opet problem sa marketom,instalirao sam market enabler i sve je super funkcionisalo do danas!Opet nema u ponudi aplikacije koje se placaju,odjednom...????
ipak imam u ponudi,ali se malo imenilo.Ranije sam ima top free,top paid i just in,a sada samo top free i just in.Je l' zna neko zbog cega je to,ali nije lose ni ovako!?
Nemam pojma, verovatno "peglaju" nešto, nije loše uvek imati poslednju v. https://market.android.com/details?id=c ... .playerpro -"Current Version: 2.02"
Ima da se nadje pa što da ne. Ma meni je malo bilo smešno što si instal 2.00, pa 2.01, pa...
pozz
Ево да вам препоручим једну супер апликацију са маркета, у питању је Oovoo Video Chat Beta, потпуно је бесплатна и сад сам почела да је користим уместо Скајпа јер Скајп још нема видео позиве, подржава их само на Ајфону, а на Андроиду ништа. Зато сад уживам са Ооvoo, исти програм као Скајп, сад баш причам са другарицом, она на компу а ја на Самсунг Галаксију, и супер се видимо и чујемо, нема сецкања, обе користимо WIFI.
Moze li mala pomoc,treba mi sto vise programa da mi preporucite da instaliram sa kojima bih mogao pokrenuti teme koje sam poskidao,dojadio mi klasicni izgled pa hocu malo da menjam,poskidao teme kad ono cujem da za to trebaju neki programi preko kojih mogu pokrenuti teme,pa ko je u toku sa time neka predlozi neke proverene i dobre programe za pokretanje tema.
Da li moze neko da pomogne,imam problem sa marketom!Rootovan mi je telefon i instalirao sam market enabler i do skoro mi je besprekorno radio,ali sada cas imam u ponudi,a cas ne aplikacije koje se placaju!Na primer jutros sam imao,a vec sada nemam?Je l' moze neko da pomogne?
Instaliraj market access (bolji je od market enablera). Posle svakog restarta telefona ti se gubi pristup, ume i ovako da se zaglupi, samo pokreni ponovo aplikaciju i treba da ti prikazuje.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Mozda ne spada u najkorisnije ali igrica Angry Birds je defibitivno medju najpopularnijim.
Ne znam da li ste videli trailer na YT za Rio ali super je. Pravi uvod u igricu (a mozete je vec naci na netu i za nad van US)!
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=yo ... 7gIpfrQdAI
jel uspeo neko da pokrene asphalt6? i ako jeste neka mi posalje link na PP odakle da je skinem...ja sam skida razne fajlove ali me nijedan nije doveo do MENI-a u igrici vec me izbaci iz igre pri ucitavanju....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.