Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Takt peocesora mi je i vise nego dovoljan, sve leti, baterijom sam takodje zadovoljan, navikao sam... Kao sto rekoh, za DHD jos uvijek ne vidim razlog zasto bih ga rutovao, dok sam Spicu morao, prvo zbog app2sd (manjak interne memorije jel') pa sve ostalo... Dakle nemam nista protiv root-ovanja, cak naprotiv, samo kazem da sa jakim uredjajem sa dovoljno interne memorije, sa novim procesorima i grafickim akceleratorima nema tu sta mnogo da se budzi, samo sipaj i vozi 

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Sertifikovani Trol
Meni se cini da radi odlicno... u nekim slucajevima cak i brze nego originalni ROM. Namesten mi je na full efekte i ostale gluposti... Jedino usporavanje sam primetio na marketu pri kuckanju u search-u, ali je zanemarljivo. Cak lepo rade i live wallpaperi ali prozdiru bateriju...
Sto se tice rezolucije - sve je lepo vidljivo, ali treba pre svega kalibrisati ekran jer ode malo u ofsajd...
U svakom slucaju - ne vracam fabricki ni za zivu glavu! Narocito sto na ovom radi i kamera... ne bas najsrecnije, ali radi.
Sto se tice rezolucije - sve je lepo vidljivo, ali treba pre svega kalibrisati ekran jer ode malo u ofsajd...
U svakom slucaju - ne vracam fabricki ni za zivu glavu! Narocito sto na ovom radi i kamera... ne bas najsrecnije, ali radi.

- Pera Detlic
- Mobil manijak
-
- Sertifikovani Trol
Pera detlic. Ok, slazem se da je root dobra stvar, ali ja se danima mucim da instaliram adb drajvere, jer ne mogu moj desire nikako rutovati, jer kad god ukljucim "debuging mod", trazi mi adb drajvere i tu je prica gotova. Pokusavao sam na tri razlicita racunara, i sa xp i sa w7 op. sistemima i ista prica. Skinem onaj "android sdk tools" i sve po uputstvu i nece pa nece i odustao sam na kraju ????
Pozz, Srdjan
Pozz, Srdjan
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Ne znam dje bih postavio ovo pitanje, tice se foruma MobilniSvet.com i pregleda istog u Android internet pretrazivacima:
Zasto se jedino na ovom forumu text ne prilagodjava zoom-u stranice? Znate na sta mislim, text se pri zoom-iranju u browser-ima formatira tako da su bocne margine u okviru ekrana dok ovdje to nije slucaj vec moram da skorujem lijevo-desno da bih citao postove. Prilicno sam siguran da do sada nisam naisao na ovakav problem osim na ovoj stranici, jel' neko zna u cemu je stvar?
Zasto se jedino na ovom forumu text ne prilagodjava zoom-u stranice? Znate na sta mislim, text se pri zoom-iranju u browser-ima formatira tako da su bocne margine u okviru ekrana dok ovdje to nije slucaj vec moram da skorujem lijevo-desno da bih citao postove. Prilicno sam siguran da do sada nisam naisao na ovakav problem osim na ovoj stranici, jel' neko zna u cemu je stvar?
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Evil_Zo, to se zove text ReFlow, jedna stvar koja me je najvise nervirala kod androidovog browsera (a radilo je na mobilnom svetu tacka kom), hvala bogu na Miren Browseru, neverovatan je ! I cini mi se da ima da se podesi taj text reflow... Fala bogu pa ga vise nemam..
levca, ja sam se bogami isto namucio sa drajverima ali sam uspeo na kraju da sredim preko LapTop-a, ( lesa0208, opet ti hvala za pomoc oko drajvera...
) postavi pitanje u temi za tvoj telefon, neko ce ti sigurno pomoci... 

levca, ja sam se bogami isto namucio sa drajverima ali sam uspeo na kraju da sredim preko LapTop-a, ( lesa0208, opet ti hvala za pomoc oko drajvera...

Samo nek se rolaju....sarme.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Treba mi neki program preko kog mogu da pratim potrosnju interneta po aplikacijama, imama PhoneUsage ali on nema opcije po aplikacijam. Hocu da vidim koliko trosi skkype, google talk kad se chatuje i kad sam online a ne chatujem (radi u pozadini)
Evo naso sam neku, sad cu je probam a ako vi imate neku drugu slobodno recite
Traffic Counter Pro v1.5.6

- Cell (EDGE, 3G), Wifi counter
- SMS and Call counter
- App-traffic list (2.2+)
- Beautiful widgets (4x1, 1x1)
- Display All/Month/Week/Today
- Low energy usage
- Statistics and Graphs
- Backup to SD
Evo naso sam neku, sad cu je probam a ako vi imate neku drugu slobodno recite

Traffic Counter Pro v1.5.6

- Cell (EDGE, 3G), Wifi counter
- SMS and Call counter
- App-traffic list (2.2+)
- Beautiful widgets (4x1, 1x1)
- Display All/Month/Week/Today
- Low energy usage
- Statistics and Graphs
- Backup to SD
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
spasa, probaj ovaj program
3G Watchdog Pro v1.1.1
Requirements: Android
Overview: Pro version of 3G Watchdog mobile data counter / monitoring app

featuring:
* Advanced data usage prediction
* Billing rules (counts in blocks, ignores uploads)
* Usage history with graph & CSV export
* Usage by application (Android 2.2+)
* 5 widget styles
* Backup/restore
* Redesigned UI
* Account/SIM with auto switch
* Import settings & data from 3GW free (don't uninstall 3GW free before importing!)
* ... and more!
Recent changes:
* Better handling of SIM cards and Airplane mode.
* Widgets centered horizontally.
3G Watchdog Pro v1.1.1
Requirements: Android
Overview: Pro version of 3G Watchdog mobile data counter / monitoring app

featuring:
* Advanced data usage prediction
* Billing rules (counts in blocks, ignores uploads)
* Usage history with graph & CSV export
* Usage by application (Android 2.2+)
* 5 widget styles
* Backup/restore
* Redesigned UI
* Account/SIM with auto switch
* Import settings & data from 3GW free (don't uninstall 3GW free before importing!)
* ... and more!
Recent changes:
* Better handling of SIM cards and Airplane mode.
* Widgets centered horizontally.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL