Ako sam Lud, Nisam Blesav

Ovo ima na WA, samo što se umesto hide zove archived chat a kod windowsa je da se pinuje chat na home screen kao tile.
Zato što bi, u protivnom, postalo dosadno.fannY napisao:Zasto mora da se vodi stalno jedna te ista polemika na forumu svakih mesec dana?
Hvala na dopuni. A u suštini, i to što sad ukidaju za s60 podršku - moramo priznati da jeste baš dugo i trajala. To mi je velik plus za WhatsApp.9R94 napisao:Ukinut je za nokije sa fabričkim os (s40) a do kraja godine se ukida i za simbijan os (s60, s90).
A opet kreće ista prepirka istih članova, samo drugi datum posta...
Ovde sada pišeš o Huawei UI? Jel da? Pošto viber ima samo tri boje (bela pozadina, crna za slova i ljubičasti bar), pogrešio si temubata bogdan napisao:uzivaj u viberu i dečijim stikerima i bojankama.... Mislim stvarno, zar moras uvek da ispadne faca na forumu sa komentarom... Ne kontam tvoj smisao humora ili neke ozbiljnosti....
Večito pitanje ne samo ovog foruma, već svih "zašto ne smeš da napišeš šta se ti se sviđa, osim ako to nije deo propagandne mašine koju pojednici vode" je verovatno "zato što ne znaju za bolje, ne znaju drugačije"fannY napisao:Zasto mora da se vodi stalno jedna te ista polemika na forumu svakih mesec dana?
Hvalim to što mi se sviđa, zvučnici i izrada su top. Huawei UI im je šarolika kopija iOS, fali im dobar UI i ostali mogu da se pakuju. 6p je čist dokaz.cvoruga napisao:Baraba, naružio te bata bogdan što ne hvališ Huawei nego hvališ Nexus![]()
Mora da se šališ, nije ni blizu isto arhiviranje i skriveni čat, ali ni blizu! Probaj na viberu skriveti čat. I to na wp što spominješ nije ni blizu ove druge opcije.9R94 napisao: Ovo ima na WA, samo što se umesto hide zove archived chat a kod windowsa je da se pinuje chat na home screen kao tile.
Izvini, ali ne možeš da vodiš diskusiju Viber vs WhatsApp, a da isključite ostale platforme. Ovde mogu da dođu i oni sa iOS, i sa Windows Mobile, a i sa Symbianom i Blackberry-jer. Nije ni Viber ni WhatsApp napravljen samo za Android korisnike.Baraba napisao:Ovo je android deo za app, ne ubacujte se ovde sa WP, ostavite bar android teme, kapiram da se širite po celom forumu i pravite WP od foruma, ali ovo je android deo za app, ovde ratuje adndroid vs droid
Kompanija koja je kreirala Viber nema ni interes da usavrši app za Windows mobile, procenat zastupljenosti tog OS je ispod 1% i programerima/developerima finansijski nije u interesu da troše vreme za usavršavanje app za Windows mobile platformu.гари napisao:Izvini, ali ne možeš da vodiš diskusiju Viber vs WhatsApp, a da isključite ostale platforme. Ovde mogu da dođu i oni sa iOS, i sa Windows Mobile, a i sa Symbianom i Blackberry-jer. Nije ni Viber ni WhatsApp napravljen samo za Android korisnike.
Kakav je Viber ili WhatsApp i na ostalim platformama, to je po meni generalno bitno. Ako neko na Windows Mobile ima problem da mu Viber guta neke poruke, to je onda i tvoj problem - neće on tvoju poruku poštedeti jer si ti sa Androida. Ostaje samo pitanje da li ti imaš stvar "pa što taj moj drug ne pređe Android", ili "pu, glupi Viber, kako to ne srede".
Sent from mTalk on Windows 10 phone