Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
napalm death, probaj sledece. Skini terminal emulator sa marketa ako nemas. Ugasi data protok (ne samo background protok nego i data, preimenuj apn ako treba). Flesuj taj stari gapps paket iz recovery-a. Kad ponovo podignes sistem NEMOJ da palis data. Udji u terminal emulator i otkucaj (bez znakova navoda):
1. "su" (trazice ti root dozvolu, idi na allow)
2. "pm disable com.android.vending.updater" (gasis apdejter, treba da ispise posle ove komande nesto tipa "new status: disabled", ne znam sta bese tacno)
Meni je resilo problem, nemam vise ovaj budjavi najnoviji market. Sem toga ne znam drugu opciju.
Pozdrav
1. "su" (trazice ti root dozvolu, idi na allow)
2. "pm disable com.android.vending.updater" (gasis apdejter, treba da ispise posle ove komande nesto tipa "new status: disabled", ne znam sta bese tacno)
Meni je resilo problem, nemam vise ovaj budjavi najnoviji market. Sem toga ne znam drugu opciju.
Pozdrav
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
napalm death, mozda ti je ovako lakse skini titanijum backap pa onda odi i nadji market updater i frizuj ga (zaledi) a onda idi uapplikacije i u market app i clear data aplikacije i uninstal update i onda idi u market i bice onaj stari i novi se nece vracati jbg ovo je na brzinu ...pozzz..
>> N7100 <<
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
napalm death, probaj ovu aplikaciju... http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1240344
100% radi i jako, jako je prosto...
Meni je sredila Market i na Tattoou i na ARC S...
100% radi i jako, jako je prosto...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- napalm death
- Mobil manijak
antec, Ne radi. Kada sam instalirao stari gapps pa odradio to sto si mi rekao,, market se opet pojavio, novi. Kada sam flesao telefon a zatim i gapps ..telefon isao u loop. Samo se restartovao u krug.
Onda sam ugasio net, instalirao stari market i pokusao da ga pokrenem ali bez neta. vidim odmah daj e u pitanju stari market bez ulaska. Odradim sto si m irkeao i nakon paljenja neta opet novi market.
Demian, Sa free verziom nece pa kada probam onu sto se placa, javim.
Ninolina, Nece n ito. Kinknem na stari, restartujem fon i opet novi market. Kliknem na novi i.. nakon restarta novi.
Da li treba nesto dodatno instalirati ili samo tu old mapret aplikaciju?
Onda sam ugasio net, instalirao stari market i pokusao da ga pokrenem ali bez neta. vidim odmah daj e u pitanju stari market bez ulaska. Odradim sto si m irkeao i nakon paljenja neta opet novi market.
Demian, Sa free verziom nece pa kada probam onu sto se placa, javim.
Ninolina, Nece n ito. Kinknem na stari, restartujem fon i opet novi market. Kliknem na novi i.. nakon restarta novi.
Da li treba nesto dodatno instalirati ili samo tu old mapret aplikaciju?
Kill slobodno, trebalo bi da sacuva. Mozes i da proveris ako pokrenes skriptu ponovo i izaberes opciju 1, to mu neki status dodje. Korisna stvarcica je sto za svaku skriptu koju pokrenes on napravi kopiju iste u sdcard/v6supercharger pa mozes lako da je ubacis u favorites listu, a posle toga i napravis widget za nju. Tako lakse mozes da upravljas memorijom. Ja sam napravio za ono flush engine pa kad osetim da je telefon usporio cepnem mu to i radi ko lud
.

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Dream Weaver, izvol'te
Stock ROMs: After running the script, have Script Manager load the newly created /data/99SuperCharger.sh on boot
In the "Config" settings, be sure that "Browse as Root" is enabled.
Press the menu key and then Browser. Navigate up to the root, then click on the "data" folder.
Click on 99SuperCharger.sh and select "Script" from the "Open As" menu.
In the properties dialogue box, check "Run as root" and "Run at boot" and "Save".
And that's it!
Script Manager will load your most recent settings on boot!
If you run the script later and with different settings, you don't have to reconfigure anything.
Script Manager will just load the new /data/99SuperCharger.sh on boot automagically
Custom ROMs If you have a custom rom that loads /system/etc/init.d boot scripts,
You DON'T need to use Script Manager to load a boot script. It will all be automatic!
Also, if you can run boot scripts from the /system/etc/init.d folder, there are other options.
For example you can use an app like Terminal Emulator to run the script.
If your ROM has the option, DISABLE "Lock Home In Memory"
Ne znam da li imas stock ili custom rom. Disable lock in memory ti treba ako hoces da ukljucis ono "bullet proof " launcher i "hard to kill" launcher, i to bi trebalo da ukljucis ako ti se stalno resetuje pocetni ekran zbog manjka memorije. Sumjam da je to slucaj kod tebe na tabu, ipak je dosta mocan uredjaj. Drugim recima, mozes i bez toga.
Valjda ce jos neko da proba
.

Stock ROMs: After running the script, have Script Manager load the newly created /data/99SuperCharger.sh on boot
In the "Config" settings, be sure that "Browse as Root" is enabled.
Press the menu key and then Browser. Navigate up to the root, then click on the "data" folder.
Click on 99SuperCharger.sh and select "Script" from the "Open As" menu.
In the properties dialogue box, check "Run as root" and "Run at boot" and "Save".
And that's it!
Script Manager will load your most recent settings on boot!
If you run the script later and with different settings, you don't have to reconfigure anything.
Script Manager will just load the new /data/99SuperCharger.sh on boot automagically

Custom ROMs If you have a custom rom that loads /system/etc/init.d boot scripts,
You DON'T need to use Script Manager to load a boot script. It will all be automatic!
Also, if you can run boot scripts from the /system/etc/init.d folder, there are other options.
For example you can use an app like Terminal Emulator to run the script.
If your ROM has the option, DISABLE "Lock Home In Memory"
Ne znam da li imas stock ili custom rom. Disable lock in memory ti treba ako hoces da ukljucis ono "bullet proof " launcher i "hard to kill" launcher, i to bi trebalo da ukljucis ako ti se stalno resetuje pocetni ekran zbog manjka memorije. Sumjam da je to slucaj kod tebe na tabu, ipak je dosta mocan uredjaj. Drugim recima, mozes i bez toga.
Valjda ce jos neko da proba

to sa resetom ekrana se desavam i meni na S2 kada je homescreen pun vidzeta, takodje sam video i na transformeru istu stvar, sto znaci da nije do uredjaja vec do OS-aantec napisao:Disable lock in memory ti treba ako hoces da ukljucis ono "bullet proof " launcher i "hard to kill" launcher, i to bi trebalo da ukljucis ako ti se stalno resetuje pocetni ekran zbog manjka memorije. Sumjam da je to slucaj kod tebe na tabu, ipak je dosta mocan uredjaj. Drugim recima, mozes i bez toga.
Valjda ce jos neko da proba.

mada to se retko desava, ali ume da nervira

EDIT:
meni je ovo nejasno, kako da probam?
koristim custom rom,i sta sada da radim da bi sredio to?
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim... Koristi opciju Izmeni..
Juce videh da je neko spomenuo neki programcic/widget za zakljucavanje ekrana, isprobah nekoliko najpopularnijih sa marketa, ali ni jedan ne zakljuca ekran onako kako se to obavlja preko "power" tastera. Ima li neko da zna program koji bas TAKO zakljucava? Znaci ne da se pojavi lockscreen pa da onda posle nekoliko sekundi ide "old tv" animacija, vec da se ekran odmah ugasi.
Hvala unapred
Hvala unapred

nemanjale, procitaj sve sto sam postavio i sve sto je Dream Weaver pitao odavde klik (nema puno). U prvom postu imas link ka xda i dzinovsku temu sa komentarima, da ne bude da ja nesto izmisljam toplu vodu
.
Green, postoji program "Screen off and lock" za koji mozes da izbacis ikonicu na desktop i radi ok. Onda imas widget koji se na marketu zove "Screen off trial" i koji se placa (glupost nevidjena ). I na kraju imas program "Elixir 2" koji sluzi za pravljenje widgeta (bukvalno mozes da napravis widget za sta hoces sa njim, nesto slicno kao Widgetsoid) za koji moras da instaliras admin add-on (sve je besplatno) nakon cega konacno mozes da postavis lock widget
. Nadam se da sam pomogao.
Pozdrav

Green, postoji program "Screen off and lock" za koji mozes da izbacis ikonicu na desktop i radi ok. Onda imas widget koji se na marketu zove "Screen off trial" i koji se placa (glupost nevidjena ). I na kraju imas program "Elixir 2" koji sluzi za pravljenje widgeta (bukvalno mozes da napravis widget za sta hoces sa njim, nesto slicno kao Widgetsoid) za koji moras da instaliras admin add-on (sve je besplatno) nakon cega konacno mozes da postavis lock widget

Pozdrav