom,mnogo mi se vise dopada i novi interfejs,prelazak iz ne-hd u hd se vrsi momentalno bez bagova i sto je najbolje,video nastavlja od one tacke gde je zaustavljen,dok je u staroj verziji pocinjao od pocetka. Moja preporuka,i svako ko do sad nije uradio update,trebalo bi da ga uradi,nece pogresiti.
P.s. Mislim da ce vam za update trebati rootovan telefon i program market enabler,jer nema aplikacije na marketu za nas region.. Bar ja nisam mogao da update-ujem dok nisam instalirao ME.
P.s. Mislim da ce vam za update trebati rootovan telefon i program market enabler,jer nema aplikacije na marketu za nas region.. Bar ja nisam mogao da update-ujem dok nisam instalirao ME.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Randy, probaj da nadjes neke mod-teme. neznam za desire, ali za spicu ima tridesetak tema i u nekima je i font promenjen. ja sam nasao teme koje imaju u zip-u font koji ce se instalirati iz recovery-a. promeni se u celom telefonu imenik, poruke, setings itd.
Setting Profiles Full v1.0.18.5F
Requirements: Android
Overview: An Android application that allows you to:

Maintain settings profiles
Manually activate profile permanently or temporarily
Multiple profile capable
Automatically activate profiles based on battery conditions, locale, or rules
Automatically start programs or tasks
Manage wireless communications and display to save battery and increase power life
Control volume for media, mp3, notifications, and phone ringer
Set ringtones, touchtones and vibrate
Autopilot Airplane mode, Toggle Network, Wifi, Ringer, Bluetooth, Brightness, Silent, Screen Timeout
Conditions for Time, Day, Location GPS, Battery, Calendar, Incoming Call, Missed Call, Headset, Car/Desk Dock, Unread
SMS/Text, Scheduled Period
Convenient 1×1 home widget
Notification Bar
Setting Profiles Full v1.0.18.5F
Requirements: Android
Overview: An Android application that allows you to:

Maintain settings profiles
Manually activate profile permanently or temporarily
Multiple profile capable
Automatically activate profiles based on battery conditions, locale, or rules
Automatically start programs or tasks
Manage wireless communications and display to save battery and increase power life
Control volume for media, mp3, notifications, and phone ringer
Set ringtones, touchtones and vibrate
Autopilot Airplane mode, Toggle Network, Wifi, Ringer, Bluetooth, Brightness, Silent, Screen Timeout
Conditions for Time, Day, Location GPS, Battery, Calendar, Incoming Call, Missed Call, Headset, Car/Desk Dock, Unread
SMS/Text, Scheduled Period
Convenient 1×1 home widget
Notification Bar
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Koristio sam dugo symbian pa me interesuje znači recimo pokrenem Operu i telefon mi ponudi opciju konekcije na Wifi , mts wap itd i ja izaberem i to je to. Kod Androida pokrenem Operu i hoću da se konektujem ali nista. Moram da izađem pa da uključim wifi pa onda pokrenem operu. Isto i sa vremenskom prognozom itd. Znači ima li neka aplikacija koja kad pokrenem neku aplikaciju za koju je potreban internet on sam mi ponudi opciju koju vezu da koristim ja odaberem i to je to. Po završetku automatski isključi recimo wifi i tako dalje. Hvala
Meni je to baš glupavo da me stalno pita za konekciju, kada se jednom konektujem to je to, neću svakih 5 minuta paliti i gasiti internet. A i ako već stalno palite i gasite internet stavite widget i samo jednim dodirom palite željeni vid konekcije, ne vidim kako može jednostavnije i bolje od toga. Android kao OS je pravljen sa idejom da budete 24/7 online.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, a objasni onda zasto ne pali automatski gps kad pokrenem motonav? Da je glupo, glupo je, trebalo bi automatski da pokrece gps kad se pokrene program za isti. Ocu da udjem sto pre u navigaciju da je namestim i udjem i skontam da nisam upalio gps, izlazi, pali gps, vracaj se nazad, mnogo je zamorno... A ista stvar je i sa ovim sto dragang prica..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Meni su wifi(ako nisam kući ili sam negde gde nema wifi stalno je upaljen edge) i gps stalno upaljeni. Pa valjda ćeš pre nego što upališ motonav da se setiš da ukjlučiš GPS.
Koristi iGo koji će te ako ti nije upaljen gps pitati da ga upališ, i onda klikneš samo back i u iGo-u si.

Koristi iGo koji će te ako ti nije upaljen gps pitati da ga upališ, i onda klikneš samo back i u iGo-u si.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, pa dobro sto se wifi tice nemam problema jer mi je net stalno upaljen, al kontam da nekoga kome nije nervira sve to. A sto se tice gps, pa desavalo mi se x puta da mi treba nesto na brzinu, dok vozim, ili ovako, i udjem na brzinu u motonav i kad me mio zenski glas obavesti da mi nije ukljucen gps tacno mi se digne kosa na glavi, jer moram da se vracam nazad, palim, opet ulazim u motonav i tako.. A gps mi je iskljucen zbog baterije, ne koristim ga tako cesto da mora da bude upaljen stalno.. Jel ima iGo rezoluciju za desire?
wucinac, hvala na odgovoru druze, pokusacu da nadjem neke temice, samo me interesuje da li instalacija nekih custom tema zavisi i od instaliranog custom ROM-a!?
Imam Desire vec 5 meseci, a jos se nisam zabavljao i s nekim temama za njega...
Imam Desire vec 5 meseci, a jos se nisam zabavljao i s nekim temama za njega...

HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Od mene jos jedna ne mnogo korisna ali za mene vrh vrhova!
ScummVM android - emulator namenjen pokretanju DOS point-and-click avantura, tacnije igara zasnovanih na SCUMM engine-u. Najvise je okrenut ka pokretanju Lucas Arts-ovih igara, od kojih sam do sada na tattoo-u isprobao Monkey Island 1 i 2, Day of the Tentacle i Loom (probao bih i Full Throttle ali nisam lud da prebacujem na telefon), ali bez problema pokrece i Simon the Sorcerer, Goblins i jos neke ne toliko poznate igre...
ScummVM android - emulator namenjen pokretanju DOS point-and-click avantura, tacnije igara zasnovanih na SCUMM engine-u. Najvise je okrenut ka pokretanju Lucas Arts-ovih igara, od kojih sam do sada na tattoo-u isprobao Monkey Island 1 i 2, Day of the Tentacle i Loom (probao bih i Full Throttle ali nisam lud da prebacujem na telefon), ali bez problema pokrece i Simon the Sorcerer, Goblins i jos neke ne toliko poznate igre...
Moze li neko da potvrdi ovo gore da se baterija ne troši ništa više ako su upaljeni wifi i gps. Znači samo su aktivirani bez surfovanja ili pokretanja aplikacije za navigaciju. Takođe me interesuje pošto planiram da uzmem paket sa 200Mb preko mts, šta se dešava kada sam recimo u stanu gde imam wifi a imam i ovih 200Mb koja je konekcija aktivna ako je upaljen wifi. Da li sam telefon uzima wifi ako ga ima a ako ga nema onda recimo mts wap ili već kako...
SketchBook Mobile v1.0
Requirements: Requires a multi-touch device running Android 2.1 or above. Recommended devices include: 1GHz processor, 512mb RAM.
Overview: Autodesk SketchBook Mobile is a professional-grade paint and drawing application offering a full set of sketching tools and a streamlined and intuitive user interface.

Recent changes:
o Canvas size 1024x768
o 47 Preset brushes
o Smooth Brush stroking
o Customizable brush settings
o 6 Layers
o Full layer controls
o Move, rotate and scale any layer
o Import photos
o Color Wheel and customizable color swatches
o Dynamic symmetric drawing
o Export images
o Save JPEG, PNG or layered PSD files
Requirements: Requires a multi-touch device running Android 2.1 or above. Recommended devices include: 1GHz processor, 512mb RAM.
Overview: Autodesk SketchBook Mobile is a professional-grade paint and drawing application offering a full set of sketching tools and a streamlined and intuitive user interface.

Recent changes:
o Canvas size 1024x768
o 47 Preset brushes
o Smooth Brush stroking
o Customizable brush settings
o 6 Layers
o Full layer controls
o Move, rotate and scale any layer
o Import photos
o Color Wheel and customizable color swatches
o Dynamic symmetric drawing
o Export images