Najbolje SMS aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Re: Najbolje SMS aplikacije
Да ли је могуће да више нико на овом форуму не користи ГО СМС?
Ја га користим још од Андроида 2.1, нисам пробао остале јер не видим да имају ишта боље о ГО СМС-а.
Ја га користим још од Андроида 2.1, нисам пробао остале јер не видим да имају ишта боље о ГО СМС-а.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
LittlePrince,
Ja sam ga jedno vreme koristio pa sam ga izbacio
Zauzima vise ram memorije i opcije su mu previse nelogicne za moj ukus, skrivene su ili tako nesto, ali u sustini isto ima sto i Chomp manje - vise, tu su negde.
Ja sam ga jedno vreme koristio pa sam ga izbacio
Zauzima vise ram memorije i opcije su mu previse nelogicne za moj ukus, skrivene su ili tako nesto, ali u sustini isto ima sto i Chomp manje - vise, tu su negde.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja sam ga takodje koristio, ali mi se mnogo vise svidja chomp pa sam zato presao na njega
Note IV N9100 dual
Preporuka za Textra! Lepo izgleda, prebrzo radi, ima dosta podesavanja...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Imam ga i bas mi se svidja. Istina, pored njega imam jos i par drugih, pa pomalo miksujem.LittlePrince napisao:Да ли је могуће да више нико на овом форуму не користи ГО СМС?

Go sms ima i previše stvari [emoji12]LittlePrince napisao:Да ли је могуће да више нико на овом форуму не користи ГО СМС?
Mislio sam da ste vi momci prerasli ta silna sarena podesavanja, samo da bi poslali obican sms. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ја сам скори повратник на Андроид после две године, па ми је забавно да мало ушареним телефон. 
А кад већ постоје подешавања, зашто их не искористити, ако су за око и коришћење пријатнија од фабричких?

А кад већ постоје подешавања, зашто их не искористити, ако су за око и коришћење пријатнија од фабричких?

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Od kako sam prešao na Samsung, to jest prvo note 3 pa sad tab s, koristim isključivo fabričku sms App. ..sasvim mi je ok , kada nekad pošaljem sms, inače je to jako jako retko obzirom da je bolja alternativa telegram, wa, biber itd....
Huawei
- toda81
- Prijatelj foruma
Tacno je to da je prava retkost da posaljem sms, ali volim da mi i taj deo telefona bude po mom ukusu i uopste ni ne smeta sto su mi npr slova boldovana jer svuda volim takva slova da budu, takodje volim da istaknem razliku izmedju dolaznih i odlaznih poruka, da oblacic bude meni lep. Svako prilagodjava tel svojim zeljama i po svom ukusu
Note IV N9100 dual
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Мени је ГО СМС најлепши али сада одрадих апдејт и видех нове смајлије
Сада сам у фази испробавања Чомп СМС-а

Сада сам у фази испробавања Чомп СМС-а

- toda81
- Prijatelj foruma
Ako to se svidja moja tema za chomp mogu ti je poslati na mail 

Note IV N9100 dual
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ако је то тема са 13. стране немој молим те
Без љутње али много је шарено, одвлачи пажњу са текста, позадина мора да је неутрална и заједно са облачићима да истиче текст. Код тебе је обрнуто, делује ми као да си све направио да сакријеш текст.
Можда ти волиш тако и то је ок, укуси су различити. Ја више волим овако нешто Линк

Без љутње али много је шарено, одвлачи пажњу са текста, позадина мора да је неутрална и заједно са облачићима да истиче текст. Код тебе је обрнуто, делује ми као да си све направио да сакријеш текст.
Можда ти волиш тако и то је ок, укуси су различити. Ја више волим овако нешто Линк

- toda81
- Prijatelj foruma
U pravu si, ukusu su razliciti, ali moram priznati da mi se ova tema sa linka bas dopada
Note IV N9100 dual
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Ja svuda stavljam lolipop teme, iako imam kk Android, inače chomp here zbog dual sim.
Nokia Efiftyone
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Do juče sam koristio Messenger i bio prezadovoljan međutim odjednom je telefon prestao da je vidi kao sms app. Ima neko ideju zašto i kako to da vratim. Ili da preporuči neku drugu app koja po defaultu boji svaku konverzaciju u različitu boju.
- Aimbot91
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Nov 2014. 19:56
- :: HTC Desire 816 Dual
Mislim da bi trebalo da Evolve ima takav interfejs.snenad napisao:Do juče sam koristio Messenger i bio prezadovoljan međutim odjednom je telefon prestao da je vidi kao sms app. Ima neko ideju zašto i kako to da vratim. Ili da preporuči neku drugu app koja po defaultu boji svaku konverzaciju u različitu boju.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Instalirao sam chompSMS, i podesio sam ga da liči na Messenger ali mi se ovaj i dalje više sviđa. Lepše su boje. Izraženije.
Mene u principu najviše nervira što ne mogu da provalim zašto je prvi prestao da radi.
Mene u principu najviše nervira što ne mogu da provalim zašto je prvi prestao da radi.
- toda81
- Prijatelj foruma
Chomp sms je fantastican jer mozes sam da pravis teme inda ih editujes. Ne postoji app za sms koja ima vise opcija od chomp-a i koja ima vise upcija sto se tice modifikovanja svega unutar teme
Note IV N9100 dual