Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

MiLocker ne radi lepo na sgs2, pristisnite veliki taster, pojavi se displej za otkljucavanje, pritisnite ponovo veliki taster i otključava ekran bez povlačenja katanca :x

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ja sam ga trazio pod drugacijim nazivom pa ga zato nisam nasao na marketu :) Ali je fora sto ne mogu da ga instliram sa marketa jer kaze da nije kompatibilan sa mojim Desire... Oh well, ionako mi verovatno ne bi radio jer nemam 2.3 :D
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Па зато и пише да није компатибилан :D
А баш штета, одлично изгледа...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Izasao GTA III za Android ja sam ga skinuo i radi lepo na sgs2 nemam nikakvih problema, i onako prijatno me je iznendaio :D

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi da li ima neka aplikacija koja ce mi omoguciti da pratim svoj telefon koji cu pozajmiti jednoj osobi radi navigacije?Znaci tipa on ce da aktivira google maps,a ja da pratim sa kompa latitude,to jest prijatelje?Da li je to moguce i koji program mi treba za racunar,jer je u telefonu sve podeseno?Hvala.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Sto se smarate sa tim glupim locerima, skinite MagicLocker i uzivajte, ima 64 dz teme za njega na marketu.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Jorda, svaka cast druze, odlican locker, najbolji od svih koje sam probao do sada, i teme su odlicne.

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

Само још да омогуће да се теме пребацују на SD...скинуо би их пола, али шипак :P

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Eh, ko da su velike pa moraju na SD... a i neces koristiti toliko, ja sam skinuo 4 i to mi je mnogo, koristim samo sense 3 pro. Ying yang je isto mnogo jaka kao i metal wave koji je malo zahtevniji.

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

И то што кажеш...нисам ни видио колико су "тешке" а и већ сам сузио избор на 3-4 :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Dobar je MagicLocker :wink:
Note IV N9100 dual

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Jel mogu da znam zašto je post obrisan, nisam postavio pirateriju ni ništa slično? Ne vidim šta je loše da neko zna da može da skine paid aplikacije za dž.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

telep, cenzura brate, cenzura, nema za****ncije 8)
Nisi platio autorska prava na mogucnost da neko sazna da moze skinuti paid aplikacije za dzabanu... :D

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Jel postoji neka aplikacija da ukljucuje i iskljucuje led svetlo (blic) u kratkim intervalima da lici na stroboskop? To sam sad video na tv-u u nekoj seriji i svidelo mi se al nisam pravu nasao na marketu zato sto trepce ekran.. meni treba za blic

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

Pozdrav, postao sam vlasnik Android telefona, tacnije Galaxy S+ i to mi je prvi android, mogu reci da je STRAVA :D

Poslije par sedmica istraživanja ovog OS-a, naisao sam na par problema, pa neznam jel se to kome desavalo i ima li rjesenja tomu.

Kao prvo, instalirao sam GO locker, pravo mi se svidja, ali mi se povremeno desi da moram prvo otkljucat defaultni locker, pa onda GO locker... :dry:

Drugo, posto mi je primarni vid komunikacije SMS, instalirao sam GO sms pro, ali ne prikaze sve slike kontakata, iako sam ranije uz kontakt dodao i sliku... :( Pa sam onda instalirao Handcent sms, on prikaze sve bez problema, ali mu ne radi reminder za propustene poruke, dok kod GO sms radi. Hm... Pa mi je malo konfuzno koristit jedan i drugi. Zna li neko kako tome doskocit?

Negdje sam citao da nema potrebe koristit task killer, ali cesto mi ostane 30-40 mb slobodno, i u pozadini mi rade nepotrebni procesi kao sto su neke igre i neki widgeti iako sam ih iskljucio.

Hvala unaprijed!!

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 20:29
:: Xperia T
:: K800i

Post od primus »

koji program za navigaciju preporucujete za DesireS?
a mape?
hvala!

potreban mi je da bih se lakse snalazio u nepoznatom i manje poznatom mestu
xe-xe

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Preporučujem ti IGO program za navigaciju :wink:
and justice for all...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

U potrazi sam za nekom aplikacijom za vremensku prognozu, koja ažurira podatke kao RHMZ Srbija tj. neka aplikacija koja prikazuje tačnu vremnski prognozu?!
Pogledajte odstupanja npr. za četvrtak:
Samsung AccuWather, lokacija Beograd:
Slika

RHMZ Srbija:
Slika

3D Digital Weather Clock vidim isto se ne slažu podaci :x

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

talnay, Ако имаш ГО ланчер не треба ти таск килер јер га већ имаш у том програму. ГО Локер мени ради супер, имаш доста других програма тог типа па испробај ако ти овај не ради.
СМС, прочачакај подешавања, нисам чуо да се неко жали, ја немам слике у контактима али генерално обавештења раде на оба, погледај да ти није искључена та опција у Хендценту.

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 20:29
:: Xperia T
:: K800i

Post od primus »

Dream Weaver napisao:Preporučujem ti IGO program za navigaciju :wink:
hmmm
a kako da nadjem odgovarajucu aplikaciju (igo) za moj model?
razumeo sam da to zavisi od rezolucije ekrana i jos ponecega?
u google ukucam 'desire s igo navigation app software' u raznim kombinacijama, ali ne dobijam lokaciju programa?
gde gresim?
xe-xe

Odgovori