Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ma ja sam nasao neku kao isto free verziju sa paid temom al ranije kada sam ga koristio pre nekih mozda 3 verzije radilo mi je super, samo mi ovaj sada najnoviji zeza, ne znam da li ima nekakve veze i koliko aplikacija imam instalirano u telefonu.

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

lesa0208, i kod mene isti slucaj sa go launcher-om... Koristio sam launcher pro pa sam hteo da promenim, i posle 1 dana koriscenja go launchera sam se vratio na pro.. :uhuh:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

wasssup, u je ja nisam mogao da izdrzim sat vremena :p ne generalno nesto su zeznuli sa ovim novim verzijama.

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Pa ja sam pomislio da je do mog telefona, pa sam se onda opsetio da l.pro radi kao podmazan i vratio se na njega :roll: A drug isto ima gt540,njemu super radi go l,ali je starija verzija.....
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Gdje se ova opcija nalazi: http://www.youtube.com/watch?v=XRaXL1L6 ... age#t=283s

Ili je to do mog roma sto se ne pojavljuje ?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

napalm death, Ako misliš na CRT animaciju za to moraš da imaš Gingerbread. Mada ni svi GB ROMovi nemaju tu funkciju, ali može da se ubaci naknadno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Da. Na animaciju mislim.

Imama 2.3.3.. mada mi nije bilo ovoga (po defaultu) ni sa 2.3.4. Nije bas neophodno samo eto, ako ima super.

Nego, gdje se to ukljucuje/nalazi ?

EDIT: Nasao sam ali iz nekog razloga ne radi.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

napalm death, da bi radilo treba da uključiš u Settings/ Display i tu uključi da se prikazuju "All animations", mada kod mene radi i samo sa "Some animaions"... Takođe, ako koristiš program kao što je Spare Parts u njemu podesi Animacije na Normal, nikako na Fast...:) Ako sve ovo imaš ovako podešeno, a tvoj ROM podržava ovu animaciju, trebalo bi da radi...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

U Spare Parts animacije stoje na normal.
Display/settings stoji all animations
U CyanogenMod-u stoje obe aktivacije ove animacije. I kada se pali i kada se gasi displej, ali nista. Nema animacija.

Mozda je bas do roma.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

kako da se ubaci ta animacija na tattoo? koristim nfinity gb 1.02 i da li moj rom podrzava takvu vrstu animacije?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bachika, to najbolje da proveriš sa Developerom ROM-a... On najbolje zna da li ga njegov ROM podržava...:)

napalm death, jesi li gledao na forumu odakle si skinuo taj ROM... Da li ostalima radi?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Pa nisam.. nije bas toliko aktivan forum. Barem ne one teme koje sam posjecivao/gdje bi mogao postaviti pitanje.

Inac rom ima jos jedan problem.. to jeste, rom je rootan ali ne funkconise root. Ne prepoznavaju ga aplikacije i ako ima super user (pokusao sam i sa drugim super u.). Tako da vjerujem da je do njegove bugovistosti.

Nije mi to toliko potrebno. Sjetio se i te funkcioje pa reko da pitam kakao se aktivira. Inace mi je za sada ovaj rom sasvim ok pa ga ne bih mjenjao samo radi CRT dodatka.

Hvala svakakao na savjetima.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

hah, ninolina nisam ni morao da pitam developera jer je juce izbacio novu verziju roma 1.03 gde je ukljucen crt, ali vidim da se ljudi zale jer tattoo nema gpu pa animacija bas ne tece kako bi trebalo. Ostaje da sutra apdejtujem rom pa cu videti!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

MyPhoneExplorer v1.8.1

Requirements: Android and WinXP+
Overview: MyPhoneExplorer is a powerful phone management software for your Desktop PC.

Slika Slika

- sync your phone with Outlook, Thunderbird, Sunbird, Lotus Notes, Tobit David, Wind0ws Contacts, Wind0ws Calendar,...
- manage your SMS, Calllists, Apps, Files...
Connection via WiFi,USB-Cable or Bluetooth.
This is the client which is needed for phone, you'll need also the desktop-software which can be downloaded at http://www.fjsoft.at.

Recent changes:
- critical bug in calendar management fixed

Content rating: Low Maturity

Latest version: 1.0.10 (for all Android versions)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Znam da je bilo govora o ovome ali .. koji je u praksi naj bolji java emulator.. ?

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

[root] Chainfire3D

Requirements:!! Android 2.1 and newer, NOT for Honeycomb !!

Overview: Chainfire3D is an intermediary OpenGL driver. What does that mean? It means that Chainfire3D sits between your apps and the graphics drivers, and can intercept and/or change commands between the two. It has some built-in functions, and can be further extended with plugins to provide extra functionality.

!! Chainfire3D is for 1ghz+ devices only !!

!! ROOT is required for this program, as well as a writable /system partition. S-OFF is also required on HTC devices !!

Features include reducing texture size and quality to reduce memory use and potentially increase game performance, as well as increasing memory use potentially increase performance.

Be sure to check the thread on XDA for available plugins !
( http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1087427 )

Ako imate Qualcomm/PowerVR/nVidia cip i zbog toga ne mozete da pokrenete neku igru ili program jer je napravjlena za neki drugi cip, ovim cete moci :lol:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Za one koji koriste GO Launcher (EX), problem se javlja prilikom najnovijeg update-a aplikacije, tako da ne bi trebalo uraditi update dok GoDev tim ne resi stvar.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Green, ma gotovo sada vratio sam se na launcher pro :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

lesa0208, bas pre neki dan nabacih GO, onako iz dosade (prethodno koristio samo Zeam), nakacim se na net dan posle, krene update i slucajno procitam silne komentare korisnika da posle update-a zesce pobrljavi. Naravno, odmah prekinem proces.
Ostavicu ga neko vreme, ima lepih tema sa zanimljivim ikonicama i wallpapers-ima... :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Green pa zbog tih tema i ikonica sam ja hteo da ga koristim, mada sam izvalio foru da novi launcher pro moze da koristi teme koje su za adw launcher pa mi je i to super. Ali go launcher mi je dosta bolji ima vise opcija :D

Odgovori