@napalm death, hvala puno
ljudi,citam po forumima i nije mi jasno da li na samsungu I5800 android 2.1 mogu da korisitim app2sd,da bih aplikacije cuvao na mem.karticu i ima li kakav postupak? Hvala
lesa0208 napisao:....da li ste probali font changer (root) program za menjanje fontova na vasem telefonu ali samo za korisnike sa root-ovanim telefonima ima ga na marketu preporucujem...
kad ga instaliram pise mi sledece...:
"Write access for the system partition was not established on your device and therefore Font Changer will have to be closed. Please make sure your device has NAND unlocked before you try again."
Pera Detlic, Apply any zip from sdcard/font.zip i reboot u system. neznam kako se to radi na htc-u. to je ista procedura kao za kuvani rom, samo netreba radiditi wipe/...
Ne bih ti preporucio mozda zeznes nesto tim flashom pa upadnes u boot loop, u principu kad nemas s-off uredjaj odnosno nand unlocked ne mozes raditi te stvari poput menjanja fontova, jedino ako je vec ugradjeno tako nesto u rom.
Sta mi preporucujete, na koji nacin da deinstaliram odredjene systemske apliakcije koje su mi dosle uz rom ? Vidio sam neke root manager i slicno pa me interesuje koji je najbolji nacin (imama root).
napalm death, ja to radim uz pomoc root managera. Imas opciju remove app. Samo kad izaberes app da je brises, uradi remove&backup. Na taj nacin ce instalacioni fajl biti sacuvan na sd kartici i mozes ga varatiti na isti nacin. Otvara ti se prpzor samo sa app koje su u rom-u, rako da nemozes izbrisati nesto od bitnih stvari za rom i system.
Ma imama AWD launcher koji je dosao uz rom ali je 1.2.0 verzija.. prilicno starija. Pa kontam da probam novi ..ima mislim i 1.3.x neka verzija. A usput imaju i neke aplikacije koje bih sklonio.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.