Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Ja sam ga trazio pod drugacijim nazivom pa ga zato nisam nasao na marketu
Ali je fora sto ne mogu da ga instliram sa marketa jer kaze da nije kompatibilan sa mojim Desire... Oh well, ionako mi verovatno ne bi radio jer nemam 2.3 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ljudi da li ima neka aplikacija koja ce mi omoguciti da pratim svoj telefon koji cu pozajmiti jednoj osobi radi navigacije?Znaci tipa on ce da aktivira google maps,a ja da pratim sa kompa latitude,to jest prijatelje?Da li je to moguce i koji program mi treba za racunar,jer je u telefonu sve podeseno?Hvala.
Pozdrav, postao sam vlasnik Android telefona, tacnije Galaxy S+ i to mi je prvi android, mogu reci da je STRAVA
Poslije par sedmica istraživanja ovog OS-a, naisao sam na par problema, pa neznam jel se to kome desavalo i ima li rjesenja tomu.
Kao prvo, instalirao sam GO locker, pravo mi se svidja, ali mi se povremeno desi da moram prvo otkljucat defaultni locker, pa onda GO locker...
Drugo, posto mi je primarni vid komunikacije SMS, instalirao sam GO sms pro, ali ne prikaze sve slike kontakata, iako sam ranije uz kontakt dodao i sliku...
Pa sam onda instalirao Handcent sms, on prikaze sve bez problema, ali mu ne radi reminder za propustene poruke, dok kod GO sms radi. Hm... Pa mi je malo konfuzno koristit jedan i drugi. Zna li neko kako tome doskocit?
Negdje sam citao da nema potrebe koristit task killer, ali cesto mi ostane 30-40 mb slobodno, i u pozadini mi rade nepotrebni procesi kao sto su neke igre i neki widgeti iako sam ih iskljucio.
Hvala unaprijed!!

Poslije par sedmica istraživanja ovog OS-a, naisao sam na par problema, pa neznam jel se to kome desavalo i ima li rjesenja tomu.
Kao prvo, instalirao sam GO locker, pravo mi se svidja, ali mi se povremeno desi da moram prvo otkljucat defaultni locker, pa onda GO locker...

Drugo, posto mi je primarni vid komunikacije SMS, instalirao sam GO sms pro, ali ne prikaze sve slike kontakata, iako sam ranije uz kontakt dodao i sliku...

Negdje sam citao da nema potrebe koristit task killer, ali cesto mi ostane 30-40 mb slobodno, i u pozadini mi rade nepotrebni procesi kao sto su neke igre i neki widgeti iako sam ih iskljucio.
Hvala unaprijed!!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
U potrazi sam za nekom aplikacijom za vremensku prognozu, koja ažurira podatke kao RHMZ Srbija tj. neka aplikacija koja prikazuje tačnu vremnski prognozu?!
Pogledajte odstupanja npr. za četvrtak:
Samsung AccuWather, lokacija Beograd:

RHMZ Srbija:

3D Digital Weather Clock vidim isto se ne slažu podaci
Pogledajte odstupanja npr. za četvrtak:
Samsung AccuWather, lokacija Beograd:

RHMZ Srbija:

3D Digital Weather Clock vidim isto se ne slažu podaci

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
talnay, Ако имаш ГО ланчер не треба ти таск килер јер га већ имаш у том програму. ГО Локер мени ради супер, имаш доста других програма тог типа па испробај ако ти овај не ради.
СМС, прочачакај подешавања, нисам чуо да се неко жали, ја немам слике у контактима али генерално обавештења раде на оба, погледај да ти није искључена та опција у Хендценту.
СМС, прочачакај подешавања, нисам чуо да се неко жали, ја немам слике у контактима али генерално обавештења раде на оба, погледај да ти није искључена та опција у Хендценту.
hmmmDream Weaver napisao:Preporučujem ti IGO program za navigaciju
a kako da nadjem odgovarajucu aplikaciju (igo) za moj model?
razumeo sam da to zavisi od rezolucije ekrana i jos ponecega?
u google ukucam 'desire s igo navigation app software' u raznim kombinacijama, ali ne dobijam lokaciju programa?
gde gresim?
xe-xe