Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
@bojanra: ja bih izbegao da stavljam WEP zastitu jer moze da se razbije. probao. obzirom da imam jedan problematicni laptop sa istim simptopima, sve sam resio tako sto sam otvorio zastitu (bez lozinke) ali sam upisao sve MAC adrese koje mogu da koriste moj wireless, i to radi perfektno i ne moze se hakovati.
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
@Beli Mag: i to je dobra fora sa upisivanjem adresa ali živim u zgradi gde je prosečna starost življa oko 80 god
tako da sam zaštićen, neće mi valjda niko od njih fosila pokušati sa razbijanjem šifre
Pozdrav brate!

Pozdrav brate!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Da li postoji neki program koji omogucava da se posebno postavi melodija za sms, posebno za email, posebno za pozive?
Note IV N9100 dual
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Eh toda81,toda81.Zemljak.
Što se app tiče pitaj slobodno na PP.
To što sada tražiš zove se Ringo Pro iliti Ringo+ Ringtones & Text Tones.

To što sada tražiš zove se Ringo Pro iliti Ringo+ Ringtones & Text Tones.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Video Caller Id(free).Omogucuje da kada vam zvoni teefon,to bude kroz aktiviranje zeljenog videa.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Samsung Galaxy S3 I9300
može li program tasker da uključuje i isključuje neke aplikacije? hteo bih da mi kod kuće radi program tipa tap tap tap a da se automatski isključi kad krenem napolje, jel to uopšte izvodljivo namestiti?
koju tastaturu koristite a da uvek ima one strelice na dnu kao kursore? meni se te strelice izgube kad pisem na facebook-u i ovde na forumu a stoje samo dok pisem obican sms... inace, imam htc one s

- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Da li mozete da mi preporucite neku dobru aplikaciju za pustanje videa i filmova, neku dobru aplikaciju za slike za editovanje slika, videa? I neku dobru aplikaciju za podsetnik (reminders), office, notes?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Ja koristim picsay za slike tj edit istih. Probaj bsplayer nije jos. Officequite ima sve za dokumente.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- pelleruma
- Mobil poznavalac
MX plejer,za filmove.Za beleske ima mali milion na Marketu.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:30
Postovani
Kako se zove aplikacija za slanje poruka na primer u buducem vremenu,ispisem je sada a korisniku dodje tek sutra na primer?
Unapred hvala.
Kako se zove aplikacija za slanje poruka na primer u buducem vremenu,ispisem je sada a korisniku dodje tek sutra na primer?
Unapred hvala.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zlajaazdaja, tu opciju ima recimo GO SMS ali i još mnogo drugih. Ako hoćeš samo to odloženo slanje poruke u odredjeno vreme potrazi neki SMS Scheduler ili slicno. Sigurna sam da će ti Google Play ponuditi mnogo aplikacija ako mu ovo ukucas u pretragu. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
zlajaazdaja, brate jedan od popularnijih programcica ti je "handcet sms" i naravno imas na marketu
otkucas sada poruku i mozes da namestis da nekom stigne prekosutra u 15h i 13min 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
Hm,nisam znao da ima i takve opcije?Nadam se da ima i mogucnost i da odustanes,jer ako si ljut pa se u medjuvremenu odljutis,nije zgodno:lol:
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
pelleruma, možeš da odustanes i da deaktiviras slanje, ali samo dok ne dodje trenutak koji si podesio za slanje.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Drugari mislim da bi svi koji imaju OS "Andorid" mogli da se ukljuce u ovu humanitarnu akciju,nista ne kosta,a nekom ce sigurno znaciti..

Samsung Hope Relay

Samsung Hope Relay
AplikacijaSamsung vas poziva da trčite u dobrotvorne svrhe koristeći novu sportsku aplikaciju „Hope Relay“ i pomognete u prikupljanju novca za SOS Dečija sela u Srbiji.Za svaka vaša tri pređena kilometra kompanija Samsung Electonics donira 100,00 RSD a prikupljeni novac će, zajedno sa Samsung proizvodima, biti doniran deci iz ovih ustanova. Samsung Hope Relay traje od 09. juna do 12. septembra , a aplikacija se može besplatno preuzeti sa Samsung Apps i Play Storea.

Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
pelleruma napisao:MX plejer,za filmove.Za beleske ima mali milion na Marketu.
nemojte raditi update mx plejera, jer na filmovima sa dts zvukom neće biti tona! ukinuli su podršku za dts u novoj verziji programa...