Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ja imam ICS pa bez problema na lg launcheru pravim foldere u app draweru...
LG, samsung mogu, mozda i sony.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Posto smo resili problem foldera(svima hvala na pomoci),da pitam za drugi problem.Svi znamo da se sada zaokruzuju minuti prilikom razgovora (60+60),pa me interesuje,ima li koja aplikacija koja ce nas obavestiti (bip) na svaki minut,ili pet sekundi pre isteka minuta?
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
iKe, ni ne mislim na home screen...
nego kad se udje na aplikacije i ostalo sto imas u telefonu, tu mogu da pravim foldere bez launcera.. imam note 2, ne znam koliko znaci..
Pozz!

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Koja je aplikacija najbolja za čitanje stripova
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Nikola Vapa/CA, Ja za to koristim Call Meter NG. Upravo zato što ima mogućnost podešavanja obračunskog perioda.
svilaj1, vidiš, to bi i mene zanimalo...
svilaj1, vidiš, to bi i mene zanimalo...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
svilaj1, m@c|-|oR, ja bolju nisam našao.
A Comic Viewer
A Comic Viewer
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ljudi, moze pomoc? Hocu da kupim preko GameLoft-ovog sajta jednu aplikaciju i nikako mi ne ide. Daje mi mogucnost SMS placanja i posalju mi oni lepo SMS na koji treba da odgovorim, ali ne mogu jer mi se samo pokaze Message not sent...
Nakupilo mi se na Telesmorovom Prenesi i Dopuni nekih 2000 din pa sam kontao da malo potrosim.
Nakupilo mi se na Telesmorovom Prenesi i Dopuni nekih 2000 din pa sam kontao da malo potrosim.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
psyhound, možda je do Telenora? Ja sam uredno kupio nekoliko igrica, doduše pre pet-šest meseci. Na Vipu sam.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Mislim da je telenor blokirao nešto za sms oko iphone aktivacije, možda je i ovde blokirao?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zvao sam Telenor da proverim sta je u pitanju. Stvar je u tome sto ovaj redovan "kredit" koji se mesecno dobija na Prenesi i Dopunu se moze koristiti samo u domacem saobracaje, ne u Roaming-u i posto se SMS salje na poseban broj u inostranstvo moram uplatiti dodatni kredit koji se moze koristiti i za slanje poruka/pozive preko grane.
Ne znam da li je bilo reci, ali toplo preporucujem aplikaciju School Assistant svim studentima (mogu i srednjoskolci da je koriste, ali ima polja za termine konsultacija, razliku za vezbe i predavanja itd). Vrlo lepo je organizovana i odradjena, na sve su mislili
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Da li neko zna da li postoji aplikacija za rezanje cd-a?
Kao na primer nero za pc..
Imam otg kabl i treba da uzmem eksterni citac/rezac od druga koji ide preko usb-a za neku drugu svrhu, ali sam hteo da probam i preko telefona ali ne nalazim neku app za takvu operaciju..
Kao na primer nero za pc..
Imam otg kabl i treba da uzmem eksterni citac/rezac od druga koji ide preko usb-a za neku drugu svrhu, ali sam hteo da probam i preko telefona ali ne nalazim neku app za takvu operaciju..

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Interesuje me da li postoje aplikacije koje su postojale na starim telefonima da preko bluetootha mogu citati sms u drugom telefonu, ugasiti telefon, podesiti alarm sa mog telefona na drugi, itd... da li ima sad nesto tako il preko wifi-a? 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ako imas androdi 2.3.6 mozes da instaliras aplikaciju jbed i posle samo na memorijsku karticu prebaci tu java aplikaciju koju si nekad koristio i udji u jbed i pronadji preko nje tu java aplikaciju i klikni na nju d aje pokrene
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Došlo vreme da prodam svoj OT-992D, telefon nije root-ovan, koja je aplikacija najpodesnija da izvršim backup svih podatak iz telefona.
Drugo pitanje kako da formatiram telefon, na symbian telefonima je to lako sa istovremenim držanjem tri tastera, ali kako to da uradim na OT-992D?, tj. da li postoji neka opcija na ISC 4.0.4 koja sve vraća na fabrička podešavanja.
Drugo pitanje kako da formatiram telefon, na symbian telefonima je to lako sa istovremenim držanjem tri tastera, ali kako to da uradim na OT-992D?, tj. da li postoji neka opcija na ISC 4.0.4 koja sve vraća na fabrička podešavanja.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
2. pitanje : factory data reset, pod settings, security. Vraća sve na fabrička podešavanja. Pod 1, neke stvari ti se čuvaju na Google nalogu, kontakti i aplikacije, ne znam samo za poruke?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Za poruke iskoristi 'SMS Backup and restore' ,nadji aplikaciju na playstoru
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nemam tu opciju u meniju Security, imam u opciji "Sigurnosne kopije i resetovanje" opciju "Vraćanje fabričkih podešavanja", jel to to?
Kontakte sam sinhronizovao sa Google nalogom, to nije problem, takođe ni aplikacije nisu problem, jedino su mu poruke pravile problem, ali ako aplikacija SMS Backup and restore obavlja taj posao, onda mi je problem rešen.
Kontakte sam sinhronizovao sa Google nalogom, to nije problem, takođe ni aplikacije nisu problem, jedino su mu poruke pravile problem, ali ako aplikacija SMS Backup and restore obavlja taj posao, onda mi je problem rešen.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)