WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: What's App ili Viber?
Azimuth, bitno je da ima fora kako to moze da se odradi pa ako neko hoce moze da proba 

Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: What's App ili Viber?
E ovo je vec lepa vest, konacno imamo malo diskrecije u celoj ovoj pricivla-do napisao:http://blog.gsmarena.com/whatsapp-for-a ... -settings/

- Azimuth
- Moderator
Ajd da se dopunim i nadovezem na ovu kupoprodaju.
Citam jutros, kazu da je alternativa WhatsApp-u neki Telegram (ikonica je plavi krug sa belom strelicom okrenutom gore desno) i Surespot (ikonica je kao znak za jednosmernu ulicu ali je krug crn a ona vodoravno linija plava). Ovaj drugi podseca na BBM, na tom principu radi.Evo sta pisu za oba na jednom nasem sajtu.
"Na Telegram aplikaciju sam naleteo pre nekih mesec dana jer sam video da ju je moguće koristiti i kroz Linux terminal
Nakon toga sam instalirao istu i na Android telefon i mogu vam reći da dosta podseća na WhatsApp aplikaciju. Pored toga što liči na WhatsApp, Telegram je daleko sigurnija aplikacija jer ima enkripciju slanja i primanja poruka na oba kraja, kao i što ima mogućnost da uništava poruke tako da niko ne mora da zna sa kim i šta pričate. Telegram je ultra brz, ima neograničen prostor u cloud-u, omogućava transfer podataka (pa i video zapis) do jednog gigabajta po veličini i podržava grupe i do 200 učesnika. Takođe ga je moguće instalirati na više uređaja odjednom, uključujući i računar. Nema reklame i ne košta ništa, baš kao i WhatsApp.
Ako ne verujete (kao ja) Facebooku i želite da nađete alternativu WhatsApp aplikaciji, a pri tom želite da budete sigurni, probajte Telegram. Jedina opcija koja trenutno može nedostajati je slanje glasovnih poruka.
Surespot je još jedan odličan siguran instant messenger koji ima mogućnost slanja glasovnih poruka i sigurnu enkripciju sa obe strane. Najbolje od svega je što se i glasovne poruke enkriptuju u Serspot aplikaciji. Surespot vam daje mogućnost da obrišete sadržaj sa prijateljevog telefona. Na primer, ako ste poslali kompromitujuću fotografiju, ali ne želite da je prijatelj preuzme, jednostavno je zaključate. Ako je otključate, tek onda će prijatelj moći da je preuzme i pošalje dalje. Takođe možete i da obrišete poruke sa prijateljevog telefona. Surespot takođe nudi mogućnost imanja više profila koje možete da koristite za različite potrebe. Za razliku od Telegrama, koji takođe koristi korisnički broj telefona za identifikaciju naloga, Surespot ne zahteva broj telefona niti email adresu. Besplatan je i nema reklama."
Citam jutros, kazu da je alternativa WhatsApp-u neki Telegram (ikonica je plavi krug sa belom strelicom okrenutom gore desno) i Surespot (ikonica je kao znak za jednosmernu ulicu ali je krug crn a ona vodoravno linija plava). Ovaj drugi podseca na BBM, na tom principu radi.Evo sta pisu za oba na jednom nasem sajtu.
"Na Telegram aplikaciju sam naleteo pre nekih mesec dana jer sam video da ju je moguće koristiti i kroz Linux terminal

Ako ne verujete (kao ja) Facebooku i želite da nađete alternativu WhatsApp aplikaciji, a pri tom želite da budete sigurni, probajte Telegram. Jedina opcija koja trenutno može nedostajati je slanje glasovnih poruka.
Surespot je još jedan odličan siguran instant messenger koji ima mogućnost slanja glasovnih poruka i sigurnu enkripciju sa obe strane. Najbolje od svega je što se i glasovne poruke enkriptuju u Serspot aplikaciji. Surespot vam daje mogućnost da obrišete sadržaj sa prijateljevog telefona. Na primer, ako ste poslali kompromitujuću fotografiju, ali ne želite da je prijatelj preuzme, jednostavno je zaključate. Ako je otključate, tek onda će prijatelj moći da je preuzme i pošalje dalje. Takođe možete i da obrišete poruke sa prijateljevog telefona. Surespot takođe nudi mogućnost imanja više profila koje možete da koristite za različite potrebe. Za razliku od Telegrama, koji takođe koristi korisnički broj telefona za identifikaciju naloga, Surespot ne zahteva broj telefona niti email adresu. Besplatan je i nema reklama."
Telegram preslikani Whatsapp ali vidim po komentarima na Google playu da mnogi prelaze na njega nakon ove kupovine WA od strane FB
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ako ne bude mrzelo ljude da prelaze. Već koriste jednu stvar. Kod mene retko koriste whatsapp, da ne kažem niko, svi su mahom na viberu koji me pomalo nervira sa svim onim silnim stikerima. U početku dok je bio jednostavan viber mi se sviđao. I dalje najviše šaljem iPoruke koje su besplatne za iPhone korisnike, ko nema viber. Skinuću Telegram Messenger da probam, ako ne budem jedini na njemu 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
I u mom okruženju apsolutno svi imaju Viber a WhatsApp tu i tamo , ja sam WhatsApp deinstalirao .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Me too 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Kod mene podjednako imaju i jedan i drugi broj, više je pitanje ukusa šta ko više koristi a meni lično se više sviđa Whatsapp.
Instalirao Telegram ali apsolutno niko iz imenika ga nema. 

- Baraba
I ja izbrisah WhatsApp upravo. Kod mene niko nije imao u imeniku Telegram Messenger, ali sam ih pozvao svkoro sve iz app. U sms poruci ukratko otkucao citat iz gornjeg Azimuth, odgovora i ostavio njihov link za DL. Za par minuta mi se javilo par ljudi. Sve radi ok, ultra brzo, besplatan, ima lepih opcija, mogu da se blokiraju korisnici, menja zvono za poruku... Jednostavan i pregledan što je najvažnije. Videćemo da li će zaživeti.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Whatsapp sam eliminisao odavno...Sad koristim viber i hangouts
preporucujem BBM, alias blackberry messenger, ko hoce neka proba ima za ios i android
- Baraba
Ima i traljavo radi. Ne znam ni sto su izbacili.
- Azimuth
- Moderator
Ja bogme koristim podjednako WhatsApp, Viber i Hangout. Iskreno, zabole me u čijem je vlasništvu sve dok radi kako treba i dok je, za mene, besplatno.
Ako baš useru motku pa integrišu u FB, ili šta već narade, tada ću ozbiljnije početi da vrbujem ljude za nešto od ovih novih messengera ili na BBM.
Ako baš useru motku pa integrišu u FB, ili šta već narade, tada ću ozbiljnije početi da vrbujem ljude za nešto od ovih novih messengera ili na BBM.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Najvise koristim whatsapp ,viber onako...mada sto Azimuth kaze,ako zaseru whatsapp sa fb...sigurno cu naci drugo resenje...a hvala bogu ima dosta app koje su slicne whatsapu...Mislim da stvarno ako integrisu whatsapp sa fb...dosta ce njih odustati ...trazice se alternativa neka sigurno...
Huawei
Wocap je down u celom svetu
poceli su nesto da muljaju vec 

12 godina na forumu!
- bata bogdan
- Banned
Evo vec nesto kenjaju za whatsapp...bar ovde u nemackoj,vec nekih sat vremena uooste ne radi whatsapp...izgleda da ce whatsapp na deleeteee:-):-):-)
Huawei
Več vidim welcome screen u sledećem ažuriranju wa. Biće connect with facebook (log in with facebook) to chat with your facebook friends.
- bata bogdan
- Banned
Koja je najbolja alternativa umesto whatsappa...sta mi preporucejete? Viber imam vec...
Huawei
Ne radi ni alternativni Telegram 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Hangouts, na primer.
Malo ranije je ovde pomenut Telegram. Ja ga ne koristim i ne znam nikoga ko ga koristi, ali sam siguran da će mu popularnost skočiti nakon ovih vesti sa WA.
Malo ranije je ovde pomenut Telegram. Ja ga ne koristim i ne znam nikoga ko ga koristi, ali sam siguran da će mu popularnost skočiti nakon ovih vesti sa WA.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica