Najbolje SMS aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Najbolje SMS aplikacije
Na QK imaš znak pored teksta poruke (štiklirano kad je dostavljena poruka), uz to ti se pojavi poruka (message delivered na 2 sekunde), možeš da staviš i vubraciju ako želiš.
Laki meni je bitno samo da nemam nikakvu zvučnu signalizaciju tokom te delivery poruke ili pak ako ima samo da ne bude isti zvuk kao dolazna poruka. Jer me to nervira i tako je kod fabričke aplikacije..
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kolega,textra takodje to nema,isprobaj 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ja i dalje koristim (sa velikim zadovoljstvom) Chomp SMS. Sa novim verzijama je sve bolji.
6.34 uvodi novinu "pin to top" - da se određene konverzacije uvek drže na vrhu liste konverzacija.
6.34 uvodi novinu "pin to top" - da se određene konverzacije uvek drže na vrhu liste konverzacija.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- El Laki
- Prijatelj foruma
@acamatic nema, nema nikakvog zvuka. Samo vibracija ali je ona opciona. Ali imaš, da kažem te vizuelne znake dostave
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Baš sam od juče probavao razne sms app, i nekako mi je najjednostavnija mesindzer novi. Nekako mi je skroz ok, nije saren, pregledno ....gledao sam da je što jednostavno je sve...
Naravno i qksms je ok i još mnogo njih poput chomp, textra itd...
Stvar ličnog izbora
Naravno i qksms je ok i još mnogo njih poput chomp, textra itd...
Stvar ličnog izbora

Huawei
Samo još nešto aplikacija QK i ovu Textru koju mi preporučujete, jel se skida preko marketa ili google? Isprobaću ove dve pa koja mi više leži ta ostaje.. 

Re: Одг: Najbolje SMS aplikacije
E ovako isprobavam Textru i za sada sam prezadovoljan. Mnogo mi je bolja nego fabrička, veća podešavanja mogu da se primene. Za sada mi se sviđa što ne troši karaktera sa slovima "š, đ,č". Nema više zvučne signalizacije tokom delivery poruke, što mi je i bilo bitno. Samo sam hteo da pitam jel postoji mogućnost da delivery bude vizuelan na roletni kao obaveštenje, a ne samo kao u poruke da bude dva puta štiklirano?
Meni je textra primarna zato što jedina odrađuje 'strip unicode' kako treba (šišanje karaktera). Plus je jako brza i prijatna za oko zbog svih onih podešavanja boja bla bla.
Imam jedno pitanje za korisnike Textre,da li vama se pojavljuje obavestenje na ikonici aplikacije na pocetnom ekranu da imate neku neprocitanu poruku.Kao kod npr propustenog poziva stoji broj neki na ikonici.Gledam ima takvo podesavanje unutar aplikacije i to sam stiklirao ali se nista ne desava.Da razjasnim,najnormalnije vidim u roletni obavestenje,vidim i kada stigne poruka u vidu oblacica,al pitam samo da li moze da se pojavi kao brojka na ikonici aplikacije?
- El Laki
- Prijatelj foruma
@acamatic možeš to da središ preko Nova Launchera, ako ne radi u app.
Na fabrickom sam launceru za sada,a ovo sam pitao jer znam da je tako bilo na fabrickoj aplikaciji.. 

Ja stvarno nisam našao to podešavanje u textra aplikaciji, gde se to nalazi? Na nova launcheru ima onaj plugin preko kojeg se može namestiti.
Kod mene normalno prikazuje obavestenje i na ikonici. Settings/badge app icon treba da bude stiklirano.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Slazem se, ovaj program je savrsen, u poslednjih pola godine su ubacili sve sto mi je trebalo, a nije bilo.m@c|-|oR napisao:Ja i dalje koristim (sa velikim zadovoljstvom) Chomp SMS. Sa novim verzijama je sve bolji.
Mislim da u buducnosti mogu jedino neke gluposti da ubace jer nista vise pametno se ne moze ubaciti, mada spreman sam na iznenadjenja.
Android 12
Jel može neko od korisnika Textre da mi kaže kako mogu videti vreme od primljene poruke, bio bih mu veoma zahvalan.. Ispod moje poruke stoji da li je isporučena i vreme slanja, ali ispod poruke pošiljaoca ne stoji ništa..
Otvoris konverzaciju i samo prevuces prstom u levo, i izacice ti sa strane vreme.
Radi kolega, hvala na brzom odgovoru.. 

Nema na cemu, kolega.