Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Jel ima neko mozda link za Apex Launcher pro,da mi posalje na pp?Ja ne mogu da nadjem
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I meni bi dobro došao link za Apex Launcher pro, želeo bih da probam ovaj launcher, ali ne mogu da ga nađem u "narodnoj" verziji.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
A koje bitne dodatne funkcije ima Pro naspram free Apex-a?
Ako vec ne mozete da nadjete, ovako idite na web market i kopirajte verziju aplikacije, i onda u gugl apex ta i ta verzija.apk i nema greske.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Nije mi jasno zasto fabricka vremenska prognoza, tj widget ne radi na go launcher-u. Da li neko mozda ima resenje za to? Da li uopste radi na nekom drugom launcheru, a da nije fabricki touch wiz (za s2). Ja najvise volim go launcher ex zbog mnogobrojnih efekata
Note IV N9100 dual
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Tako je svugde. Ni jedna fabricka prognoza ne radi nigde osim na fabrickom launceru (bilo da je touchwiz, sense...).
Probaj na xda da nadjes vremensku prognozu koja radi, mislim da je ranije postojalo.
Probaj na xda da nadjes vremensku prognozu koja radi, mislim da je ranije postojalo.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
To je bez veze. Hvala na savetu, pokusacu da pronadjem na xda
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 28. Dec 2012. 22:28
- :: Nokia 62 30
- :: Nokia c5
Jel koristite neke od "battery" aplikacija? imam battery booster i double battery i cini mi se da zapravo imaju obe aplikacije isti sistem rada pa mi ni ne trebaju obe,ili koja je najbolja u toj svrsi? 
..jos ni nemam net nego samo wifi kad ga sam ukljucim

..jos ni nemam net nego samo wifi kad ga sam ukljucim

U suštini, sve što ta aplikacija radi verovatno možeš i ti bez nje, tu je sve samo skupljeno na jedno mesto.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Instalirao sam EX Dialer i odlicna je aplikacija.
Samo me interesuje jel ja kad unesem neki novi kontakt ili neki stari ispravim, dodam rodjendan, preko njega, jel on automatksi upload-uje tako direktno na gmail ili ne?

Samo me interesuje jel ja kad unesem neki novi kontakt ili neki stari ispravim, dodam rodjendan, preko njega, jel on automatksi upload-uje tako direktno na gmail ili ne?

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
AW: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Vrlo korisna aplikacija ko ima tablet...MightyText...potrebno je inst na telefonu i na tabletu i sinhronizovati fon i tablet i tada se mogu slati poruke (sms) sa tableta...pa eto kome je potrebno...

Huawei
U poslednje vreme počeo je nešto da mi se baguje ZDbox. Danas sam ga obrisao iz telefona pa bi mi trebala preporuka za neki sličan, a dobar alat.
Preporuka za neki live data widget?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Da li neko moze da mi objasni poentu super su app. Dobio sam je sa kernelom ali ne mogu da skontam prakticnu primenu osim da preko nje moze da se odradi un root.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Super SU ti omogućava korišćenje aplikacija pomoću kojih možeš da "brljaš" po sistemu. To je moguće samo kod rutovanih telefona.
- SD Maid (pro)
- Titanium Backup (pro)
- Lucky Patcher
- Root Explorer
- Total Comander
--- su samo neke od njih.
- SD Maid (pro)
- Titanium Backup (pro)
- Lucky Patcher
- Root Explorer
- Total Comander
--- su samo neke od njih.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Oces da kazes sa bez super su ne bih mogao da instaliram root explorer iako mi je rutovan fon? Ili ona daje neke extra funkcije vec postojecoj app. ?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
mrkixxx, mogao bi da ga instaliras, ali ta aplikacija ne bi imala root pristup jer ne bi imao kako da ga odobris. SuperUser i SuperSU sluze za odobravanje root pristupa drugim aplikacijama.
Cist primer ti je ako instaliras ES File Explorer ili sl. Ti mozes da ceprkas po fajlovima na SD kartici koliko hoces, ali cim ukljucis da radi kao root explorer SuperUser/SU ce iskociti sa pitanjem da li zelis da toj aplikaciji dozvolis pristup sistemskoj particiji i njenim fajlovima. Da nemas SuperUser/SU ne bi imao nacin da to odobris. Narodski objasnjeno!
Cist primer ti je ako instaliras ES File Explorer ili sl. Ti mozes da ceprkas po fajlovima na SD kartici koliko hoces, ali cim ukljucis da radi kao root explorer SuperUser/SU ce iskociti sa pitanjem da li zelis da toj aplikaciji dozvolis pristup sistemskoj particiji i njenim fajlovima. Da nemas SuperUser/SU ne bi imao nacin da to odobris. Narodski objasnjeno!

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Samo da dodam - telefon je rutovan kada ima busybox i SU instalirane.mrkixxx napisao:Oces da kazes sa bez super su ne bih mogao da instaliram root explorer iako mi je rutovan fon? Ili ona daje neke extra funkcije vec postojecoj app. ?
Ako si mislio na otključan bootloader, to je uslov za rutovanje, ali ne podrazumeva da je telefon rutovan.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica