Ma nervira me to što imam nekoliko njih koji kad me ukebajuda sam online odmah krenu da gnjave sa porukama, pa ih blokiram, ali kad ih odblokiram ne stižu mi uopšte te poruke koje su slali dok su bili bokirani. Pa sam mislio da postoji negde možda opcija da se sakrijem
A na viberu je najveća glupost to što se ne može melodija promeniti, ili ta iritantna po defaultu što stoji ili sistemska za notifikacije...
Ја сам покушавао да инсталирам Viber на своју Sony Xperiu V, али нема шансе. Скинем апликацију, покренем инсталацију, унесем број телефона, стигне код, аутоматски се унесе и кад се апликација отвори, у року од 5-6 секунди се аутоматски гаси. Пробао сам 7-8 пута у року од неколико дана и увек иста прича. Деинсталирао сам, па сам поново инсталирао и опет је било безуспешно. Кад кликнем на иконицу, програм се отвори, али се кроз 5-6 секунди угаси.
Ja imam Viber na Xperia V,doduse davno sam ga instalirao i radi bez problema.Mozda ne bi bilo lose,ukoliko ti bas treba taj program da uradis reset softera pa onda ponovo da probas,ne znam sta drugo moze da bude.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Хмх, ресет софтвера нисам радио никад, јер не умем.
У принципу, телефон је ганц нов, није доживео многобројне измене буџења и слично, па ме баш чуди овај проблем.
Reset softvera-iz podesavanja imas opciju vrati sve na fabricko stanje,mada ako nisi mnogo nekih stvari instalirao nemoj ni da radis to,sta znam...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ma ne, samo kad deinstaliras aplikaciju idi preko nekog file explorera pa obrisi i folder od vibera. E tek tada sve ponovo instaliraj. Iz nekog razloga ti se zaglupio, nisam cuo da je jos neko imao takvih problema.
A da nije zbog rama?! Viber ume da pojede i oko 70-80mb kao od sale.
Не би требало да је због RAM-а јер чак и када су све остале апликације неактивне, дешава се исто. Ја сам инсталирао свега 2 апликације поред фабричких.
Pa onda jedino da pokusas da deinstaliras aplikaciju, pa iz npr. es file explorera obrises peske taj viber folder koji je ostao, izadjes, pa ponovo da skines sa play store-a viber, instaliras pa da pokusas da ga aktiviras. Ne znam zaista sta bi moglo toliko da ti se zaglupi pa da imas force close.
Reset softvera na fabriko stanje je jedino sto ti preostaje onda ukoliko bas ne mozes bez te aplikacije.
Pa eto pokušaj onda još i ovo što Sale kaže, stvarno nisam pametan šta može biti problem kod tebe.
Ali znaj da ti odoše sve aplikacije, kontakti itd. iz telefona. Vraćaš ga bukvalno u fabričko stanje i nema povratka.
S tim što se aplikacije i kontakti sinhronizuju odmah po prijavljivanju na google, što i nije tako loše .
Treba samo odraditi bekap poruka i podataka nekih aplikacija, ali za ostalo i nije tako veliki problem.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Koliko znam Lumia ne radi na Androidu nego na WM pa shodno tome bi u tom delu foruma i trebao da postavis pitanje.
E sad, da li ima razlike ili ne, kod Androida pravi poseban folder u galeriji i za Viber i za WhatsApp i tu smesta sve slike.
Eto, i ja sam dobio packe u ove sitne sate
Moja greska, jbg, desava se. Iz nekog razloga stalno me asocira na WM, valjda zbog onih fantasticnih HTC-ova koji su radili na WM. Ponekad mi nedostaje taj OS. Bio je zanimljiv.
Moze,imas u podesavanjima da namestis to ja mislim,kao i na viberu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.