Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Od postanka Androida koristim "NoteEveryThingPro"
i eto preporuka, stara dobra app.
i eto preporuka, stara dobra app.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Odusevljen sam kako funkcionise app wifi mouse 

Note IV N9100 dual
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Ne znam gde da postavim pitanje, pa rekoh ovu temu citate:
Sta je dalwik cache u recoveriju? Pretpostavljam da je vezano za particije i hard ali rekoh da pitam.
Sta je dalwik cache u recoveriju? Pretpostavljam da je vezano za particije i hard ali rekoh da pitam.
To ti je cache dalvik virtuelne mašine koju android koristi za pokretanje svojih aplikacija 

Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
toda81, sad sam baš isprobao i to Pro verziju i zaista fenomenalno i jednostavno rješenje 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
@darkado
Hvala. Primetio sam da ima neke veze sa app.
Svaki put kad odradim wipe dalvik cache pocne da podize app kao posle hard reseta.ja sam mislio da je nesto kao defragmentacija
Hvala. Primetio sam da ima neke veze sa app.
Svaki put kad odradim wipe dalvik cache pocne da podize app kao posle hard reseta.ja sam mislio da je nesto kao defragmentacija

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
janka, ja nisam sinoc uspeo zbog ip adrese da skinem sinoc pro verziju, ali se nadam da cu sada kada dodjem kuci uspeti.
EDIT: Skinuo sam i pro veriju. Problem je kada pokusam da se nakacim na drugi komp jer nece. Nije mi jasno u cemu je problem. Kucao sam novu ip adresu i nece da se konektuje. Da li je jos neko pokusao istim telefonom da se konektuje i na drugi komp sa wifi mous-om
EDIT: Skinuo sam i pro veriju. Problem je kada pokusam da se nakacim na drugi komp jer nece. Nije mi jasno u cemu je problem. Kucao sam novu ip adresu i nece da se konektuje. Da li je jos neko pokusao istim telefonom da se konektuje i na drugi komp sa wifi mous-om
Note IV N9100 dual
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Treba mi najbolja aplikacija za stelevoanj vremena modova)recimo od 22 do 08 h silent, od 08 do 22 general) znaci sam da ukljucuje i iskljucuje modove,da mu ja nastelujem i to je to..
Koji je to program?
Koji je to program?
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Vlada Zem, evo bas cu da skinem Contacts+, da ga probam.
shocky, i ja koristim Color Note, i završava mi posao. Naročito mi se sviđa checklist. Čim nešto kupim, samo ga "precrtam".
shocky, i ja koristim Color Note, i završava mi posao. Naročito mi se sviđa checklist. Čim nešto kupim, samo ga "precrtam".

mezzano, app je jos "u razvoju", ali je dobra fora, recimo spajanje sa "Messages", gridview
u kontaktima, prikazivanje slike kontakta u "Call log", direktan poziv za sekundu drzanjem prsta
na sliku u kontaktima, sinhro sa soc mrezama... Ima tema na xda koga ne mrzi da cita, ima falinki,
meni najveca sam dizajn app. Kod mene bas brzo radi i ne crpi batt.
pozz
u kontaktima, prikazivanje slike kontakta u "Call log", direktan poziv za sekundu drzanjem prsta
na sliku u kontaktima, sinhro sa soc mrezama... Ima tema na xda koga ne mrzi da cita, ima falinki,
meni najveca sam dizajn app. Kod mene bas brzo radi i ne crpi batt.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Ako ti vec niko nije odgovorio aj ja da napisempsyhound napisao:A koje bitne dodatne funkcije ima Pro naspram free Apex-a?

Ono po meni "najbolje" sto donosi je to da mozes npr 1x1 widget da stavis u dock, onda da imas theme support za druge lunchere i naravno notifications count... evo ti sipak svih razlika:
Apex Launcher Pro (Paid Version) Features:
- Multiple configurable drawer tabs
- Unread count notifications
- Dock swipe gestures
- Two finger gestures
- More transition effects
- ADW, LauncherPro, and Go Launcher theme support
- Batch add option for folders
- Option to merge folder contents
- Widgets in dock (1x1 only)
- Overlapping widgets
- More features on the way!
Sad i ja imam obican, moze li neko dam i baci ovaj PRO na pp

Your Phone isn't mobile if its plugged into wall >> Motorola RAZR MAXX >>JB 4.1.2 >> Rooted
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
JoLoLo, hvala na odgovoru...
Znaci, nista sto bi meni bilo bitno.

Znaci, nista sto bi meni bilo bitno.

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Da li postoji neki reader za blogove?
Da bude onao praktican i za oko ugodan
Da bude onao praktican i za oko ugodan

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Vlada Zem, nije losa, moram priznati.
Evo jos 2 zanimljive aplikacije. Ne znam da li su do sada bile.
Handcent SMS - Veoma dobra aplikacija za poruke.
NoLED - Notifikacija propustenih događaja.
Evo jos 2 zanimljive aplikacije. Ne znam da li su do sada bile.
Handcent SMS - Veoma dobra aplikacija za poruke.
NoLED - Notifikacija propustenih događaja.
Пре 2 дана сам инсталирао најновију верзију Андроида на моб и инсталирао сам Хотмаил апликацију. Апликација ради када сам на wifi, када сам на нету преко оператора 2г-3г, неће да провери мејл, избацује следеће we encountered a problem with the SSL certificate on this site. Мада када сам и преко wifi, не обавести ме када ми стигне мејл(подешено је да ме обавести).
А и сама апликација за мејлове која иде уз Андроид ми не ради нешто како треба, не обавештава ме сама када ми стигне мејл, него морам стално да ручн освежавам и проверавам.
Пошто ми је то важно, молим за помоћ.
А и сама апликација за мејлове која иде уз Андроид ми не ради нешто како треба, не обавештава ме сама када ми стигне мејл, него морам стално да ручн освежавам и проверавам.
Пошто ми је то важно, молим за помоћ.
Treba mi neka aplikacija iz koje mogu da menjam melodije za poruke, pozive, notifikacije...?
Za poruke ton menjas u sms aplikaciji, ovo ostalo imas u settings. Ako hoces za svaku aplikaciju drugi ton to moras iz njih samih.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Koju aplikaciju koristite za skidanje muzike? Ja imam simple mp3 downloader ali cesto zapuca pa hocu da ga menjam, probao sam par slicnih aplikacija ali nemaju toliki izbor muzike. Da li postoji neki program za stimovanje muzike tj. online slusanje?
Na starim telefonima mogla sam da podesim da mi na displeju piše ime grada u kome sam, što mi mnogo znači kad putujem Da li postoji neka aplikacija jer u telefonu ne mogu da to nađem? Imam Samsung Galaxy Ace Plus.