WhatsApp ili Viber?

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: What's App ili Viber?

Post od janka_88 »

Bude manja rezolucija i preko Whatsapp-a. Vjerovatno je kompresuje i smanji da bi manje protoka išlo a i brže slalo. Mada opet nebi bilo loše da ubace opciju pa ko želi da može slati u punoj veličini. :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: What's App ili Viber?

Post od toda81 »

To je bez veze sto smanji sliku. Lepo kazes da bi bilo suoer da postoji mogucnost da se odabere da li hoces da se slika kompresuje ili da se salje u punoj rezoluciji
Note IV N9100 dual

PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Post od PedjaBL »

To jest al za koliko bi poslalo sliku od 5mb...pola sata

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Pola sata ako šaljes preko gprs konekcije. Ako imaš wlan ili 3G ne treba ti više od par minuta...

PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Post od PedjaBL »

Znam sta pr8cas...ali na telefonu neosjetis razliku u r3zoluciji...a ako treba nesto dobrog kvaliteta email majka I imas full kvalitet

nidzo80
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2009. 00:48
:: Honor 9

Post od nidzo80 »

Slažem se sa PedjaBL,
U tom i jeste poenta instant messengera da bude instant :) , a ne da komentarišeš sliku koja još nije stigla drugoj strani. Za sve ostalo email ili neki cloud storage ili file hosting.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ima i toga sto vas dvojica kazete, ali za mene nije slika ako ja ne mogu da je zumiram i da ostane cista. Jeste da za takva slanja sluzi email, ali nije lose za one koji losije barataju email-om da se sredi slanje slika u full velicini viberom i ostalim programcicima iste namene
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Postoji li način da se poruke sa Vibera nekako vrate kasnije na Viber posle nove instalacije aplikacije?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ako se odradi backup aplikacija preko titaniuma sve se vrati, bar je tako kod mene. Uvek pre ubacivanja novog rom-a odradim backup pomocu titsnium backupa i kada ubacim novi rom samo instaliram ponovo titanium backup i odradim restore i on mi vrati sve aplikacije sa podesavanjima i podacima koji su se nalazili u njima. Tako cuvam sve u color notes-u, a i drugim app koje koristim za pravljenje gluposti u "prirodi i drustvu"
Note IV N9100 dual

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ovako,kako bih mogao da prebacim sav chat to jest poruke sa whatsapp-a na drugi fon...da pojasnim...sa jednog telefona i jednog broja na drugi fon i na drugi broj ... da li je to uopste moguce?.....nesto sam probavao sada ali mi bas nestzo i ne ide nikako....
Huawei

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ne verujem da moze na drugi br, ali opet napominjem da mozes da probas da odradis backup What's App-a pomocu Titanium Backupa pa da folder TitaniumBackup sa tog tel gde si odradio backup kopiras na komp pa da ga posle prebacis na tel na koji hoces da imas sve te poruke i posle toga na tom drugom tel pokrenes app titanium backup i odradis restore What's App-a
Note IV N9100 dual

nidzo80
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2009. 00:48
:: Honor 9

Post od nidzo80 »

Probaj sljedeće takođe: uđi u chat settings u WhatsApp i uradi Backup all conversations.
Iskopiraj folder WhatsApp sa memorije telefona na drugi telefon pa pokušaj sa novim brojem da vratiš taj backup.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Uspeo sam nekako...sa htc fona i te sim, kartice sto je unutra u njemu,sam uspeo da prebacim na xperiu z i na novu sim karticu citav chat sa htc one s...tako sto sam,sa htc fona kopirao citav folder na komp...pa sa kompa prebacio na sony....pa sam onda deinstalirao whatsapp sa sonija...onda ga opüet instalirao...ukucao broj som kartice sto se nalazi u htc...ponudio mi restore podataka....i sve je bilo tu sto mi treba od chata sa whatsappa....e onda sam samo prepravio sim broj sto je u soniju...i to je to...jeste da sam izgubio chat sa sonija od prethodnih dana ali mi je zato bitnije sv sto je bilo na htc...uglavnom problem resen...hvala na pomoci...znam da ovo sada sto sam napisao deluje zbunjujuce...ali to je to :)
Huawei

bob
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Dec 2013. 14:58
:: htcone
:: nokia

Post od bob »

pozdrav svima drugari :) imam problem sa viberom dobio sam aktivacioni kod i poziv, ali kad svaki sl put udjem u aplikaciju ne mogu da aktiviram kod...pomagaj te molim vas :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

To se desilo i mom bratu pa smo obrisali viber, ponovo ga instalirali i dobije je novi kod. Sa tim starim kodom ne mozes da ga aktiviras
Note IV N9100 dual

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Da pitam cisto.informativno,da.li.je.neko.od vas uspeo whatsapp da instalira i pokrene na Tabletu???
Vidim ima nekih aplikacija,pa reko.aj.prvo da cujem od vas da li.je to uopste moguce ili.je neka fora???
Zahvaljujem!!!
Huawei

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

bata bogdan, za whatsapp mislim da treba da imaš vezan broj na koji se šalje kod za verifikaciju.
Dakle, bez toga neće da može.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Znam za to ,to se podrazumeva...vec ko sto napisah,na marketu ima par aplikacija koje kao.na neku foru whazsapp radi na tabletu npr kao i viber...bez sim kartice...to je bilo moje pitanje???
Huawei

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Samo Viber , ... bzvz instalirati dve skoro iste App , ionako svi imaju Viber . Imao sam i Tango, Viber i WhatsApp ... ostao samo Viber .
16 godina na forumu MOBILNISVET

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Je l' mi se čini ili je do skoro viber imao opciju video poziva, a sada više nema?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Odgovori